PARANORMALNY KONKURS FOTOGRAFICZNY Z NAGRODAMI
„Witaj użytkowniku, nie znasz mnie lecz ja znam ciebie, chcę zagrać w grę. Ostatnimi czasy byłeś mało aktywny na forum, zbyt zajęty swoimi sprawami, że zapomniałeś o nas. Byłeś jakby tutaj lecz całkowicie obok, czas wolny wykorzystywałeś w plenerze, mam nadzieję, że wziąłeś aparat. Dlatego oto stoję przed tobą z wyzwaniem, masz 61 dni na jego zrealizowanie. Żyj, graj i zgarniaj nagrody, wybór należy do ciebie”.
O co chodzi? Tematem przewodnim są ciemne strony naszych miejsc. Im bardziej mroczne i niepowtarzalne tym większa szansa na wygraną. Mogą to być opuszczone miejsca, stare piwnice, strychy, zamki, ruiny, lasy, góry czy pogorzeliska. To już od was zależy gdzie i co będziecie fotografować. Dopuszczam możliwość lekkich poprawek w photoshopie aby wyłonić piękno zdjęcia, lecz nie całkowitą jego obróbkę. Całkowity fotomontaż nie będzie brany pod uwagę.
Zasady konkursu:
- Wstaw zdjęcie za pomocą „Więcej opcji - dodaj pliki - wybierz plik - załącz ten plik”.
- Nadaj tytuł swojej pracy.
- Opisz w kilku słowach co przestawia tak aby inni użytkownicy, widzieli jego magię.
- Czas trwania konkursu to 61 dni
Zasady zdjęć:
- Zdjęcia wstawiamy tylko i wyłącznie swojego autorstwa.
- Format zdjęć jpg
- Maksymalny rozmiar 900x506 pikseli
Zasady końcowe:
- Udział w konkursie może wziąć każdy zarejestrowany użytkownik forum.
- Na każdego użytkownika przypada tylko jedna praca.
- Swój kunszt graficzny proszę wstawiać w tym temacie.
Jeśli więc masz znakomity humor, lubisz się bawić, zgarniać nagrody oraz masz chwilę wolnego czasu, śmiało zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w zabawie.
Termin zgłaszania prac 1 sierpień 2017 – 30 wrzesień 2017
Po tym terminie odbędzie się ankieta w której to nasi użytkownicy będą wybierać trzy najwyżej ocenione prace. Ale, ale nic straconego ponieważ nagrody pocieszenia wędrują aż do piątego miejsca.
Nagrody:
- Miejsce pierwsze to 35 punktów reputacji + książka + paranormalny kubek + paranormalny długopis.
- Miejsce drugie to 25 punktów reputacji + książka + paranormalny kubek + paranormalny długopis
- Miejsce trzecie to 15 punktów reputacji + książka + paranormalny długopis
- Nagroda pocieszenia (paranormalny długopis)
- Nagroda pocieszenia (paranormalny długopis)
Nagroda główna to książka „Przeczucie” japoński kryminał, którego autorem jest Tetsuya Honda, ufundowana przez wydawnictwo Znak.
Więcej o nagrodzie głównej, możecie poczytać tutaj: Wydawnictwo Znak sponsor głównej nagrody książkowej
Nad prawidłowym przebiegiem konkursu czuwać będzie nasza komisja skrutacyjna w której skład wchodzą:
- D.K.
- Aquila
- Edward IV Groźny
- Alucard
Nagrody:
Lecz to nie wszystko, za niedługo startuje następny konkurs pt. "Niekończąca się opowieść" szczegóły wkrótce
Także zostańcie z nami oraz zachęcamy gorąco do udzielania się w konkursach.