Skocz do zawartości

Zdjęcie

I Doser

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
541 odpowiedzi w tym temacie

JuliuszCezar.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Gorąco polecam A-Bomb !! Z początku nie wiedziałem co to za preset, a wpadał mi w ucho, więc zapodałem po całości. Po przesłuchaniu 90% nagrania wiedziałem już od czego to skrót :D Istna Atomic Bomb! Mam tyle energii i chęci, by się wyżyć po tym presecie, że to bajka! Aaaarghhhh! Zaraz na trening, rozniosę piłkę :D :D :D :lol3:
  • 0

majsza.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Możesz dokładniej opisać wrażenia po A-Bomb, bo słyszałem, że to jeden z najlepszych dosów, daje duża ilośc 'wrażeń'? :P

Ja na razie nie miałem dużo wolnego czasu ani spokoju, więc nie udało mi się specjalnie wykorzystać możliwości poszcególnych dosów.Brałem:

Alcohol - zawroty głowy, "pusta" głowa, chwianie się :D

Marihuana - luz, przyjemny szum w głowie, niekontrolowany samowolny banan na ustach i śmiech :)

Nitrous - najlepszy z tych 3 dosow, krotki a skuteczny - zawroty głowy, luz, śmiech, zwidy :)

Użytkownik majsza edytował ten post 26.03.2008 - 15:46

• 0

apo5.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Na mnie nie zadziałało oobe i LD. Alkohol zakrecił mi w głowie, owszem. Reszty nie probowałem bo mam za krótkie słuchawki z kompa do łoża a nie chce mi sie przed kompem ślęczeć i słuchac buczenia przez 30 minut [;
(w przypadku dwoch nie działającyh kompa kolo lozka postawiłem - dobrze sie przy nich usypia, ale na drugi dzien leb mnie bolał )

Użytkownik apo5 edytował ten post 26.03.2008 - 17:36

• 0

JuliuszCezar.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Możesz dokładniej opisać wrażenia po A-Bomb, bo słyszałem, że to jeden z najlepszych dosów, daje duża ilośc 'wrażeń'?

Jako, że znam się troszkę na tym jest tak:
Z początku idealnie wibracje wprowadzają Cię do lekkiego relaksu, następnie stopniowo jazda się zwiększa pewnymi falami. Zbetoniałe ciało, brak czucia ciała, poszerzenie widnokręgu miałem 2 razy. Ostatnie 8 minut jest epicentrum, wibracje zmieniają się na całkiem nowe, a my czujemy "ostre pierd****" :D Ściągnąłem słuchawki i pomimo północy nie widziałem co ze sobą zrobić! Wstałem z łóżka, robiłem pompki, rozciągałem ciało... Ogólnie wielki zastrzyk energii!

Użytkownik JuliuszCezar edytował ten post 26.03.2008 - 19:32

• 0

Glowa.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ściągnąłem to już, ale mam wątpliwości co do użytkowania !!! Bo skoro to symuluje działanie różnych środków odurzających, to czy nie jest szkodliwe? cóż, napewno mniej niż jakbyśmy mieli "brać" w realu, ale zawsze coś nam może szkodzić .. :/ nie czujecie się ćpunami gdy z tego korzystacie ??
  • 0

JuliuszCezar.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ściągnąłem to już, ale mam wątpliwości co do użytkowania !!! Bo skoro to symuluje działanie różnych środków odurzających, to czy nie jest szkodliwe? cóż, napewno mniej niż jakbyśmy mieli "brać" w realu, ale zawsze coś nam może szkodzić .. :/ nie czujecie się ćpunami gdy z tego korzystacie ??

Człowieku to działa na innej zasadzie niż draksy. Jedynie pobudza odpowiednie fale mózgowe i tyle, dragi natomiast wyzwalają wiele psychoaktywnych substancji. Żyję w zgodzie z mą intuicją i ona podpowiada: Raz na jakiś czas eksperyment nie zaszkodzi:)

Użytkownik JuliuszCezar edytował ten post 26.03.2008 - 20:15

• 0

Izdeb.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

IMO to nie szkodliwe jeśli sie nie przesadza :D Spróbuj jeśli i zadziałają zadowalająco kontynuuj.

PS. Może ktoś zarzucić parę Dosów prze konwertowanych do mp3? Podobno i w tej formie działa :D
  • 0

Glowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

właśnie, mi też by się przydało posłuchać tych wibracji na mp3ce w sql :P
  • 0

JuliuszCezar.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na bearsharze wpisałem i-doser i miałem wszystko w mp3
  • 0

limonka.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Potwierdzam, na Bearshare jest tego trochę, ale ja nie zauważyłam, żeby jakoś specjalnie działało ;|
  • 0

Glowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

aha .. ja za miesiąc niecały mam egzamin na koniec gimnazjum .. jak myślicie, i-doser pomoże mi, czy zaszkodzi?
  • 0

CHE.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

przy próbie uruchomienia programy wyskakuje mi taki błąd :

Dołączona grafika

jak to naprawić ?
  • 0

exio.
  • Tematów: 29
  • Artykułów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

zainstaluj jecsze raz, ja chyba tez mialem taki problem i o ile dobrze pamietam to po formacie zniknal
  • 0

Glowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie pomagajcie mu, on jest sługą szatana i opęta wasze duszy gdy osiągnie oobe

a co do mojego pytania: i-doser mi pomoże czy zaszkodzi? i jakie fale są najlepsze przed nauką? a jakie rano, przed szkoła? :D
  • 0

Izdeb.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przede wszystkim nie wiadomo czy na ciebie zadziała. Na mnie zadziałały tylko nie liczne... No może to dla tego, że nie dozowałem ich do końca :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych