Napisano 13.03.2009 - 11:15
Napisano 13.03.2009 - 18:30
michasie - jesteś w błędzie
Oczywiście, że jest prawda ostateczna - Nibru jest lub go nie ma. Innej alternatywy nie ma.
Napisano 14.03.2009 - 09:21
ilu ludzi tyle teorii.
Napisano 16.03.2009 - 17:09
Napisano 16.03.2009 - 23:00
Napisano 24.03.2009 - 02:07
Napisano 24.03.2009 - 02:17
Napisano 24.03.2009 - 03:26
Dowodów zapewne nie ma. Tylko co to zmienia?Abercrombie a masz na to jakieś dowody, że nic 'niecodziennego' w 2012 się nie wydarzy?
Bo na pewno nie dowodzi, ze coś się jednak wydarzy.
Napisano 24.03.2009 - 04:25
A to dlaczego? Bo mimo tego, iż na YouTubie są już chyba setki filmików z Nibiru w roli głównej, oni nadal nie potrafią jej dostrzec?Nie lubię fizyki i astronomi ponieważ wiekszość fizyków i astronomów jest całkowicie ślepa.
Myślę, że każdy astronom doszedłby do podobnego wniosku. Poza tym argument do niewiedzy to żaden argument. To, że nasza wiedza o kosmosie jest niepełna w żadnym stopniu nie uwiarygadnia istnienia Nibiru.Tak jak wspomniałem, większość.
Jest też mniejszość, w tym mój autorytet:
A cóż takiego szczególnego z punktu widzenia warunków obserwacyjnych jest w zaćmieniu Słońca?22 lipca 2009 roku będziemy mogli zaobserwować na Ziemi najdłuższe całkowite zaćmienie Słońca XXI wieku.
No to sobie pooglądamy to zacmienie.
Zacmienie jak zacmienie.
a może podczas tego zacmienia zauważamy Nibiru ?
Jak mi powiesz, jakiego typu obiekt masz na myśli pisząc "Nibiru", to jestem w stanie coś na ten temat powiedzieć.a może mariush wyjasni, wszystkim, że to niemozliwe ?
Napisano 24.03.2009 - 06:49
Tak, nie rozumiem - pełna zgoda z mariushem.Szkoda, że nie lubisz fizyki i astronomii. Tym bardziej, że w takiej sytuacji bardzo prawdopodobnym jest także to, że tych dziedzin także nie rozumiesz.
mariush ma rację, żal mi ludzi na YT i ich żałosnych prób dostrzeżenia nibiru,A to dlaczego? Bo mimo tego, iż na YouTubie są już chyba setki filmików z Nibiru w roli głównej, oni nadal nie potrafią jej dostrzec?
Jak mi powiesz
Zasugeruj jakieś jego rozmiary
prawda jest taka żejakiego typu obiekt masz na myśli
"doszedłby" ?Myślę, że każdy astronom doszedłby do podobnego wniosku.
Napisano 24.03.2009 - 07:34
Napisano 24.03.2009 - 08:00
nie chcemy - bo w praktyce do niczego nam sie to nie przyda.chcecie wiedzieć jaka jest oddległość nibiru od ziemi?
pytania zadane w ten sposób - czyli:i gdzie jest teraz
rozkręcasz sięwięc lepiej zadać mu te pytanie.
zobaczymy że data którą poda zgadza sie z tymi które już podał.
zadać mu te pytanie.
data którą poda zgadza sie z tymi które już podał.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych