po pierwsze zapominasz o innych piktogramach : ) ktore nie pasują formą do magnokraftów- no chyba ze ten niejasny rysunek jakos sensowanie opiszesz - bo te dwa "spodki", grunt i "kreskowe" odnosniki na "piktogram" przynajmniej mi nic nie mówią...
pzdr
Witam,
Nie mówią, bo trzeba by przeczytać co nieco. A od momentu pojawienia się youtube i rozprzestrzenienia się forów dyskusyjnych jakość badaczy drastycznie się obniżyła. A tu trzebaby się ew. zapoznać z teorią magnokraftu. Cóż, to jednak kilkaset stron - a to wymaga wysiłku. Za to negowanie i podważanie przychodzi łatwo.
1. Zaloguj.
2. Opluj.
3. Wyloguj.
Gotowe. Oczywiście ja tutaj nie mówię o Panu, r3vo - ponieważ nie znam Pana działalności - mówię o ogólnie przyjętym "standardzie" - czy to tutaj na paranormalnych.pl czy gdziekolwiek [szczyty hipokryzji osiąga paranauki.pl - tam po jakiekolwiek informacje rzetelne zapuszczają się szaleńcy].
Zdjęcie to jest opisane w tomie monografii 8_5 "Zaawansowane Napędy Magnetyczne" Bodajże tom 2: Teoria Magnokraftu.
Proszę pokazać zdjęcie, które nie odpowiada Teorii Magnokraftu - oprócz zdjęć lądowisk w zbożu, które zostały celowo zrobione przez crop-makers.
Wiele z takich zdjęć wyjaśnionych jest też w traktacie 4B "Zdjęcia Ufo w świetle Teorii Magnokraftu". Bardzo wiele można się z tych interpretacji nauczyć.
Pozdrawiam
P.S. Rysunek jest prosty jak konstrukcja nun-chaku, nie rozumiem niezrozumienia. Natomiast dziwi mnie podważanie przez niektórych Teorii Magnokraftu i komory oscylacyjnej (polecam obejrzeć prototyp) - kiedy się z nią po prostu nie zapoznano.