Czemu ktoś usuwa temat bez wyjaśnienia?!
W mediach robi się z niego wariata a jak wiadomo od tego się zaczyna... ośmiesza, podważa wiarygodność. Jestem ciekaw co się z nim teraz dzieje.
Napisano 10.12.2016 - 00:08
Czemu ktoś usuwa temat bez wyjaśnienia?!
W mediach robi się z niego wariata a jak wiadomo od tego się zaczyna... ośmiesza, podważa wiarygodność. Jestem ciekaw co się z nim teraz dzieje.
Napisano 10.12.2016 - 01:29
Ważnym faktem jest to że podobno ma kandydować na prezydenta w 2020, więc może to początek kampanii, kolejnym faktem wartym uwagi jest jego żona i rodzina owej żony. Tzw. Kardashianowie, za każdym razem gdy ich widzę to jestem co raz bardziej przekonany o dziwności tej famili. Z tego co mi wiadomo to oni wszyscy razem mieszkają, podróżują. Powodów tego show może być kilka:
-kampania wyborcza
-kampania reklamowa, trzeba sprzedać płytę, ale wtedy po co anulować trasę koncertową. . Masa z amerykanów ma dosłownego fioła na punkcie Illuminati, masoneri i wszystkich tych teorii spiskowych, którzy teraz mogli by kupić jego nową płytę i zwrócić uwage na niego.
-po prostu załamanie psychiczne jak mówią media.
-mówi prawdę i jest tylko sługą masonerii, którym nie chce dalej być.
Ja stawiam na to że to zwykły celebryta mający mówiąc brzydko właściciela. Ten cały amerykański showbiznes włączając hollywood jest obrzydliwy dosłownie.
Napisano 10.12.2016 - 11:36
Chciał pociągnąć za sobą tłumy, ale mu nie wyszło. Pewnie się czegoś dowiedział i nie wyrobił nerwowo, to wypalił. Powiedział co myślał. Widocznie źle zagrał i ktoś postanowił zadbać o to, by już nikt więcej mu nie uwierzył. A jak, to zrobić? Wystarczy zrobić z tej osoby wariata, zamknąć w szpitalu i postarać się, aby na jaw wyszła jego "choroba psychiczna". Proste. Jedynie, co powinni zrobić, to zwrócić pieniądze za bilety, tym biednym ludziom, którzy chcieli dobrego rapu posłuchać.
Użytkownik Endinajla edytował ten post 10.12.2016 - 11:38
Napisano 10.12.2016 - 12:17
Napisano 10.12.2016 - 14:14
Gostek ma kilkadziesiat mln dolcow dlugu, muzyk z niego zaden, to sie lapie czegokolwiek, zeby o nim mowili i zeby pod plotem nie skonczyl.
Jak juz zakladasz temat, to napisz o co ci chodzi i jakie masz zdanie, a nie dwa slowa i odnosnik na yt.
Tyle, że to już nie pierwszy "Gostek", z którego robi się szaleńca. Słyszałeś o DMX'ie? czy 2pacu? nawet Michael Jackson wkopał się przez to w kłopoty, bo może by jeszcze żył do tej pory. Nic nie wiesz, a udajesz mądrego w temacie.
Użytkownik ๖ۣۜKhan edytował ten post 10.12.2016 - 14:14
Napisano 10.12.2016 - 15:48
Nic nie wiesz, a udajesz mądrego w temacie.
Za to Ty wiesz wszystko, tylko nie powiesz, nie?
Z ludzi się nie robi szaleńców, póki sami nie przedstawią tak siebie w jakikolwiek sposób. W kłopoty pakują się zazwyczaj samodzielnie, czy to z powodu bałaganu mózgowego spowodowanego bogactwem albo popularnością, czy też z powodu zwykłej ignorancji. Nikt nikogo w nic nie wrabia.
To nie pierwszy "Gostek", który myśli, że złapał Pana Boga za nogi i jest Bruce'm Wszechmogącym.
Napisano 10.12.2016 - 17:22
Napisano 10.12.2016 - 17:38
@Inspektor
To niezupełnie prawda. Nie sięgając daleko, bo wystarczy wspomnieć tzw. Psychuszki w ZSRR i wsadzanie tam opozycjonistów. W Polsce nawet dzisiaj możesz zostać wsadzony wbrew swojej woli do psychiatryka jeśli znajdzie się odpowiedni biegły.
Nie. W Polsce, aby trafić na oddział to trzeba wręcz się prosić o wolne miejsce, a żeby w ogóle tam trafić, to jest to długa i skomplikowana procedura sądowa.
@Khan
Przytoczyłeś trzy osoby: DMX-a, Tupaca i Michaela.
DMX-a nie znam, nie słucham rapu, ale kojarzę faceta z jakiegoś filmu bodajże.
Tupaca za to znam i z tego co mi wiadomo nikt z niego wariata nie robił, za to o ile mi wiadomo był członkiem gangu i bywały tam różne dziwne sytuacje, gdzie w końcu jedna z nich skończyła się kilkoma kulkami w korpusie.
Michael za to pedofilem nie był, ale do spraw związanych z dziećmi ciągoty miał, miał lekko zwichrowaną psychikę, bo sam dzieciństwa nie posiadał - co wiele razy mówił w wywiadach i czytałem to też w jego biografii, bo swego czasu dużo Michaela słuchałem i do dziś uważam go za króla. Był też ćpunem i w końcu przedawkował. Gdy kiedyś zobaczyłem zestaw jego "dziennej diety" to złapałem się za głowę - konia by to powaliło. No i w końcu Michaela powaliło. Zresztą w showbusinessie wszyscy jadą na prochach i nie jest to żadna wielka tajemnica.
Użytkownik szczyglis edytował ten post 10.12.2016 - 17:53
Napisano 10.12.2016 - 17:38
Gostek ma kilkadziesiat mln dolcow dlugu, muzyk z niego zaden, to sie lapie czegokolwiek, zeby o nim mowili i zeby pod plotem nie skonczyl.
Jak juz zakladasz temat, to napisz o co ci chodzi i jakie masz zdanie, a nie dwa slowa i odnosnik na yt.
Tyle, że to już nie pierwszy "Gostek", z którego robi się szaleńca. Słyszałeś o DMX'ie? czy 2pacu? nawet Michael Jackson wkopał się przez to w kłopoty, bo może by jeszcze żył do tej pory. Nic nie wiesz, a udajesz mądrego w temacie.
No to powiedz mi czego nie wiem? Obal to co napisałem. Czekam. Tylko konkretami, a nie laniem wody. I nie porównuj 2Paca do jakiegoś chłystka - nie słucham tego rodzaju muzyki, ale jednak to niebo a ziemia.
Napisano 10.12.2016 - 17:49
Napisano 10.12.2016 - 18:11
Niesamowite jest to, że wy od razu zakładacie jakieś totalnie absurdalne teorie - Illuminaci, globalne interesy bla bla bla. Gostek wciągnął sobie przed "koncertem" jedną kreskę za dużo i musiał się wyżalić publicznie, jak to mu ciężko. Narobił sobie kosmicznych długów żyjąc ponad stan, jak większość wokół niego i teraz dobrali mu się do tyłka. A psychicznie jest równie mocny, co muzycznie, więc skończyło się na kozetce u psychiatry. I tyle. Robicie z igły widły.
Napisano 10.12.2016 - 18:21
Napisano 10.12.2016 - 18:25
@Kronikarz Przedwiecznych, tylko, że nie wiadomo czy on wogóle wciągał. Proponuję też zapoznać się z życiorysem bo wygląda na to, że to całkiem inteligentny gość, który dzięki kontaktom w show biznesie przejrzał na oczy i się załamał widząc jaki to syf.
Nie rozśmieszaj mnie.
Całkiem inteligentny gość, to jest Donald Trump - miliardy na koncie, kilkaset biznesów na cały świecie, a nie jakiś flejtuchowaty pseudo piosenkarz. Nawet średnio inteligentni ludzie, nie mają 60.000.000 $ długu. Inteligentni faceci, biorą sobie za żonę inteligentne kobiety, a nie plastikowe pustaki.
Napisano 10.12.2016 - 18:36
A taki Iggy Pop, to Twoim zdaniem został zrobiony idiotą,czy nim został z własnej woli, a może ktoś go zmusił do tego, aby nim był? Nie wiesz? Podpowiem. ten gość, to ikona muzyki punkowej lat siedemdziesiątych. Tworzył min. z Dawidem Bowie. Uważał, że fakt, iż tworzy niesamowitą muzykę stawia go ponad wszystkim. Jednym ze znanych jego "wyczynów", jest częstowanie własnym moczem jednego z producentów muzycznych, czy zmuszanie swojej dziewczyny do oglądania castingu dziewcząt do własnej orgii. Ktoś go zmuszał do bycia głupcem? Nie. Swoją pierwszą działkę hery przyjął od piętnastolatki! Była z illuminati?
Tworzycie legendy, miejskie opowieści, które z prawdą nie mają nic wspólnego, gorzej, koło prawdy nawet nie leżały.
Zastanawiam się czasem, skąd Wy takie bzdury wygrzebujecie? Z Pudelka?
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych