Wiadome będzie że oni istnieją 10 grudnia lub na samym początku roku 2010.
Nie wiadome do teraz jest to po co krzyżują nas ze sobą , czy jest ich nie dużo i chcą żebysmy my i oni byli jednoscią cos w rodzaju potomków? ewolucja ? , lub jest ich dużo ale oni nie mogą zamieszkiwac wraz z nami ziemii, z przyczyn fizycznych lub biologicznych , ale jednak chcą żeby był jakis odłam ich i zarazem ludzi ? czy też, chcą zaatakowac ziemię jednak sama technologia im nie wystarczy nie wiadomo dla czego , i robią elitarnych żołniezy
którzy będą mogli sobie chodzic po ziemi i robic wszystko tak jak my?
Nie wiadomo pożyjemy zobaczymy ale serio strach myslec o nibiru czy jak ktos woli niburu lub planecie X , wątpie aby
stamtąd pochodzili , ale ziemi też wątpie aby cos się poważnego stało no bo jeżeli ta planeta to taka jakby syzyfowa praca powta
rzająca się i jeżeli mielismy z nią wczesniej
kontakt a jakos ludzie istnieją to chyba nie jest tak zle co? Mi się wydaje iż Barack Obama, na cały swiat przeprowadzi transmisje i że UJAWNI INFORMACJE O UFO NIE TYLKO
_O BAZIE NA KSIĘŻYCU KT
ÓRĄ ODKRYLI , (DAWNĄ BAZE) , ale też całą resztę i W CZASIE TRANSMISJI KOŁO NIEGO WEJDZIE jakas istota lub kilka i podadzą sobie ręc
e i b
ędą rozmawiały i to będzie bomba , ale przed tym wszystkim Barack opowie a raczej da materiał filmowy który zapewni że nie ma sie czego bac i będzie obalał legendy o SZARAKACH MORDERCACH CZY O ANNAKACH WIEWI
ÓRKACH hehe . I wiem że mam racje i taki scenariusz własnie się wyda
rzy , a ponad to PISZCIE CO CHCECIE TERAZ ALE PAMIĘTAJCIE ŻE 10.12.09 JUŻ NIE długo będzie i nie piszcze "debil hah" bo to sie okaże ok? jeżeli nie w terminie wymienionym u góry to nie długo po tym.
W pewnym reportażu jest mowa własnie o tym iż Barack Obama pokaże swiatu UFO lub zjawiska z tym związane i opisze je.
Jest tez mowa iż Niektórych możemy sie obawiac a niektórych nie, Z powodu iż niektóre pochodzą skądś indziej niż te które bendą z nami wsp
ółpracowały , może nawet to jest inna rasa jednak wiedza o sobie , prosze zobaczyc też że nie robi się już zdjęc ufo takich jak w latach 30 - 40 - 70 , teraz ufo wyglądają bardziej zaawansowanie , no np w latach 30 nie było komp
uterów aani internetu, ale czy zrobili by aż taki skok w stosunku wizualnym co do ich pojazdów ? ot
óż wydaje mi się że raczej nie , lecz patrząc na to co było w latach 30 a co jest dzisiaj mo
żliwe że tak , ale mo
żliwe tez jest że tamci to inni a ci w naszych czasach to są jeszcze inni.
Oglądałem pewien reportaż na discovery pomine szczeg
óły , była w nim mowa iż ci z lat 50 - 60 - 70 , mówili żebysmy nie bali się ich tylko tych co przyleca po nich.
///(Sorry za blędy pisze szybko , mam dysleksje.... )///
edit: Burnago
Niestety dysleksja nie zwalnia Cię do stosowania się do zasad ortografii. Są inne sposoby ale by nie pisać z błędami. Polecam przeglądarkę FireFox która podkreśla błędnie napisane wyrazy lub program Word w którym najpierw piszesz posta, potem poprawiasz błędy a potem kopiujesz i wklejasz na forum.
Użytkownik Burnago edytował ten post 12.11.2009 - 11:18