Witam,
nigdy nie udzielalem sie na tego typu forach. Na wstepie zaznacze ze ufam mojej dziewczynie! Oto sytuacja ktora miala miejsce kilka dni temu.
Moja dziewczyna dostala telefon od babci (polaczenie z polski do uk) i... rozmowa przebiegla trzy razy pod rzad DOKLADNIE w ten sam sposob slowo w slowo!!! Pytala o jakies pierdoly a w tle dziadek krzyczal 'zapytaj kiedy wraca do Polski' nie byloby w tym nic dziwnego (moja pierwsza teoria to demencja babci) gdyby nie to ze moja dziewczyna ma doskonala pamec i ufam jej ze ta roznowa przebiegla 3 razy w dokladnie ten sam sposob slowo w slowo... za trzecim razem kiedy uslyszala babcie zaczynajaca w dokladnie ten sam sposob skladac zdanie i znow nagle dziadka w tym samym momencie wolajacego 'zapytaj kiedy wraca do polski' moja zamarla i rozlaczyla sie... rozmowa trwala Przez 4 min 40 sek
Wczoraj (dzien po tej akcji) oglądamy serial Lost (pierwszy raz) i nagle jest scena w ktorej John Lovke ma sen i rozmawia z umarlym gosciem ktory nagle... zaczyna rozmowe od nowa w dokladnie ten sam sposob!!!!!!!
Jaka jest na to szansa? Jak to logicznie wyjasnic? Wykluczam problemy psychiczne mojej dziewczyny gdyz bylem z nia wczoraj ogladajac ten serial a dzien wczesniej powiedziala mi o akcji z telefonem!!!!!
Obiecuje, ze ten post to NIE prowokacja. Prosze o pomoc