Ja nie zawsze byłem taki. Wy pewnych relacji tutaj nie rozumiecie i nie jesteście w stanie.
Ja nie piszę wobec wszystkich w takim tonie. Tylko do Mariusha zazwyczaj, często do Aquli. Mariusha nie lubię, bo to cwaniak i sprytnie kręci. Aquila to inny przypadek.
Mam w sobie więcej pokory niż się Wam wydaje, ale kto mnie zna, to wie że jestem uparty i bardzo dosadny w tym co mówię.
Ja nie jestem typem wazeliniarza, który będzie głaskał po główce. Zawsze piszę to co myślę i uważam to za cnotę. Nie będę się bawił w udawane uprzejmości "mózgowców", którzy są wiecznie na nie... Szczególnie Aquili, który pluje na książki, których nie trzymał w ręku. Sorki chłopaki, ale nie uważam , jako że jego posty są rzeczowe i super argumentowane, chocby z tego względu, że hipokryzji nie znoszę... szczególnie bezczelnej z tupetem. Aquila nadal nie wyciągnął wniosków i pluje teraz na Davida Icke, którego wykładu też nie oglądnął. Jemu wystarczy cytac z racjonalisty i jest szczęśliwy. To nie jest ok, to nie jest fair wobec autora i wobec rozmówców. Niektórzy z Was są jak te owieczki wypasane fluorem, jak to mówi David Icke
Możecie mówic na mnie troll, mnie to nie rusza. To Wy macie z tym problem. Nie ja. Macie do tego prawo. Mój ton nie musi się nikomu podobac, ale mam do niego prawo. Nie używam wulgaryzmów, nie zniżam się do prymitywizmu takiego, co nie znaczy że nie powiem Wam dosadnie co myślę. Ja zawsze jestem szczery i przeważnie trafiam tam, gdzie Was najbardziej zaboli. Nie doceniacie mnie. Wolicie się zebrac, jak hieny i porobic sobie ze mnie jajca. Niejednokrotnie tak już było...jakieś dwa latka temu. Było tak, nawet kiedy starałem się byc uprzejmy. Było to samo...taki sam stopień cynizmu i ironii wobec mnie. Jeśli dobrocią nie można się dogadac, to po co się wysilac? Lepiej Wam powiem prawdę, co o niektórych myślę. Szczerośc jest lepsza, niż wazelina. Pamiętajcie.
Niektórzy pewnie teraz mają satysfakcję...wooow..Muhad Troll. Brawo

Lynx pewnie z Mariushem doznają w swoich pokojach oświecenia mentalnej ekstazy, bo Muhadowi dopiekli....
Wiecie co? Jesteście śmieszni. Wierzycie mediom, wydumanym raportom, które są tworzone przez takich samych Jak Wy, więc czemu tu się dziwic?
P.S: Jak Was tak boli nadana mi ranga zasłużonego, to mi ją odbierzcie i się nią wypchajcie.
Jakby mi na niej zależało... Zazdrośnicy i tyle.
Pewnie dostałem ją dlatego, że byłem przez całe istnienie VRP najbardziej aktywny, dostarczyłem sporo tematów i potrafiłem rozgrzac każdą dyskusję... a to ,że mam jaja powiedziec Wam prawdę, która w oczy kole, to już z tym się niektórzy pogodzic nie potrafią.
Niektórzy zapomnieli o jednym: Kto z ironią i sarkazmem wyskakuje, ten sarkazm i ironię często dostaje w zamian.
P.S: Całkiem niedawno wydałem tom poezji własnej, w której zamieszczone są zawarte sonety, tercyny,biel...także nie jestem idiotą lub trolem, jak niektórzy sądzą. Nie znacie mnie, więc nie oceniajcie. To tylko internet... więc nie dramatyzujcie i poluzujcie gatki...
Pozdrawiam.