Zrobiłam próbę z telefonu i mogę bez pomniejszania wstawić całe zdjęcie.
Napisano 08.08.2017 - 08:08
@Up
Nie widzę powodu dlaczego nie mógłbyś uczestniczyć w naszym konkursie. Śmiało nie wstydź się, załaduj zdjęcie więc może jakiś gadżet dostaniesz
Zdjęcie było wstawione za pomocą telefonu. Samoistnie je przekręca, gdybym wstawiała przez komputer byłoby poprawnie załadowane orzeszku
Napisano 18.08.2017 - 20:44
Witam użytkowników miło i serdecznie, przypominam iż wciąż trwa nasz konkurs. Śmiało zapraszam wszystkich bardzo serdecznie, proszę nie wstydzić się i dodawać zdjęcia, wszak to wy później będziecie je oceniać. Gromkie brawa dla wszystkich którzy dodali już zdjęcia, są fenomenalne, każde ma swój mroczny urok. Jestem pod ogromnym wrażeniem i cieszę się, że konkurs przypadł wam do gustu.
Moi drodzy już niebawem startuje drugi konkurs który będzie polegać na waszej wyobraźni. Konkurs ten będzie dla osób które lubią pisać powieści, pasty itp. Także pióra w ręce, tfu wróć, klawiatury w ręce i uważnie patrzeć na forum.
Napisano 18.08.2017 - 20:51
Napisano 21.08.2017 - 04:41
Nie chcę za dużo zdradzać lecz uchylę rąbka tajemnicy.
Każdy użytkownik napisze nowy rozdział tak aby wątkiem pasował do poprzedniej powieści lecz aby nie zamykać furtki swojemu następcy.
Startujemy pierwszego września. Myślę, że zdążę napisać regulamin
Napisano 22.08.2017 - 21:19
Czy fotografia konkursowa może składać się z kilku, związanych tematem obrazów (fotomontaż)?
Napisano 23.08.2017 - 08:01
@equilibrium czy chodzi o kolaż?
Nie, to nie kolaż. Bardziej pasuje określenie "fotoreportaż", chociaż dotyczy dwóch zdarzeń, jakie miały miejsce na niebie w różnych miejscach i czasie ale łączy je pytanie - "ki czort?".
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych