Skocz do zawartości

Zdjęcie

I Doser

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
541 odpowiedzi w tym temacie

tybysh.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam. Właśnie skończyłem 15 % opium i powiem jedno : w życiu nie bałem się tak jak teraz. Jestem sam w domu a słyszę jak jakiś pies szczeka na przedpokoju, ktoś chodzi po mieszkaniu, ludzie z obrazów wodzą za mną wzrokiem, a pluszakom córki cieknie krew z oczu. Może spróbuje quickhappy:/

Serio? :lol2: Chciałbym,żeby ten program na mnie tak działał,najczęściej kończy się na niczym,ewentualnie ból głowy lub zaśnięcie w trakcie słuchania...
  • 0

AndrzejS.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Byłem 100% poważny. Najfajniejszy chyba jest alkohol ;)
Pozdrawiam.
  • 0

Maniek12.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Testował ktoś może presety związane z LD ? Jak tak to prosiłbym o opinie ;)

Ja testowałem i wiesz co ci powiem że na mnie to niedziała co gorsza po obudzeniu nie pamiętałem snów a regularnie prowadze dziennik snów (a normalnie pamiętam 2 sny).
  • 0

marcin999.
  • Tematów: 26
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

na mnie nie działa :( chociaż chciałbym spróbować jeszcze raz

1. czy trzeba myśleć pozytywnie, czy np. jak teraz myślę "to nie działa", to nic nie odczuję? czy to bez znaczenia?

2. o czym myślicie słuchając (ci, na których to zadziałało) czy o niczym? Ja tak nie umiem myśleć o niczym lub tylko o jednym. :(

3. te dźwięki to taki szum czy to coś z moimi słuchawkami? Nie wiem, bo ja mam raczej słabe :( Easy touch za 30 zł~..

po paru minutach ten szum zmienia się na taki inny dźwięk, nie wiem jak to opisać, też tak macie?
  • 0

Kruk....
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

1.U każdego jest inaczej. Dokładnie nie da się tego określić.

2.Ja tylko skupiam się na dźwięku i wpadam wtedy w taki trans.

3.Szumy są integralną częścią dosów. Po pewnym czasie zmienia się w buczenie i jest to normalne.
  • 0

marcin999.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

mialem jakis czas temu format, ale instalka pozostala na D, dzis instaluje i niektore dosy nie dzialaja, wyskakuje napis cos o licencji na inny komputer, nie pamietam skad sciagalem, ale chyba z ktoregos linku tu w temacie, plz pomozcie
  • 0

stanlej.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

skasuj plik temp.xcośtam :)
  • 0

marcin999.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

to nie dziala :( staram sie skupiac tylko na dzwieku i nic :(

na mnie jedynie dziala jak film ogladam, slucham w sluchawkach i np. samochod jedzie, to czuje jakby jechal obok mojego bloku, a wie ktos skad sciagnac taki dzwiek jakby nas facet obcinał?? kiedys bylo na forum, ale nie moge znalezc :|
  • 0

Morrandir.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mam pytanie, próbował ktoś 'Peyote', albo 'Gates of Hades'? Bo mam zamiar sobie zapuścić dziś w nocy któreś z tych, ale mam lekki niepokój. :D
  • 0

stanlej.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Morrandir ja słuchałem większość dosów (tych też) i jakoś żyję dalej , nie mam żadnych omamów potym
spoko luz będzie dobrze... :)
  • 0

mistrzu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dla zapaleńców I-Dosera warto najpierw się trochę z tym obczaić TUTAJ
Mi osobiście nigdy nie wzięło ale próbowałem w tamtym roku, może w tym podziała jak innym ;) Pamiętam tylko jak zapuściłem Atom Bomb czy jakoś tak to strasznie mi serce waliło i byłem przerażony :)
Podobno nie wolno słuchać jednego po drugim tylko jak się chcę zapuścić drugiego dosa to trzeba przedtem przesłuchać Reseta czyli dosa który ustawia nasz mózg na odpowiednią częstotliwość . Najlepiej poprzerabiać te dosy na mp3 i wrzucić na cokolwiek co odtwarza ten format i tak słuchać bo przed kompem to trochę lipnie słuchać...
  • 0

Reita.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czy ktoś używał Dose'a na LD i OOBE? I czy to wogóle działało.
Przerobiłem sobie te dwa na mp3 i mam zamiar dzisiaj jeszcze jednego z nich przesłuchać.
  • 0

Morrandir.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wczoraj przed samym snem słuchałem dose'a na LD no i efekt niezbyt zadowalający. Śniło mi się bardzo dużo rzeczy, kilka razy budziłem się w nocy ze snu, ale rano żadnego nie pamietalem, a normalnie pamietam. Może nawet miałem LD ale w tym momencie już niczego nie pamiętam. Albo na mnie nie dziala, ale cos zrobilem nie tak. ;]
  • 0

Reita.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dobra, dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie. Dose Condition wystarczy raz przesłuchać, czy lepiej przed każdym kolejnym Dose'em?
  • 0

stanlej.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dla zapaleńców I-Dosera warto najpierw się trochę z tym obczaić TUTAJ
Mi osobiście nigdy nie wzięło ale próbowałem w tamtym roku, może w tym podziała jak innym ;) Pamiętam tylko jak zapuściłem Atom Bomb czy jakoś tak to strasznie mi serce waliło i byłem przerażony :)
Podobno nie wolno słuchać jednego po drugim tylko jak się chcę zapuścić drugiego dosa to trzeba przedtem przesłuchać Reseta czyli dosa który ustawia nasz mózg na odpowiednią częstotliwość . Najlepiej poprzerabiać te dosy na mp3 i wrzucić na cokolwiek co odtwarza ten format i tak słuchać bo przed kompem to trochę lipnie słuchać...

Miszczu co do reseta to masz rację , twórcy zalecają używanie dosów opisane przez ciebie.
Ale co do zgrywania dosow na odtwarzacze to ja to mp3 będe tu tępił do końca dni tego forum!
Ludzie format mp3 ucina z utworu do 90% informacji, a prościej zgrać na wav. Wav odtworzysz na większej liczbie rzeczy niż mp3.
to tak jak wypić czyściutki spirytus a wypić kieliszek (nie kufel) piwa.

...Mam jeszcze jedno pytanie. Dose Condition wystarczy raz przesłuchać, czy lepiej przed każdym kolejnym Dose'em?

Należy słuchać przed każdym dosem , a tak dla pewności poczytaj sobie jakąś książke przez chwile albo oglądnij sobie "na dobre i na złe" :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych