Pozdrawiam racjonalnie myślących!
Dziękuje, też pozdrawiam!
Czy istnieje czy nie to inna kwestia. Wierzyć w uderzenie planety w planetę z dnia na dzień do dopiero patologia

Napisano 12.12.2012 - 12:36
Napisano 12.12.2012 - 13:02
Chyba, że akurat byłbyś po złej stronie Ziemi... (chyba że uderzy skrycie ze wszystkich kierunkówPrzynajmniej przez ostatnie minuty naszego życia byśmy mogli oglądać coś niesamowicie pięknego w full HD bez użycia efektów specjalnych
Napisano 12.12.2012 - 13:09
Nie . Notabene nie było to już mozliwe ok 2 lat temu.
Napisano 12.12.2012 - 13:47
Ps. Też pomyślałam, jakie by to było rozczarowujące - czekamy na piękne widoki, a Nibiru nadlatuje z drugiej strony Ziemi
Chyba, że akurat byłbyś po złej stronie Ziemi...
Napisano 12.12.2012 - 13:50
Byłbyś... jako człowiekByłabyśChyba, że akurat byłbyś po złej stronie Ziemi...
Nie żebym się czepiała, tylko tak na przyszłość
Napisano 12.12.2012 - 14:13
Popularny
Pierwsze prawo keplera:
Nie . Notabene nie było to już mozliwe ok 2 lat temu.
A jakieś wyjaśnienie, dlaczego? Wybacz, że dopytuję, ale ja się na tym kompletnie nie znam, a zaciekawiła mnie ta kwestia.
Ps. Też pomyślałam, jakie by to było rozczarowujące - czekamy na piękne widoki, a Nibiru nadlatuje z drugiej strony Ziemi
Stosunek kwadratu okresu obiegu planety wokół Słońca do sześcianu wielkiej półosi jej orbity (czyli średniej odległości od Słońca) jest stały dla wszystkich planet w Układzie Słonecznym i
W równych odstępach czasu, promień wodzący planety poprowadzony od Słońca zakreśla równe pola.
Napisano 12.12.2012 - 19:43
Pierwsze prawo keplera:
Każda planeta Układu Słonecznego porusza się wokół Słońca po elipsie, w której w jednym z ognisk jest Słońce
Żeby schować sie za Słońcem obiekt musiałby krązyć po orbicie bedacej lustrzanym odbiciem orbity ziemi ale znajdujacej się idealnie po drugiej stronie Słońca. Jezeli krązyła by po tkiej orbicie to wynikały dwa wnioski:
1)Nigdy by sie nie zbliżyła do Ziemi . Skoro ziemska jest stabilna to i ta druga tez musi być stabilna i trzymajaca nas z dala od siebie.
Napisano 12.12.2012 - 20:29
Napisano 12.12.2012 - 20:29
Napisano 12.12.2012 - 21:44
W poniższym filmiku jest wyjaśnienie dlaczego Nibru miałoby cały czas być niewidoczne:
Napisano 13.12.2012 - 21:40
a nie intryguje was pytanie jak wyglada zycie na nibiru (z tego co zrozumialem to planeta ojczysta anunnaki)?
jak to mozliwe ze na tej planecie panuje zycie skoro przez ponad 3.500 lat krazy ona gdzies tam w pustce kosmiczneji jest zamarznieta na kosc?
jak to mozliwe ze jest juz tak blisko (zostalo niecale 5 lat!) i nikt jej nie widzi?
Napisano 13.12.2012 - 23:13
Bynajmniej. Niechce mi sie ogladąc filmiku ale sadząc po grafice autor filmiku uzył trajektorii komety przelatujacej w 2011 roku. Kometa byłaby przez jakiś czas na tle słońca. A dokładniej parę godzin 25 listopada .
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych