Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Nibiru nadciąga?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1591 odpowiedzi w tym temacie

Mariush.
  • Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nieważne Mariushu. Niejednokrotnie naginałeś pewne kwestie dotyczące dziedzin ścisłych, jako że niby jesteś fizykiem, to większośc Ci tu ufa, bo wrzucisz sobie wzorki i wyliczenia i wsio..

Ważne, ważne. Bezpodstawne oskarżanie to raczej poważna sprawa.
Tak, podawałem wzorki i wyliczenia, bo cóż bardziej rzeczowego w zakresie dziedzin ścisłych można zaprezentować? Nie znasz się, nie potrafisz samodzielnie zweryfikować moich wywodów, to już Twój problem. Nie mój. No, ale zawsze łatwiej powiedzieć: "Nic z tego nie rozumiem - pewnie to jakieś bzdury".

Jednak parę osób nowych pojawiło się, którzy rozumieją te zagadnienia i były Ci wytykane "świadome" lub "nieświadome" "tzw. Twoje "prowokacje.

Kto się pojawił, kto wytknął mi błędy w moich rachunkach dotyczących WTC, czy np. Nibiru? Tylko nie mów, że masz tu na myśli m.in. vkalego. Jego bełkotliwy, chamski słowotok trudno nazwać rzeczową kontrargumentacją.

Hahaha...Przyznałem się... Gdyby nie spostrzegawczośc innych, to brnąłbyś w zaparte...a tak wystarczyło to obrócic w żart...i prowokację...JEST OFIARA

Bzdura. Czaszka, której zdjęcie wtedy przedstawiłem, jest bardzo dobrze znanym w paranormalnych kręgach "artefaktem". Wierz mi, gdybym chciał naprawdę kogoś oszukać, bardziej bym się postarał. Proszę, nie rób ze mnie znowu aż takiego idioty.

oooo proszę Mariush zmienia śpiewkę...czyli reformowalny

Nie zmieniam. Ta śpiewka zawsze taka była. I po raz kolejny ją zaintonuję: Nie było żadnego zamachu terrorystów na WTC7. ;)

Ty? Pokornie do błędu? A przyznałeś się pokornie do zaistniałej manipulacji ws. WTC ?
NIE ! więc nie mów...

Oczywiście, że przyznałbym się do błędu, gdyby okazało się że Sitchin ma rację.
A co do 9/11, to o jakiej manipulacji mówisz? Proszę Cię, wskaż i uzasadnij mi, gdzie to robię. Tylko może zrób to w odpowiednim wątku. (mogą być np. kuluary debaty nt. 11 września). Starczy tego OT.

Edit(ostatni): Snajper88
Mariush, pisał pewno tego posta, gdy ja edytowałem poprzedniego, więc napisze i tu. Następne takie offtopy będą "nagradzane" warnem. End.

• 0

meth777yl.
  • Tematów: 8
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ty masz na niego zwyczajną alergię...Ci kopara by opadła, gdyby tak okazało się to prawdą

A w przypadku gdyby to okazało się nieprawdą, to co komu by opadło?
  • 0

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja powiem tyle, że choćby Mariush się dwoił i troił, przedstawiał jakieś wzory, nie wzory, to i tak bardziej przekonuje mnie Muhad..... do NIE istnienia Nibru :)

To pisanie, że Nibru to niewidzialna energia to już parodia jakaś. Zaczynam myśleć nawet, że Muhad stał się sceptykiem i sam próbuje ośmieszyć teorię Nibru :D Przy okazji - i kto tu zmienia śpiewkę.

Ale już niedługo będzie tak jak z tym egipskim wazonikiem i zblednie mina Muhada ;) Czar pryśnie.
  • 0

NoMeansNo.
  • Tematów: 8
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ale już niedługo będzie tak jak z tym egipskim wazonikiem i zblednie mina Muhada ;) Czar pryśnie.

Moim zdaniem nie. Ponieważ jest już przygotowywane nowa, awaryjna teoria:

P.S: rok 2012 nie musi nam dawac natychmiast po uszach. Wedle niektórych źródeł przemiany będą zachodzic przez ok 1000 lat, a człowiek zamknięty na otwartośc duchową i na przemianę będzie tkwił w rzeczywistości obecnej w dalszym ciągu.

i...? Z Nibiru będzie identycznie. Czyli: była obok Ziemi tyle, że z uwagi na to, że była niewidoczna nikt tego nie spostrzegł, oczywiście nikt kto nie patrzy sercem i duszą, a tylko szkiełkiem i okiem. Proste.
  • 0

#515 Gość_Muhad

Gość_Muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

Widzę, że zaczęliście sobie uprawiac na mnie nagonkę. Oj dzieci, dzieci :)
Foremki do piasku podac?

Wybaczcie mi moją ironię, ale

o tym ----> P.S: rok 2012 nie musi nam dawac natychmiast po uszach. Wedle niektórych źródeł przemiany będą zachodzic przez ok 1000 lat, a człowiek zamknięty na otwartośc duchową i na przemianę będzie tkwił w rzeczywistości obecnej w dalszym ciągu.

Pisałem już dużo wcześniej. Jeszcze w czasie kiedy zaczęły się pierwsze dyskusje na temat Projektu Cheops.

I przestańcie wypisywac głupoty na temat mojej jakiejś wiary w Nibiru.

Pokażcie mi jakikolwiek mój post, w którym jasno napisałem. NIBIRU Z CALA PEWNOSCIA PRZYLECI ITD...
Nie znajdziecie, bo takich nie ma.

Więc się Panowie możecie ode mnie od... chromolic...
  • -1

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Pokażcie mi jakikolwiek mój post, w którym jasno napisałem. NIBIRU Z CALA PEWNOSCIA PRZYLECI ITD...

Mówisz - masz ;-> Taki fajny wątek w którym twierdzisz, że Nibiru została już dawno odkryta i leci zakosami ciągnąc za sobą warkocz meteorytów. Wspominasz nawet, że NASA planuje wysłać na nią sondę :-D
Znalazłoby się więcej, ale komu by się chciało przeszukiwać 5 tys. postów...
  • 0

#517 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Widzę, że masz swoje prywatne archiwum haha :)
I prawda, można mi tu zarzucic parę rzeczy, jeśli chodzi o Nibiru..ale...
powiedz mi teraz, czy ja odnosiłem się do informacji, które tam próbowałem udowodnic, czy mówiłem w swoim prywatnym imieniu?

Czy ja gdziekolwiek napisałem - Wierzę w absolutne istnienie Nibiru? Zadaję Ci taką formę pytania, bo ślepa wiara w Nibiru - to jest zarzut.
  • 0

Mariush.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Muhad,

Widzę, że masz swoje prywatne archiwum haha

Nie trzeba mieć archiwum. Takie "kwiatki" po prostu się pamięta. Sam bym to wkleił, ale Lynx był szybszy. ;)
  • 0

#519 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Taaa... ja Twoje też pamiętam :)
  • 0

Lynx.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Widzę, że masz swoje prywatne archiwum haha :)

Coś w tym rodzaju. Taki zbiorek najlepszych wątków mojego ulubionego forumowicza :-)

Czy ja gdziekolwiek napisałem - Wierzę w absolutne istnienie Nibiru?

Dosłownie tego nie napisałeś, jednak moim zdaniem Twoja pewność wypowiedzi i bezrefleksyjne odrzucanie kontrargumentów wskazuje, że podczas pisania tamtych wiadomości byłeś głęboko przekonany o jej istnieniu.

@down: A jednak :-)
  • 0

Mariush.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czy ja gdziekolwiek napisałem - Wierzę w absolutne istnienie Nibiru?

Cytuję: "to czy ziemia powstala z Tiamat to mam watpliwosci ale ze Tiamat zostala rozbita przez Nibiru to w to owszem, wierze."
Źródło
Może być?
  • 0

#522 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Dosłownie tego nie napisałeś, jednak moim zdaniem Twoja pewność wypowiedzi i bezrefleksyjne odrzucanie kontrargumentów wskazuje, że podczas pisania tamtych wiadomości byłeś głęboko przekonany o jej istnieniu.

Mylisz się Pysiaczku. Robiłem dokładnie to samo co Wy. Szedłem w zaparte , co wskazywały nawet moje ironiczne buźki :) Psycholog z Ciebie żaden.

Skoro dosłownie nie napisałem, to sayonara...

Może być?

Ja chyba na serio Wam foremki do piaskownicy podam ... niby tacy dorośli :)

No i znalazłeś...wygrałeś lizaczka. Brawo ...
Zadowolony? :)

Wreszcie Mariushek na mnie coś znalazł :)

P.S: myślałeś, że mnie to ruszy? pffff...
  • 0

Lynx.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Powyższy post mógłby stać się wizytówką Muhada :-)
  • 0

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Powyższy post powinien stać się wizytówką Muhada :-)

Zgadzam się i jestem nieco zażenowany brakiem jakiejkolwiek pokory.

Dzisiaj pierwszy raz zainteresowałem się, co to znaczy dokładnie "być trollem".

Z wikipedii:

Symptomy trollowania

Symptomami trollowania mogą być poniższe sposoby zachowania w dyskusjach (wybiorę kilka punktów /Yawgmoth):

- bezgraniczne podporządkowanie się jakiejś idei (np. "Ten system operacyjny jest najlepszy!") i bronienie jej do końca (często wbrew rzeczywistości);

- nieumiejętność przyznania się do błędu – typowy troll nie powie, że nie miał racji, a także wyjątkowo będzie milczał; najczęściej przyjmie jedną z dwóch strategii:
* zacznie udowadniać, że od początku uważał inaczej, niż pisał, a tylko nie został zrozumiany;
* będzie agresywny w stosunku do osób, które wykazały jego błąd.

- chętne używanie argumentów ad personam – atakujących osoby lub ich cechy szczególne, jak wiek/zainteresowania/etc., bez związku z tematem dyskusji, a często przy użyciu słów wytrychów, w niektórych przypadkach troll posuwa się do wyzwisk i gróźb;

- skrajna megalomania i pogardliwy stosunek do innych osób – jest to bardzo charakterystyczna cecha trolli, która prowadzi prędzej czy później do ich wyobcowania, bo nawet osoby pierwotnie sympatyzujące z trollem lub odnoszące się doń neutralnie zrażają się do niego z powodu takich zachowań wobec nich;

To co tworzy Muhad od kilku dni (wczesniej było cicho nawet) na forum, to jest żałość. Więc pytam, czy to forum schodzi na psy, gdzie etykietkę "zasłużony", noszą takie postacie jak Mariush, Dager, czy Aquilla, a obok nich Muhad ? Nikt nic z tym nie zrobi ? Dziwię się również wspomnianym userom, że są w stanie jeszcze walczyć z wiatrakami, bo tylko tak można to nazwać.

Muhad zdaje się przyjął pozę "ja jestem stary user, jestem VIP, tylko już tu zrobiłem, tyle napisałem, że Ty sobie możesz". Jestem tu od roku i mnie np ma prawo nie interesować wcześniejszy wkład usera, o ile był jakiś. Liczy się to co jest teraz, a teraz widzę tu za przeproszeniem niezły burdel i brak reakcji ze strony modów.

Sorry za offtopic, ale może ten 1 post zaoszczędzi kolejnych 30 powaznych odpowiedzi kilku userów, na 30 wygłupów Muhada i to nie tylko w tym temacie. Tutaj na froncie jest Mariush i Lynx, a na drugim Aquilla :P Nic, zero argumentów, tylko "pffffff", "hahahahah", i prześmiewczy ton. To już nie podchodzi pod dyskusję, a zdaje się, że do tego jest forum.
  • 0

#525 Gość_CriticalErr0r

Gość_CriticalErr0r.

Napisano

Wreszcie Mariushek na mnie coś znalazł

wygrałeś lizaczka. Brawo ...

Oj dzieci, dzieci

Foremki do piasku podac?

Psycholog z Ciebie żaden.

nie pisz tu już nic ok ?

wydyrniasz sie i trolujesz, czemu niby to wszystko ma służyc. ??
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych