Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Nibiru nadciąga?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1591 odpowiedzi w tym temacie

Quidam.
  • Tematów: 16
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Albo samolot? -_-
  • 0

R3v4n.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@Maro

powtarzając za poetą - "Są takie rzeczy na świecie, które się nawet fizjologom nie śniły. " :D:D
  • 0

Dream.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

http://www.mmkrakow....ictChanged=true

spojrzcie na zdjecia pod tym artykulem, widzialem wlasnie cos bardzo podobnego, moj "obiekt" byl nieco wiekszy, swiecil jasniej i co ciekawe nie swiecil jednym kolorem ale mienil sie jak to mozna zauwazyc na tych zdjeciach, jjedyna roznica to ze "obiekt" ktory zaobserwowalem mial po bokach takie jakby rozmazane smugi ktore wygladaly jakby ten "obiekt" mial skrzydla. Teraz przynajmniej wiem ze nie mialem zadnych halucynacji...
  • 0

R3v4n.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

mnie dziwi tylko, że ten obiekt był tak widoczny, a żadno obserwatorium na świecie nic na ten temat nie mówiło^
  • 0

ima.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dream, może to po prostu był lampion? Nagłe zniknięcie obiektu wytłumaczone, rozmiary okej, jasność też się zgadza + kolorowe ścianki dały cacy efekt zmiany odcieni.
  • 0

#726 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

mnie dziwi tylko, że ten obiekt był tak widoczny, a żadno obserwatorium na świecie nic na ten temat nie mówiło^

A mnie wcale nie dziwi, bo żadne obserwatorium nie nagłośni potencjalne odkrycie p x.

Dream, może to po prostu był lampion? Nagłe zniknięcie obiektu wytłumaczone, rozmiary okej, jasność też się zgadza + kolorowe ścianki dały cacy efekt zmiany odcieni.

Lampion z roku na rok wisi nieruchomo w powietrzu, przy czym się powiększa?
  • 0

ima.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Lampion z roku na rok wisi nieruchomo w powietrzu, przy czym się powiększa?

Przeczytanie kilku ostatnich postów chyba aż tak wielkim wysiłkiem nie jest? -> http://www.paranorma...mp;#entry343565
  • 0

#728 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Masz rację.
Zasugerowałem się porównaniem ze strony, gdzie obserwator z Krakowa obserwował powiększający się punkt z roku na rok.

Pozdr.
  • 0

Quidam.
  • Tematów: 16
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Czemu obserwatorium ma nie nagłaśniać sprawy? Co? Tam nie ludzie pracują? plotkować nie potrafią? Pochwalić się nie chcą? -_-
  • 0

Cthulhu.
  • Tematów: 13
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czemu obserwatorium ma nie nagłaśniać sprawy? Co? Tam nie ludzie pracują? plotkować nie potrafią? Pochwalić się nie chcą? -_-

Tam pracują ludzie roboty :D
  • 0

Indoctrine.
  • Tematów: 7
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Wedle tego co mówią zwolennicy spisków, po prostu oni wiedzą co się dzieje, ale podpisali lojalki, że nic nie powiedzą albo [tu wstawić dowolnie, że zabiją ich rodziny, ich samych itp], albo zrobiono im pranie mózgu itp..

A mnie wcale nie dziwi, bo żadne obserwatorium nie nagłośni potencjalne odkrycie p x.

A rzesze astroamatorów też siedzą w tym spisku, że nic nie znajdują na niebie?
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To zerknijcie na ten tekst.Może z tego powodu "buźki" pozamykane są na kłódki.

"For 15 years, scientists have benefited from data gleaned by U.S. classified satellites of natural fireball events in Earth’s atmosphere - but no longer.

A recent U.S. military policy decision now explicitly states that observations by hush-hush government spacecraft of incoming bolides and fireballs are classified secret and are not to be released.

The satellites’ main objectives include detecting nuclear bomb tests, and their characterizations of asteroids and lesser meteoroids as they crash through the atmosphere has been a byproduct data bonanza for scientists said space.com

The upshot: Space rocks that explode in the atmosphere are now classified."

Military Hush-Up: Incoming Space Rocks Now Classified
  • 0

pswierq.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Muhad sie odezwal :). Alien, ktory mowi co mysli, zamiast myslec, co mowi ;).
  • 0

#734 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Koleżko, bądź tak łaskaw i nie nadskakuj mi personalnie.
Przestań błaznowac i wyjdź lepiej na świeże powietrze, to Ci może ciśnienie się obniży.

Nikt nie rozgłosi potencjalnego zagrożenia z banalnej przyczyny - chęc uniknięcia paniki i anarchii.

żal za tyłek ściska, jak czytam takie tekściki, jak Twoje.
  • 0

apo5.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A rzesze astroamatorów też siedzą w tym spisku, że nic nie znajdują na niebie?

No jasne, że tak. Przy zakupie sprzętu do obserwacji nieba mają od razu przy kasie pranie mózgu - przeciez to oczywiste ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych