Skocz do zawartości

Zdjęcie

I Doser

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
541 odpowiedzi w tym temacie

Glowa.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

autosugestia, zgodzę się, że coś w tym jest, ale nie tylko. Synchronizacja półkul działa, o tak. IDoser jest przereklamowany .. cóż, i-doser nie jest dla każdego .. niektórzy mają takie przeżycia, że nie da się tego opisać słowami. Na większość osób i-doser po prostu nie działa :P
  • 0

inversio.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

autosugestia, zgodzę się, że coś w tym jest, ale nie tylko. Synchronizacja półkul działa, o tak. IDoser jest przereklamowany .. cóż, i-doser nie jest dla każdego .. niektórzy mają takie przeżycia, że nie da się tego opisać słowami. Na większość osób i-doser po prostu nie działa :P

Może inaczej - na niektóre osoby działają tylko niektóre dosy. Są oczywiście osoby na które to zupełnie nie działa ale na zdecydowaną wiekszość działa choc jeden dose (z tego co do tej pory widziałem a slyszałem opinie wielu osób) - trudno by na 100 dosów na kogoś żaden nie działał. Zresztą ludzie za to płacą więc chyba jednak w tym musi coś być. Na mnie np duza ilość dosów nie działa ale takie np a-bomb, sleeping angel, quickhappy działa zawsze.

A co do "przedawkowania" to faktycznie jeżeli słuchasz dosów przez dłuższy czas to głowa po prostu zaczyna boleć. Mnie co prawda boli rzadko bo zwykle zanim włącze o jeden dose za dużo po prostu tracę na słuchanie tych szumów ochotę. Co do trwalszych efektów ubocznych hmmm. Wątpię by taki np quickhappy niszczył mózg - on pobudza mózg do dokładnie takiego samego działania jak czekolada czy... no powiedzmy pocałunek (choć są też wydajniejsze metody jak się ma drugą połówkę ;) ). Z drugiej strony jednak nie trudno mi sobie wyobrazić jakiegoś degenerata po 6 godzinach dosowania ;) . Ogólnie 2 zasady:
-jeżeli boli Cie od dosera głowa to nie słuchaj dalej dosów - posłuchaj muzyki, pośpij lub cokolwiek
-nie faszeruj się tym po kilka godzin dziennie
a wszystko będzie ok;)
  • 0

Who.Am.I.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak na mnie to działa QuickHappy :D

Po HandOfGod też miałem 'jakieś' efekty, ale nie tego się spodziewałem... Tylko przy pierwszej zmianie dźwięku zląkłem się tak, że aż przed zamkniętymi oczami w ciemnościach zrobiło mi się jasno o.O
  • 0

marcin999.
  • Tematów: 26
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

mam kilka pytan

1.

Bez słuchawek NIC nie daje.

serio nic?? :( jesli kupowalbym te sluchawki, to moga byc te najtansze? chociaz myslalem ze na glosnikach mozna ;/

2. boli po tym glowa czy nie?? :)

3. czy po tym moze byc tak, ze nie bede swiadomy tego co robie i np. wyskocze z okna lub nieświadomie zepsuje np. komputer lub cos jeszcze gorszego?? :(
  • 0

holi.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

2. boli po tym glowa czy nie??

Nie.

3. czy po tym moze byc tak, ze nie bede swiadomy tego co robie i np. wyskocze z okna lub nieświadomie zepsuje np. komputer lub cos jeszcze gorszego??

Przesłuchaj kilku dosów, może któryś zadziała, ale na nic specjalnego nie licz. Osobiście nie odczuwam żadnych efektów działania tego programu.
  • 0

..::Marta::...
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy wy też macie to odczucie, że "fale" przepływają przez mózg? :)

Jak puściłam OOBE to po chwili wszystko drgało (miałam oczy zamknięte) a i znów czułam się, jakbym się do góry unosiła... Przy tym dziwne odczucie połączenia tych fal, wibracji z tymi dzwiękami.
Zupełnie jak na pobieraniu energii (gdzieś o tym pisałam) Tyle, że przerwałam ^^ tak naprawdę koleżanka mnie namówiła żeby posłuchać jak raz OOBE i zgodziłam się, myśląc że nie da żadnych efektów.

Czy przypadkiem tak nie wygląda początek OOBE ??
Interesuję się tym bo to mam ok codziennie (nawet jak nie słucham dosa) !
  • 0

marcin999.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

mam kilka pytan :)

1. kupilem sluchawki i chce tego sluchac :) lecz nie wiem czy ten program(?) trzeba jakos zaktualizować czy cos... ten link w ogole dziala?? chcialbym cos takiego dzieki ktoremu LD moge osiagnac...

2. musze zamykac oczy koniecznie? bo chcialbym tego sluchac teraz, lecz jest widno i w domu sa inne osoby, moga przeszkodzic ;/
  • 0

Roseb.
  • Tematów: 9
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Któryś z linków w temacie działa, sam niedawno ściągałem. Ewentualnie ściągnij ze strony producenta, sam program jest darmowy.
Oczy musisz zamykać. A do słuchania najlepiej wybrać moment, kiedy wiesz, że nikt Ci nie przeszkodzi. Podczas słuchania musisz być rozluźniony i starać się wyciszyć, a zastanawianie się czy ktoś zaraz nie wejdzie w tym nie pomaga.
  • 0

marcin999.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

niestety nie dziala :( sciagnalem z pierwszego postu i jakis tam blad, sciagnalem ten plik m~ cos tam i dodalem do windows/system32 i nadal nic :( a na tej stronie i-doser.pl to w ogole sciagnac nie idzie ;/
  • 0

#235 Gość_Rishro

Gość_Rishro.
  • Tematów: 0

Napisano

Masz tu linka i nie marudź :P

http://www.download....4-10396009.html
  • 0

marcin999.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

ok thx, ale to nie działa :( sluchalem jednego 30 minut, innego 10 i jedno chyba tez 5 minut jest, ale nic :(

LD tez wlaczylem, ale doslownie na 10 sekund ;/ w nocy 2 sny, zapamietalem je, ale to raczej nie przez to :(
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dziala nie dziala, marudzisz. Moze troche cierpliwosci i czasu, a przede wszystkim doswiadczen w rozwoju duchowym. Droga na skroty nic nie zdzialasz, a cierpliwosc to piekna zaleta w nauce.
  • 0

mithrandir.

Pan Satyros

• Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Pierwsze słysze aby do osiągnięcia zwykłego LD potrzeba było jakiegoś rozwoju duchowego. Zdarzało mi się to od pobytu w szpitalu codziennie przez 4 miesiące, a nie był to skutek jakichś medytacji czy innych bzdur.
  • 0

Asieńka.

Wiedźma

• Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Oj mithrandir aby byc cierpliwym rozwoj duchowy sprzyja. LD z pewnoscia ma kazdy tylko nie pamietamy o tym po przebudzeniu, albo nie mamy pojecia czym tak na prawde jest. Rozwoj duchowy pozwala dostrzec wiecej. ;)
  • 0

Bomaw.
  • Tematów: 9
  • Artykułów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

ok thx, ale to nie działa :( sluchalem jednego 30 minut, innego 10 i jedno chyba tez 5 minut jest, ale nic :(

LD tez wlaczylem, ale doslownie na 10 sekund ;/ w nocy 2 sny, zapamietalem je, ale to raczej nie przez to :(

Nic dziwnego, ze nie dziala jesli sluchales dosow przez 10 i 5 minut, a jednego przez 10 sekund.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych