Skocz do zawartości

Zdjęcie

I Doser

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
541 odpowiedzi w tym temacie

Avion.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A jesli ktoś nie ma słuchawek przez komputer. Jest jakiś program który skonwertuje to na np. mp3 ?
  • 0

RadaSs.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tu masz art http://i-doser.pl/teksty/10/
  • 0

Szperacz.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

na mnie działa A-bomb a gdy próbowałem Astral dziwnie zacząłem się czuć od samego początku ale wyłączyłęm po 30sekundach bo musiałem brać sie za sprzątanie
  • 0

endl3ss.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja to mam raczej przykre doświadczenia z tym programem... Jak sobie leżę i słucham na słuchawkach to po 20 minutach mam schizę, że mi serce się zatrzymuje i go nie czuję ani jego bicia... po 3 takich akcjach zakończyłem moją przygodę z I-Doserem.
  • 0

Daro177.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

podczas sluchania QuickHappy ten szum jest normalny?
  • 0

Bomaw.
  • Tematów: 9
  • Artykułów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Każdy dos to szumy.
  • 0

Slawex.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

da sie to odsłuchac w mp4?
  • 0

xeophyte.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Kilka najwazniejszych wad tego programu:
1. ogromne zzeranie CPU podczas odtwarzania plikow dwg. nie mozna wtedy praktycznie nic innego robic na kompie, nawet przegladac stron.
2. przed kazdym uruchomieniem programu wlacza mi sie instalator AutoCada (WTF?)
3. brak mozliwosci otwarcia wiecej niz jednego dosa (co za programista to pisal?)
4. brak kontroli glosnosci samego programu

Pytanie do bardziej zaawansowanych technicznie - jak to w ogole mozliwe ze slychac dzwieki o kilku Hz skoro po pierwsze moje sluchawki maja pasmo od 10Hz, po drugie przecietne ludzkie ucho (a raczej mozg) wychwytuje sygnaly od 20Hz?
  • 0

yesiu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kilka najwazniejszych wad tego programu:
1. ogromne zzeranie CPU podczas odtwarzania plikow dwg. nie mozna wtedy praktycznie nic innego robic na kompie, nawet przegladac stron.
2. przed kazdym uruchomieniem programu wlacza mi sie instalator AutoCada (WTF?)
3. brak mozliwosci otwarcia wiecej niz jednego dosa (co za programista to pisal?)
4. brak kontroli glosnosci samego programu

Pytanie do bardziej zaawansowanych technicznie - jak to w ogole mozliwe ze slychac dzwieki o kilku Hz skoro po pierwsze moje sluchawki maja pasmo od 10Hz, po drugie przecietne ludzkie ucho (a raczej mozg) wychwytuje sygnaly od 20Hz?

Ad 1. Podczas sluchania dose'a nie jest wskazane robienie kilku rzeczy naraz. Trzeba sie skupic, wiec nie musisz przegladac stron

Ad 2. Tez tak mam z tym ze wlacza mi sie DKZ Studio. Mi to nie przeszkadza

Ad 3. WTF? Po co sluchac 2 dose'y naraz?

Ad Ponizej :P . Dziala to na zasadzie dudnien roznicowych. Generowane sa dwa dzwieki np. 50 hz i 52 hz i ta roznica 2hz tak na nas wplywa. Nie jestem tego pewny ale gdzies tak czytalem...
  • 0

blindcrow.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

pamiętajcie o tym ze doser pozwala wam odczuć wrażenia związane za zwyczaj z doznaniem fizycznym po przyjęciu środków szkodliwych i najczęściej uzależniających.Cały teatr odgrywa się w mózgu wiec nie myślcie ze skoro nie bierzecie hery to uzależnienie jest niemożliwe
Pozdrawiam
  • 0

xeophyte.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ad 1. Podczas sluchania dose'a nie jest wskazane robienie kilku rzeczy naraz. Trzeba sie skupic, wiec nie musisz przegladac stron

Ad 2. Tez tak mam z tym ze wlacza mi sie DKZ Studio. Mi to nie przeszkadza

Ad 3. WTF? Po co sluchac 2 dose'y naraz?

Ad Ponizej :P . Dziala to na zasadzie dudnien roznicowych. Generowane sa dwa dzwieki np. 50 hz i 52 hz i ta roznica 2hz tak na nas wplywa. Nie jestem tego pewny ale gdzies tak czytalem...

Ad 1. Wiem o tym i tak tez probuje robic jednak moze byc tak, ze ktos inny slucha dosa a ja chce korzystac z kompa.
Ad 3. Chodzilo mi o przycisk Open dose. Po otworzeniu jednego pliku nie mozna zrobic tego jeszcze raz (ani przy pauzie ani po zakonczeniu odtwarzania). Za kazdym razem program trzeba uruchamiac od nowa.
Ad Ponizej: Tez tak mysle. Chcialem tylko sprawdzic znajomosc tematu :)
  • 0

Baal14.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

quickhappy nie działa na mnie w ogóle. Najskuteczniejszy jest Acid (przynajmniej dla mnie)
  • 0

bloodbro.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja się zestresowałem bo przy Marijuana usłyszałem głos małej dziewczynki :| quick happy działa na mnie tak, że teraz kręci mi się w głowie..
  • 0

hiperkurwon.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie ma porównania do prawdziwej fazy, tutaj wyszukujesz najdrobniejszych zmian postrzegania a na fazie prawdziwej najmniejszych oznak rzeczywistości... hehe
  • 0

Lis.

jeden, jedyny i prawdziwy

• Tematów: 7
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Bloodbro, to było przesłyszenie. Quick happy to jeden z najsłabszych dosów, większość ludzi na niego nie reaguje. Oczywiście każdy jest inny, razem z kolegą słuchaliśmy opium. Na mnie nie podziałało, a go rozbolała głowa.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych