z tego co udało mi sie przeczytac (m.in. tutaj) to zdaje sie, ze nikt nie wie co to takiego to "Nibru". Jest w ogole definicja tego czegos, czy tak jak pisze np. mariush pojecie czym jest ten obiekt jest cholernie rozmyte i kazdy sobie pod nie wstawia co mu sie tylko podoba??
Poczytaj sesje na Projekcie Cheops, a będziesz miał szersze pojęcie i wtedy ocenisz czy bzdura czy też nie.
Mariush tu neguje absolutnie wszystko i parokrotnie przy tym oszukiwał, więc jego wiarygodnośc jest umowna

Piszę o Sitchinie, bo on akurat tą całą "Nibirumanię" rozpoczął.
A co do nakładów. Cóż, kłamstwo zwykle dobrze się sprzedaje. A kompleksów z tego powodu nie mam żadnych. Zresztą, wizja życia w świadomości, iż oszukuje się tak wielu ludzi zupełnie mnie nie pociąga.
Pozdrawiam 
Ty masz na niego zwyczajną alergię...Ci kopara by opadła, gdyby tak okazało się to prawdą

Mam dla Ciebie propozycję. Skoro oszukiwanie ludzi Ciebie absolutnie nie pociąga, to może wydaj jakąś książkę, która będzie idealnie pasująca do Twoich norm "prawdy" , co by dokształcic dzieciaczki w dziedzinie fizyki :->
Może wtedy zajmiesz się czymś innym, aniżeli maskowaniem prawdy o picu na wodę, dotyczącym zamachu strasznych terrorystów na WTC7

Ja Cię Mariush rozgryzłem

Kompletnie nie jesteś miłośnikiem tutejszych dyskusji. Negujesz absolutnie wszystko, bo pewnie Ci za to słono płacą

Jak powiedział kiedyś Goebbels: "kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą". Tyle w temacie Nibiru. Bo nikt (słownie: nikt) nie jest w stanie podać chociaż jednego, jedynego "namacalnego" dowodu na istnienie tego cudu stworzonego przez mumaki czy też inne anunaki. Ehhh... niektórzy uwierzą że czarna ściana jest tak naprawdę biała, jeśli będzie się z tym wiązała jakaś sensacja albo inny spisek.
Kłamstwa to Ci powtarza telewizja: Terroryzm, Terroryzm, Terroryści, Terroryści, Fluor, Fluor, Fluor, Fluor, Szczepionki, Szczepionki, Szczepionki. Wojna to pokój, wojna to pokój, wojna to pokój. Globalizacja jest dobrem, globalizacja jest dobrem, globalizacja jest dobrem. Damy Wam bezpieczeństwo, damy wam bezpieczeństwo = kamery jak w Londynie, Chipy (wpierw) w paszportach, później w ciele. Jak nie będziesz płacił podatków, to Ci go wyłączą. Jesteście wolni, bo macie demokrację. Damy Wam wybór ...wybierzcie jedną z 3 opcji...to jest demokracja

Nie my podejmujemy decyzje i to My (nie ja) wierzymy w ich słowa...
Brawo !! I to wcale nie jest propaganda.