Jeśli wybuch wywoła rozpad maszyny lub wyłączenie zasilania, to czarne skrzynki nic nie zapiszą - zapis się urwie.
O tym mowie. Skrzyny zarejestrują awarie systemów, zarejestrują dekompresje kabiny czy utratę powiedzmy hydrauliki. W przypadku kompletnego pierdutu - będzie jak piszesz. Ale skrzynki to dane: liczby, wykresy. Powiedza, co jest nie tak, ale nie podadzą przyczyny.
Kejti
Zapomniałem się, przepraszam. Przebywam od jakiegoś czasu w kraju w którym pewne formy komunikacji są oczywiste, jednak w naszym kraju może być to odbierane jako atak. Nie chciałem w żadnym wypadku Cię urazić, a że jesteś kobietą (?) możesz tak założyć.
Whoa, nie wiem o co chodzi Absolutnie mnie nie uraziłeś i pisze to nie dlatego, ze od zeszłej dekady mieszkam w kraju, który ma neutralnie wywalone na konflikty międzynarodowe (przynajmniej dopóki im rosyjskie myśliwce nad głowami nie zaczęły latać), a jego rdzenni mieszkańcy nie angażują się raczej w shitstormy, ale po prostu nie widzę powodu. Dopóki się nie wyzywamy, każdy ma prawo powiedzieć co myśli
@Wszystko: myślisz, ze istnieje cień szansy, ze próbki i wyniki badan nie zostały i tym razem zrecyklingowane?