Skocz do zawartości

Zdjęcie

I Doser

• Please log in to reply
541 replies to this topic

Granat.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A to przepraszam za pomyłkę. Wzorowałem sie na polskiej stronie i dlatego, myślałem że jest tylko 10. Czym prędzej muszę załatwić sobie kolejne 10
  • 0

Cypisek.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja sluchalem dosera "Boomb" czy jakos tak xD no i faktycznie dziala tylko trzeba sie skupic w samotnosci
  • 0

Dobra Rada.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Słuchałem QuickHappy i nie tylko mi było wesoło ale strasznie gorąco xD
  • 0

Granat.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cypisek pewnie chodziło ci o dosa A-Bomb. To jeden z moich ulubionych. A quickhappy naprawde działa . Banan na gębie gwarantowany xD
  • 0

Kabezecik.

Magia i Miecz

• Tematów: 28
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

na mojego znajomego bardzo dobrze działają dosy ,testował jakiś czas temu :)
  • 0

azur123.
  • Tematów: 4
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

moglibyscie plik z 1go posta wrzucic na jakies ftp? bo ja z speedyshare nie moge wznawiac sciagania jak mi przerwie a mam teraz modem orange i ciagle przerywa w okolicach 90% : /
  • 0

Samira.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja nadal nie wiem skąd można dostać więcej nagrań...
Gdzieś na poprzednich stronach był podawany link, acz plik został już skasowany, bo był za stary... :D

Edit: Dobrze, już mam...

Teraz tylko sprawdzić czy działa.... :D
  • 0

azur123.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

@up

samira mozesz mi to wrzucic na jakiegos ftpka czy cos? zebym tez mogl sciagnac jestem poza domem i mam modem co polaczenie sie ciagle przerywa i z speedyshare nie jestem w stanie tego sciagnac..
  • 0

stanlej.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ściągnąć dosy i przez sbagena zrobić to już nie łaska? (raptem wszystko 25mb?)

Dołączona grafika
  • 0

azur123.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

a sciongnąc dosy i przez sbagena zrobić to już nie łaska? (raptem wszystko 25mb?)

a nie łaska przeczytac? teraz to juz nie problem bo w DOMU mam 7mb/s neta ale na wsi mialem MODEM ORANGE przy szczesciu ciagnelo 8kb/s potem spadalo 6kb/s 2kb/s i 0 i stop sciagania na 2mb wiec nie gadaj bredni.
  • 0

RadaSs.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Heh,
- po przesłuchaniu quick happy przez pół godziny śmiałem się z jednego zdania na gg wypowiedzianego przez mojego kolegę, aż się cały spociłem i mi łzy leciały ze śmiechu xD A później kolega zaczął mnie pytać o makaron to myślałem, że się uduszę ze śmiechu :P Oto dowód

Aleks (31-08-2008 20:53)
kur*a przestan się smiać (ocenzurowałem)

- po przesłuchaniu FRAGMENTU marihuany miałem zamulenie i drętwe ręce :P

- po przesłuchaniu nitrous kręciło mi się w głowie

Pozdrawiam :)
  • 0

stanlej.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

azur123 przepraszam cię
Jak masz taką a nie inną sytuację to spróbuj ściągnąć np. u kolegi czy szkole , kafejce internetowej.
  • 0

DantE.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ściągnąłem posłuchałem tak jak trzeba na dobrych słuchawkach ,zrelaksowałem się... itd. jakoś mnie prawie nic nie "poklepało"... Przy ekstazie odczułem niewielkie mrowienie w tylnej części głowy ,karku i na plecach trochę ... "Maryśka" - nic totalnie , prawie zasnąłem ... Może mam już taki zryty beret że na mnie to nie działa :( . A może to zależy od siły sugestii do takiego typu rzeczy :) . pzdr.
  • 0

Kabezecik.

Magia i Miecz

• Tematów: 28
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

a Ty stanlej przestań pisać posty nie związane z tematem . jak macie jakieś quick dose'y to zapodajcie tutaj linka ;)
  • 0

RadaSs.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z tego co wiem, to nie można słuchać DOSEa zaraz po innym, do tego służy DOSE 'reset', po nim można przesłuchać inne. :P

Co do przemęczenia to chyba u każdego mojego znajomego, który usypiał, nie działało na niego. Człowiek usypiający - człowiek nieskupiony na dźwiękach

@edit

Słuchał ktoś tego? http://pl.youtube.co...h?v=BklS-Kvc5lI (Nie wiem, czy już było)

Dosy można pobrać jeszcze : idoser07.blogspot.com - UWAGA! na tej stronie są gołe baby :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych