Ale ty nie napisałeś o tym nawet ułamka, kawalątka tekstu! No bez przesady, nie masz źródeł/nie umiesz ich odnaleźć to po prostu powiedz. -_-
Zagadnienie "nauka" ma tu wiele do rzeczy, i nie słyszałem aby "nauka" (to co ja przez nią rozumiem) się chwiała, czy nawet chybotała. Jak dla mnie, Nibru nie nadciąga, bo musiałaby przelecieć obok słońca (sam o tym pisałeś), a przy takiej grawitacji spadłaby na naszą gwiazdę dzienną.
Nie wierze też w twoje teorie (są jak na razie twoje, pokaż jakieś źródła to uwierzę, ze to nie tylko twój wymysł) o zmianie trajektorii lotu ciała bez jakichkolwiek oddziaływań z czyjejkolwiek strony. Patrząc z tej perspektywy wszystko traci sens (zaraz walniesz "nie umiesz tego zrozumieć" czy coś takiego?) i nawet ty powinieneś się unosić miękko nad ziemią...
PS Chyba wiem czym to grozi, ogólnie zaczynam odność wrażenie, że ogólnie wiem więcej niż ty, a przynajmniej umiem więcej swoich słów udowodnić... -_-
No jak chcesz dam link.
Więc jak nic ma się nie stać w 2012 roku, to po co oni dalej kopią obok piramidy mułowej w Egipcie.
I dostali nawet pozwolenie na wykopaliska, a oto link: http://www.idearadio...c...&Itemid=164
Ale skończmy te pisanie.