Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Nibiru nadciąga?

• Please log in to reply
1591 replies to this topic

głazojad.
  • Tematów: 1
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

widziałem nibiru , była już w listopadzie , mieszkam blisko rynku głównego i był to silnie świecący punkt , była aż do kwietnia potem juz znikła.. pod wawelem jest balon turystyczne ale uruchomiono go w maju, wenus, też tak myślałem ale wenus byłaby cały rok a ona jest widoczna od listopada do kwietnia. i tak jest co roku, z kazdym roku świeci jaśniej.. i dwa lata temu obiekt znajdował się nad galerią kazimierz, a teraz jest widoczny od strony lodowiska ... syriusz też widziałem ale zawsze jest z lewej strony jest niebieski, .. a to coś świeciło raz na biało raz na biało pomarańczowo..
  • 0

22z.
  • Tematów: 28
  • Artykułów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Jak masz sprzet to dobrze byloby to uwiecznic i sie pochwalic :>
  • 0

hunter22.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wenus jest widoczna przed świtem na wschodnim niebie.
Ale zastanawiająca jest gwiazda którą widze w nocy na wschodnio południowym niebie.
Na początku myślałem że to Wenus ale okazało sie później że to nie Wenus, tylko nie dawno pojawiło sie na twojapogoda.pl że to Jowisz.
Ale Jowisz miał byś widoczny w nocy 13 i 14 czerwca, a ja widziałem tą gwiazde już pare miesięcy temu.
Niemam aparatu cyfrowego by zrobić zdjęcia a moja komórka ma za słaby aparat.
Ale poczekamy i zobaczy się czy to Nibiru.
  • 0

Tempter.
  • Tematów: 11
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zazdroszczę wam tylu ciekawych obserwacji.Ja regularnie przyglądam się niebu przez szkło i oprócz kilku bolidów nie dojrzałem niczego podejrzanego.

Ludzie za Nibiru biorą ciała niebieskie,które można było już obserwować w przeszłości.Jestem pewien,że w czerwcu wielu pomyli z Planetą-X coraz lepiej widocznego Marsa albo jasno świecącego w gwiazdozbiorze Panny Jowisza.

Pamiętajcie,że wystarczy odrobina wiedzy,żeby nie siać niepotrzebnej paniki ;)
  • 0

głazojad.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

jowisz tak mocno nie świeci . i to coś nawiedza nas od kilku lat. . w googlemaps poszukaj bloku przy ul daszynskiego 15a. balkon mam od strony studni a okno na piaskownice. z balkonu widze marsa, a z okna to coś. owszem było coś większego, ale okazało sie że to balon turystyczny. ale to o czym mówie było juz od dwóch lat a balon jest dopiero od maja.czy od kwietnia.. zdjęcia mam ale są bardzo niewyraźne, gdyż czułość iso aparatu to tylko okolo 1600.... ale jednak coś tam siedzi jeżeli nie wenus i mars oraz jowisz, to co. betleguese , capella , pheckda, odpada gwiazda polarna też. syriusza widać tylko nad blokiem od strony parkingu .. obecnie nie chyba go już niema.. teleskopu nie mam, ale lornetki nie kłamią.
  • 0

olorin.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jowisz tak mocno nie świeci . i to coś nawiedza nas od kilku lat. . w googlemaps poszukaj bloku przy ul daszynskiego 15a. balkon mam od strony studni a okno na piaskownice. z balkonu widze marsa, a z okna to coś. owszem było coś większe...........

Proponuje ściągnąć sobie program typu "Stallarium", zainstalować, a następnie w opcjach wpisać współrzędne miejsca zamieszkania. "Stellarium" ma funkcje przeglądu nieba teraźniejszego, przeszłego i przyszłego. Wpisz date zdarzeń które Cie interesują i prześledź niebo z tamtego okresu, a upewnisz się czy aby nie była to jednak jakaś planeta, np. Jowisz, bo on ma tendencje dawania zdrowo po gałach (zresztą Wenus także);D
  • 0

draggero.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie śledziłem tego tematu jakiś czas, ale przed chwilą natrafiłem na ciekawy temat, że już na Biegunie Południowym zrobiono zdjęcia Nibiru a pod koniec roku ma być ją widać w Afryce

Nie widziałem, żeby ktoś dawał link, jeśli już był to usuńcie ;]

http://niewiarygodne...,wiadomosc.html
  • 0

Pomaranczka.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie ma tam tego zdjęcia, ale za to przestraszyło mnie to zdjęcie po prawej... :(
  • 0

#744 Gość_Muhad

Gość_Muhad.
  • Tematów: 0

Napisano

Które zdjęcie?
  • 0

CzstSrkzm.
  • Tematów: 20
  • Artykułów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie śledziłem tego tematu jakiś czas, ale przed chwilą natrafiłem na ciekawy temat, że już na Biegunie Południowym zrobiono zdjęcia Nibiru a pod koniec roku ma być ją widać w Afryce

Artykuł jest z 2008, a doniesienia o Nibiru widocznym w zeszłe święta z Afryki chyba mnie ominęły :mrgreen:

Jeśli chodzi o te "zdjęcia z teleskopu", to cała sprawa zaczęła się od tego filmiku wrzuconego w sieć. ( który chyba był już "linknięty" w tym temacie)

• 0

hm0.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Myślę, że tytuł tego wątka powinien zostać zmieniony na "Kogo Nibiru naciąga?" :)
  • 0

Johny11.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam.
Nie wiem czy ten materiał był tutaj zamieszczany jeśli tak to sorki, (przyznam się, że nie chce mi się wertować 50-ciu stron tematu i szukać :P).

http://ascensao.org/...bvious__03_.pdf

Strona jest po angielsku i w PDF'ie, może ktoś dałby rade to przetłumaczyć czy coś, bo u mnie z angielskim kiepsko :P
Zdjęcia wykonane z SPT zaczynają się od strony 16.
Miłego czytania. Dobranoc :P
  • 0

R3v4n.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

te zdjęcia to nic nowego, po prostu powycinane z filmu z yt, podanego kilka postów wyżej^
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Bardzo ciekawe spostrzeżenia na temat celowego ukrywania informacji o Nibiru,pytanie tylko czy trafne i zasadne.
Obejrzyjcie i oceńcie.

I jeszcze jeden interesujący film.

• 1

Quidam.
  • Tematów: 16
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeszcze raz, czemu to ukrywają (kosmici, rząd, naukowcy, co tam chcecie), czemu?!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych