Dla zapaleńców I-Dosera warto najpierw się trochę z tym obczaić TUTAJ
Mi osobiście nigdy nie wzięło ale próbowałem w tamtym roku, może w tym podziała jak innym
Pamiętam tylko jak zapuściłem Atom Bomb czy jakoś tak to strasznie mi serce waliło i byłem przerażony
Podobno nie wolno słuchać jednego po drugim tylko jak się chcę zapuścić drugiego dosa to trzeba przedtem przesłuchać Reseta czyli dosa który ustawia nasz mózg na odpowiednią częstotliwość . Najlepiej poprzerabiać te dosy na mp3 i wrzucić na cokolwiek co odtwarza ten format i tak słuchać bo przed kompem to trochę lipnie słuchać...
Miszczu co do reseta to masz rację , twórcy zalecają używanie dosów opisane przez ciebie.
Ale co do zgrywania dosow na odtwarzacze to ja to mp3 będe tu tępił do końca dni tego forum!
Ludzie format mp3 ucina z utworu do 90% informacji, a prościej zgrać na wav. Wav odtworzysz na większej liczbie rzeczy niż mp3.
to tak jak wypić czyściutki spirytus a wypić kieliszek (nie kufel) piwa.
...Mam jeszcze jedno pytanie. Dose Condition wystarczy raz przesłuchać, czy lepiej przed każdym kolejnym Dose'em?
Należy słuchać przed każdym dosem , a tak dla pewności poczytaj sobie jakąś książke przez chwile albo oglądnij sobie "na dobre i na złe"