Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Nibiru nadciąga?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1591 odpowiedzi w tym temacie

frosti.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nibiru znalezione w google sky... 9h 47m 27sec - 13º 16' 27" ... widoczne po przełączeniu na podczerwień.
No i jest dyskoidalna planeta, planeta ze skrzydłami, rogata planeta - dokładnie to co tam widać pasuje do opisu Nibiru.
  • 0

Seroslav.
  • Tematów: 17
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W 1976 roku Zecharia Sitchin wzniecił burzę publikacją swojej książki „Dwunasta Planeta”.

Leo Zagami, były mason 33 stopnia, zanim został zindoktrynowany przez CIA i przewieziony do USA, po tym jak wyjawił wiele informacji, mówił o Sitchinie.

Mówił, że Sitchin padł ofiarą dezinformacji kierowanej przez jezuitów i że włoski informator Sitchina, wiele informacji "sprzedał mu" trefnych, które ten "kupił" i rozpowszechnia dalej, by ludzi odciągnąć od Prawdy.

Z jednej strony może to być oznaką tego, że Leo kłamie, bo chce zdyskredytować Sitchina, który dotarł to wartościowych informacji. I na to np. wskazuje to, że Leo wciąż żyje. Z drugiej strony można myśleć, że to Sitchin padł ofiarą dezinformacji, a Leo został zmuszony by dalej milczeć, chociażby tym, że grożono jemu rodzinie.

W każdym razie, dla osób które interesują się Nibiru, polecam 2,5 godzinny wywiad z Zagamim, w którym opowiada on o metodach (np. dezinformacji) jakich używają masoni/jezuici. Nie trafiłem na jego polską wersję, angielską łatwo znajdziecie.

Nibiru znalezione w google sky... 9h 47m 27sec - 13º 16' 27" ... widoczne po przełączeniu na podczerwień.
No i jest dyskoidalna planeta, planeta ze skrzydłami, rogata planeta - dokładnie to co tam widać pasuje do opisu Nibiru.

Włączyłem Google Sky i dostępny był widok z maksymalnym przybliżeniem na 14-tej kresce, licząc na skali od dołu i żadnej dyskoidalnej planety tam nie widzę. Można gdzieś większy zoom zobaczyć?
  • 0

frosti.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja jakoś widzę.

http://i39.tinypic.com/350m7hi.jpg
http://i42.tinypic.com/1rvixe.jpg
  • 0

Seroslav.
  • Tematów: 17
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rzeczywiście też zobaczyłem, wcześniej źle szukałem.

Na forum astronomicznym napisali mi, że to prawdopodobnie czarna dziura.

A tu na filmiku poglądowym jest podobny obiekt pokazany jak powstaje, począwszy od około 4 minuty.

Ewolucja czarnej dziury
  • 0

#635 Gość_DynamiteB

Gość_DynamiteB.
  • Tematów: 0

Napisano

Bardzo ciekawe to.
Nie mniej jednak czarna dziura od tak sobie swobodnie bez niczego w około ? Przecież wielka grawitacja czarnej dziury i niszczycielska moc to przeważnie środek wielu galaktyk.
Mogę powiedzieć, że jestem laikiem, fizyka nigdy mnie nie interesowała zbytnio, do pewnego momentu, kiedy wgłębiłem się w podstawy i coraz bardziej jest ciekawa.
Wiele filmów oglądałem, między innymi na yt i oczarnych dziurach i o galaktykach, poprostu wszystko na tematy tego typu.
A może to kometa ? Jaki jest mniej więcej rozmiar tego ciała ?
  • 0

cichy45.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Mniej więcej takie:
Kometa Halleya - rozmiary jądra 16,0 × 8,2 × 8,0 km
Jeśli meteor o rozmiarze piłki nożnej może spowodować Hiroszimę to co by było, gdyby w nas coś takiego rypneło???
  • 0

Quidam.
  • Tematów: 16
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja przepraszam, ale ktoś zadał sobie pytanie o grawitacje na tej planecie? Nasi koledzy "spoza układu" (jak to PiSowsko brzmi...) musieliby mieć imponujące szkielety wewnętrzne i zewnętrze, żeby żyć na planecie wielkości Jowisza, do tego typu skalnego...

PS Jak ktoś mi tu walnie argument o "technologii" to umrę. Aby powstała technologia potrzebna jest cywilizacja, aby powstała cywilizacja potrzebne jest życie... M.
  • 0

frosti.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Chyba, że ta planeta jest pusta w środku;) lub te istoty są czterowymiarowe :roll:
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ostatnio co raz więcej pojawia się ciekawych filmów,na których widać obok tarczy słonecznej inny,wyłaniający się okrągły obiekt.Być może to zwykły refleks świetlny a być może to o czym wszyscy myślimy,choć to nadal dla mnie mało prawdopodobne.
Tym razem film został nagrany 10 maja (wczoraj) we Włoszech i został zamieszczony na tej stronie http://www.nibiru201...o-planet-x.html

• 0

shiny_toy_gun.
  • Tematów: 8
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Ostatnio co raz więcej pojawia się ciekawych filmów,na których widać obok tarczy słonecznej inny,wyłaniający się okrągły obiekt.Być może to zwykły refleks świetlny a być może to o czym wszyscy myślimy,choć to nadal dla mnie mało prawdopodobne.
Tym razem film został nagrany 10 maja (wczoraj) we Włoszech i został zamieszczony na tej stronie http://www.nibiru201...o-planet-x.html

niestety wg mnie refleks , przy takiej pogodzie jak teraz mamy /mocne oswietlenie ;]/ przy tego typu nagraniach , zdjeciach, wykonywanymi telefonami, taki efekt to standard.

jezeli widza to we wloczech ja tez powinienem to widziec, z tych filmow co ostatnio sie pojawily wyglada na to ze nibru ukazuje sie chyba tylko wybranym
  • 0

hunter22.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

niestety wg mnie refleks , przy takiej pogodzie jak teraz mamy /mocne oswietlenie ;]/ przy tego typu nagraniach , zdjeciach, wykonywanymi telefonami, taki efekt to standard.

jezeli widza to we wloczech ja tez powinienem to widziec, z tych filmow co ostatnio sie pojawily wyglada na to ze nibru ukazuje sie chyba tylko wybranym

Planeta Nibiru jest kometą, która ciągle zmienia swój kierunek.
Dziś jest widoczna we Włoszech a jutro bedzie widoczna gdzieś indziej.
Pisze na sesjach projektu cheops o tym, więc przeczytajcie a potem piszcie mądrzejsze komentarze.
A filmików na youtube jest dużo o nibiru i ciągle pojawiają się nowe.
  • 0

hm0.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Planeta Nibiru jest kometą, która ciągle zmienia swój kierunek.
Pisze na sesjach projektu cheops o tym, więc przeczytajcie a potem piszcie mądrzejsze komentarze.
A filmików na youtube jest dużo o nibiru i ciągle pojawiają się nowe."

Rozbawiłeś mnie tym setnie :D :D :D Niewiele tutaj piszę ale tutaj musiałem dodać coś od siebie, i to na poważnie: Nie wiem co pijesz/palisz/etc. ale w takim stanie przynajmniej nie loguj do tego forum - pisz bardziej na onet/wp/interia, to będziesz mniej rzucał się w oczy :roll:
  • 0

koconius.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

niestety wg mnie refleks , przy takiej pogodzie jak teraz mamy /mocne oswietlenie smile5.gif/ przy tego typu nagraniach , zdjeciach, wykonywanymi telefonami, taki efekt to standard.

I tutaj się mylisz, że chyba tylko wybranym. Ja bynajmniej nie uważam się za wybrańca, pomimo tego w sobotę też udało mi się to nakręcić, jest nawet wyraźne. Na moim filmiku refleksem na pewno jest punkt, który się porusza, jak poruszam telefonem, ale tamten obiekt jest cały czas w miejscu. Pozdrawiam

Link

Link 2
  • 0

hunter22.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

"Planeta Nibiru jest kometą, która ciągle zmienia swój kierunek.
A filmików na youtube jest dużo o nibiru i ciągle pojawiają się nowe."

Rozbawiłeś mnie tym setnie :D :D :D Niewiele tutaj piszę ale tutaj musiałem dodać coś od siebie, i to na poważnie: Nie wiem co pijesz/palisz/etc. ale w takim stanie przynajmniej nie loguj do tego forum - pisz bardziej na onet/wp/interia, to będziesz mniej rzucał się w oczy :roll:

o i właśnie takie komentarze są nie mądre
  • 0

Quidam.
  • Tematów: 16
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Teraz tak:

Kolega hunter22 powie nam:
a) jakie prawa fizyki pozwalają ciału niebieskiemu zmieniać stale kierunek lot?
b) kto potwierdzi tą teorię?
c) ile ma lat i jakie wykształcenie, zebyśmy mogli sobie wyrobić opinie nie tylko o słowach, ale i o mówcy.

Kolega koconius powie:
a) czym te filmiki robił?
b) gdzie je robił?
c) która byłą godzina?

A reszcie radze sie zastanowić, czemu ta rzekoma planeta widywana jest tylko w ciągu dnia, tuż obok słońca?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych