Napisano 22.07.2008 - 23:10
Napisano 23.07.2008 - 09:32
Napisano 23.07.2008 - 11:10
Napisano 23.07.2008 - 15:32
Napisano 24.07.2008 - 08:57
wpłacanie sumy w wysokosci 20k PLN na moje konto, wejściówki wysyłam pocztą...ehh.
prawda, ile lat trzeba się ogłupiać w ludzkich szkołach by uczynić z siebie takiego niewyjątkowego [ludzkiego] aroganta i ignoranta
Napisano 24.07.2008 - 09:22
Napisano 24.07.2008 - 19:49
Napisano 25.07.2008 - 23:17
Nie wspominając oczywiście o wielu innych jeszcze aspektach, bo czyź można "Pokłócić się z nauką..." na dobre - wówczas żadne obliczenia nie wchodziły by w rachubę.Przepis na sukces normalnie - wymyśleć planetę, jej orbitę, parametry. Pokłócić się z nauką co do nieprawidłowości jej orbity oraz składu atmosfery o prędkości przemieszczania się po universum bez wpływu na sąsiadujące ciała niebieskie nie wspominając.
A kto powiedział że wszystkie, czy to raczej nie Ty chciał byś żeby tak było - łatwiej jest wówczas ośmieszyć "przeciwnika".a ile lat trzeba się ogłupiać żeby z taką łatwością negować i ignorowawć wszystkie osiągnięcia nauki? i to bez żadnych kontrargumentów
Sugestia wyjątkowo nie trafna, bo kąciki a nawet wielkie kąty "teorii absurdalnych" znajdziesz na forach z tematyką fantastyczną, mitologia nie jest bajką, mimo że podobnie jest traktowana do czasu, gdy zacznie realizować się w praktyce.jedynie mógłbym zasugerować żeby stworzyć kącik teorii absurdalnych,najlepiej takich z przeszłości o których już wiemy że się nie spełniły,a może już jest taki ,nie wiem jestem jeszcze na etapie poznawania tego forum ,przykładem jest cały ten dział o planecie x który "odkryłem" wczoraj
Czy pewnien jesteś, że pierwotną trajektorię tej komety obliczyli spiskowcy a nie naukowcy związani z tym fachem, bo jeszcze do niedawna to astronomowie straszyli nas nadlatującymi z kosmosu "niebezpieczeństwami" (być może również byli w spisku), jednak w "pobliżu" Ziemi okazywało się że przelatywały w bezpiecznej odległości. Wątpliwe jest to, że te pierwotne obliczenia były błędne, przecież dokonywali ich fachowcy dysponujący niezbędnym do tego celu sprzętem, więc przyklad ten jest właściwy do tego, żeby stwierdzić, iż nauka nasza nie wie jeszcze aż tyle, na ile to na pierwszy rzut oka wygląda.Ręka jeśli chodzi o bzdurki, które się nie spełniły, a było o nich głośno, to dobrym przykładem jest kometa, która w maju 2006 miała uderzyć w Ziemię, ostatecznie termin końca świata jednak przesuniętu.
Napisano 26.07.2008 - 00:15
Naukowcy od bardzo dawna wiedzieli, że fragmenty rozsypującej się komety 73P/Schwassmann-Wachmann 3 miną Ziemię w odległości ok. 10 mln km. Wszakże orbita jak i efemerydy komety były bardzo precyzyjnie określone już wiele lat wcześniej. Panikę siali natomiast spiskowcy pokroju Erica Juliena, których to tak zaciekle bronisz. Skończyłbyś już tymi fantasmagoriami, bo to już nawet śmieszne nie jest.Czy pewnien jesteś, że pierwotną trajektorię tej komety obliczyli spiskowcy a nie naukowcy związani z tym fachem, bo jeszcze do niedawna to astronomowie straszyli nas nadlatującymi z kosmosu "niebezpieczeństwami" (być może również byli w spisku), jednak w "pobliżu" Ziemi okazywało się że przelatywały w bezpiecznej odległości. Wątpliwe jest to, że te pierwotne obliczenia były błędne, przecież dokonywali ich fachowcy dysponujący niezbędnym do tego celu sprzętem, więc przyklad ten jest właściwy do tego, żeby stwierdzić, iż nauka nasza nie wie jeszcze aż tyle, na ile to na pierwszy rzut oka wygląda.
Napisano 27.07.2008 - 20:08
Napisano 27.07.2008 - 20:21
Napisano 27.07.2008 - 20:38
Napisano 27.07.2008 - 21:27
Napisano 27.07.2008 - 23:53
A ja tak z innej beczki.
Podobno nibru uderzyla w planete tiamat, rozbila ja i mieszkamy na jej kawalku.
Czy zderzenie planet nie zmieniloby jej orbity [mam tu na mysli naszego bohatera]
Napisano 28.07.2008 - 01:02
Dalej nie tłumaczyłem, bo jak powiedziałem - szukam potwierdzonych informacji, a żeby je znaleźć podaje wyrywkowo fragmenty za pomocą których dojde do celu.Rosja i Nibiru
U.S. nie był jedynym państwem zainteresowanym Planetą X którą odkryto w 1982. Rosja także obserwowała nocne niebo.
Na http://www.cyberspac...imp_norlok.html, rosysjski astronom Oleg Mandurek przedstawia zdjęcia Planety X, zrobione przez Rosyjski Kosmiczny Próbnik NORLOCK w 1996, 1997, i 1998. W prawej części znajduje się jedno z kolorowych zdjęć przedstawiające brązowego karła.
Oficjalnie w Moskwie 2000 stwierdzono że przejście Nibiru blisko ziemi wywoła globalną katastrofe tak straszną, że ludność Rosji może przestać istnieć.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych