To kto zakłada temat, na sny ?
Napisano 08.06.2017 - 16:08
To kto zakłada temat, na sny ?
Napisano 08.06.2017 - 18:17
Czyli jeżeli dobrze rozumiem, to wszyscy przez miesiąc notują swoje sny i w końcu dają na forum, a później czekamy, aż stanie się coś ze snu?
Napisano 08.06.2017 - 18:23
Mi sie dzis snil wybuch gazu.
Kazdy chetny powinien wg. mnie zapisywac sny, to daje wieksze szanse teorii Endi przynajmniej.
Napisano 08.06.2017 - 18:57
Temat zrobiony. Proszę: http://www.paranorma...-notatnik-snow/
Oczywiście, że dyskusję toczymy tutaj.
Napisano 08.06.2017 - 20:07
ja jakis czas temu mialem ze no pare dni temu ze siedzie razem z adrianna grande na pikniku na jakiejs lace wiecie kocyk koszyk z kanapkami winko ladna pogoda ja cos tam smieszkuje corazw lepsza strone to wszystko zmierza i postanawiam z koszyka wyjac jakies zarelko a tu bum bomba wybuchla potem wstaje i co widze zamach na koncercie ariany grande
no i jeszcze kiedys mialem sen ze spalem w ciagu dnia i przysnilo mi sie ze kolezka dzwoni do mnie i mowi dawaj na klatke palimy bucha czy cos w tym stylu i nagle obudzil mnie dzwonek telefonu odebralem i uslyszalem to samo
Użytkownik Billy Kid edytował ten post 08.06.2017 - 20:16
Napisano 08.06.2017 - 20:15
No to masz szczęście, że wyszedłeś z tego cało...
Ciekawe jestem analizy eksperymentu za miesiąc. Oby pojawiło się dużo snów, będzie co interpretować
Mam tylko taką propozycję - może dałoby radę na czas trwania eksperymentu przypiąć temat z diariuszem? Łatwiej go będzie znaleźć i nowym, i starym użytkownikom.
Użytkownik skittles edytował ten post 08.06.2017 - 20:20
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych