Skocz do zawartości

Zdjęcie

I Doser

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
541 odpowiedzi w tym temacie

Glowa.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja wysłuchałem już a-bomb .. niezła bania :D i jeszcze coś na hormon szczęścia .. 5htp chyba, nie wiem czy pomaga ale jest niezła bania :D
  • 0

Izdeb.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja się po Quick Happy brechtałem :P Dzisiaj wieczorkiem sobie zapuszcze... Hand Of God! Efekty mogą być ciekawe :P
  • 0

MrFraktal.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mogl by ktos wrzucic jakies dosy na rapid albocos podobnego? bo nigdzie nie umieznalesc..jak juz to tylko mp3 :/
  • 0

Glowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

na stronie tego programu masz forum i tam masz pare dosów .. quick happy jest na mp3p.pl inne są na bearshare - podobno ..

a które wibracje pomogą mi sie przygotować do egzaminu lepiej? :P
  • 0

Who.Am.I.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja wziąłem sobie Quick Happy przed wyjściem na angielski i... poszedłem dużo weselszy :mrgreen: .

Teraz idę próbować innych dose'ów, A-BOMB raczej nie bo chce iść spać za chwilę xD Efekty z pewnością opiszę, chociaż kilka poprzednich prób nie dawało efektów. Może LSD spróbuję xD
  • 0

Glowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a-bomb - bania.. baniaaaaaa !! wysłuchałem, byłem nabuzowany pozytywną energią, ale łeb mnie później bolał ..

Anti-Migraine - częściowo likwiduje ból głowy

downer - po szkole słuchałem, ból głowy troszkę mniejszy, przyjemne drgawki i zimno (ale może dlatego, że mam otwarte okno :)

sleeping angel - wieczorem słuchałem i potem słodziutko spałem

alfa - do sql rano słuchałem, przeciętne, podobno się lepiej po tym uczy :P nie zauważyłem

French Roast - krótkie, świetne pobudzające na rano

nitrous - przyjemnie buczy w głowie podczas 10 minut potem się kończy i bez większych efektów .. ale "nagranie" jedno z najciekawszych
  • 0

Izdeb.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Miałem w nocy zapuścić sobie Hand Of God, ale... zatrzymałem się na 0,30 :P Po prostu ogarnął mnie... strach.

edit: wygooglowałem taką stronkę: http://idoser07.blogspot.com/ jest tam sporo dosów w mp3
  • 0

Kalahan.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie to jest jako takie bo po wysłuchaniu (niewiem już którego) zlałem się w gacie że to tak brzydko nazwę...
  • 0

majsza.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Miałem w nocy zapuścić sobie Hand Of God, ale... zatrzymałem się na 0,30 :P Po prostu ogarnął mnie... strach.

edit: wygooglowałem taką stronkę: http://idoser07.blogspot.com/ jest tam sporo dosów w mp3

Podobno (tak słyszałem i wycztałem na polski forum o i-doser) wielu odczuwa strach przy Hand of God, ciekawe czemu... :|

Dzieki za ta stronke, szukalem dosów w mp3!
  • 0

Izdeb.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Podobno (tak słyszałem i wycztałem na polski forum o i-doser) wielu odczuwa strach przy Hand of God, ciekawe czemu... :|

Hmm być może naczytałem się właśnie tych opisów i autosugestia zadziałala... tak czy inaczej dziś spróbuję jeszcze raz.
  • 0

Glowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Podobno (tak słyszałem i wycztałem na polski forum o i-doser) wielu odczuwa strach przy Hand of God, ciekawe czemu... worried1.gif

Dlatego, że boimy się Boga! Nasze miejsce jest tu, na Ziemi, wchodzimy na teren Boga, może pobieramy jego energię, nie jest nam dane robić takie rzeczy, będziemy ukarani! ...

tak btw... chcę osiągnąć OOBE . ale najpierw potrzebuję LD.. a do tego potrzeba mi transu, rozluźnienia itd. a ja nie potrafię się zrelaksować :D moge złapać zamułę i się nie ruszać .. z myśleniem mam problemy i z przeżyciami .. przed chwilą 45 minut słuchałem marihuany .. żadnego większego efektu :( tylko lekka bania .. w głowie się kręci troszke .. cybernarkotyki chyba nie dla mnie
  • 0

Izdeb.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

U mnie najgorzej jest z cierpliwością :D Strasznie trudno mi jest wysłuchać dosów dłuższych niż 10 minut :D
  • 0

Glowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

u mnie z cierpliwością jest dobrze, ale ze skupieniem różnie..

PYTANIE!! czy podczas słuchania jakichkolwiek dosów należy tylko i wyłącznie koncentrować się na dźwięku i wibracjach, czy gdy nadchodzi myśl należy ją rozwijać? czy tłumić?
  • 0

majsza.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Strasznie trudno mi jest wysłuchać dosów dłuższych niż 10 minut

Tez tak mam, ciężko mi wytrzymać np. z 20 minut, dlatego najczęściej stosuję dosy QH i te normalne krótkie typu Nitrous, French Roast :)

czy podczas słuchania jakichkolwiek dosów należy tylko i wyłącznie koncentrować się na dźwięku i wibracjach, czy gdy nadchodzi myśl należy ją rozwijać? czy tłumić?

Ja ci powiem jak ja robię ;) A więc skupiam się tylko na dźwiękach, staram się o niczym nie myśleć. Po pewnym czasie jak tak sie wyciszam mózg mi podsuwa jakiś obraz, myśl - wtedy staram się go rozwijać :) Mi to pomaga potęgować efekt

Dziś np. słuchałem MarihuaneQH - po 5 minutach (dziżas, ten dźwięk w polowie ;/) 'pojawił' mi sie obraz że jadę samochodem i... palę fajkę, a ulica jest taka krzywa :D

Efekty po MarysiQH - rozmazany obraz (super sie patrzalo!), chichot, wrażenie że ktoś za mną stoi :)

Dodatkowo, sluchalem dosa na mp3, przerzucilem nastepny utwór (RATM - Renegades Of Funk) i powiem jedno - za...bista perkusja i bas, czułem te dźwięki 3 razy mocniej niż normalnie! :)
  • 0

Glowa.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja słuchałem marychy 45 minut i żadnego efektu :/ tylko otumanienie lekkie i ból głowy

przed chwilą słuchałem divinorum .. jakieś przebłyski, światełka, ale takie niewyraźne i malutkie .. nic mi nie wychodzi :( (
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych