Robisz to specjalnie, tak? Ostrzeżenie za ciągły offtop, pomimo wielu upomnień.
Alucard
Szczerze? Mi się wydaję, że to Ty się nudzisz. Nie jestem tutaj po to, żeby z tobą polemizować, a coś przekazać wartościowego, jeżeli tego nie rozumiesz zostaw mnie w spokoju i daj się wypowiedzieć.
11.6 Decyzje moderatorów o ostrzeżeniach są nieodwracalne i nie podlegają dyskusji w sytuacji naruszenia niniejszego Regulaminu.
TheToxic
Wiem, że dążycie do tego,żeby mnie zbanować, więc wam to ułatwię.
11.6 Decyzje moderatorów o ostrzeżeniach są nieodwracalne i nie podlegają dyskusji w sytuacji naruszenia niniejszego Regulaminu.
TheToxic
Rozumiem, ze zwykli użytkownicy są w klatce, a jaśnie królów moderatorów chroni imunitet, który nie pozwala nawet zwrócić uwagi władzy, że coś źle robi, bo ich zdanie jest niepodwazalne. Nawet w światowym prawie istnieje takie coś jak 'apelacja' człowiek powinien mieć wolność słowa, a przede wszystkim móc się bronić, jeżeli jest niewinny. Tutaj tak się nie da, aż mi się Hitler przypomniał.
Także dajcie mi 3 ostrzeżenie i zarazem bana i pozbądźcie się człowieka, który jest dla Was niewygodny.
Pozdrawiam zwykłych użytkowników i życzę wytrwałości.
Tutaj nie chodzi o żaden immunitet, lecz o posty niezwiązane z tematem. Jak te pretensje mają się do najpiękniejszych galaktyk? Od skarg mamy zawsze pw, każdy użytkownik ma prawo odwołać się od decyzji moderatora i zgłośić się do super moderatora. Wszystko pisze w regulaminie, zresztą sądze, że wiesz. Co do trzeciego ostrzeżenia, pozwól, że się tym sami zajmiemy.
TheToxic