Po przeprowadzeniu dogłębnych badań nad dose'ami mogę z całą pewnością powiedzieć, że LD, LD1, LD2 i LD3 to te same dose'y, różnią się tylko nazwą... Serio...
Możecie odsłuchać po 5 min. każdego z nich i zobaczycie, że to to samo. Poza tym sprawdziłem ich zapis i we wszystkich przypadkach jest dokładnie to samo...
musimy znaleźć plik temp.xqp i skopiować go na pulpit.
zminimalizować program ale musi on cały czas odtwarzać!
Mała korekta.
Nowa wersja:
1. Włączamy dose'a, którego chcemy przerobić i wyłączamy od razy wystarczy żeby odtworzyło się nawet 1%, nie musi się odtwarzać do końca, jak wcześniej napisałem.
2. Po uruchomieniu dose'a w pliku z I-Doserem pojawi sie plik temp.xqp, otwieramy go notatnikiem i zapisujemy jako ******.sbg w samym pliku nic nie trzeba zmieniać tylko rozszerzenie ma być inne- .sbg.
3. Teraz klikamy ppm i "write to wav" lub "write to wav(30 min)" w przypadku krótszych dose'ów.
UWAGA!!! Plik temp. xqp trzeba kasować za każdym razem, w przeciwnym wypadku będziemy przerabiać ciągle tego samego dose'a. Po każdym przerabianiu kasujemy temp.xqp i wtedy przy uruchomieniu kolejnego dose'a pojawi się nowy temp.xqp z zapisem tego dose'a a nie poprzedniego.