Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Nibiru nadciąga?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1591 odpowiedzi w tym temacie

hunter22.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeszcze raz, czemu to ukrywają (kosmici, rząd, naukowcy, co tam chcecie), czemu?!

By nie wybuchła panika.
  • 0

~Diego.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak sobie mysle ze nie wszystkie filmiki i informacje o nibiru to fake, po co ktos mialby zadawac sobie tyle trudu i marnowania czasu zeby wciskac takie bajki ludziom. Ale i tak dopiero sie o tym przekonamy jak zobaczymy nibiru na wlasne oczy :)
  • 0

Quidam.
  • Tematów: 16
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

hunter22, chyba miałeś wrócić za kilka lat (jak się nauczysz, ze "nauka" nie "upadnie")? Gzie moja bomboniera i kwiaty? Umowa była!

A wracając do tematu... Wybucha panika i...? I co? Ludzie wyjadają sobie mózgi? Dzieci zaczynają być składane bogom? Goździkowa bierze ibuprom?
Chyba oczywiste, że w takim wypadku następuje pełna mobilizacja ludzi na Ziemi. Kończą się spory, separatyści idą w odstawkę, wszystko skupia się na ucieczce, albo próbie znalezienia sposobu na uratowanie planety. Dlatego przydałaby się nam ta planeta, ale jej nie ma.
Rzecz jasna, nie jest to tak fascynujące jak ogólnoświatowy spisek astronomów... Ale cóż ja poradze? Jestem tylko człowiekiem wierzącym w "upadającą" naukę...

~Diego, a czemu zakładasz, ze ktoś musiałby wkręcać ludzi jeśli to nie jest prawda? Mylna interpretacja typowych zjawisk nie wymaga spisku (ach ta paranoja...) i zdarza się o niebo częściej.
  • 0

Daikin.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No właśnie. Z tą paniką.
Kto pamięta powódź w 97 we Wrocku?. Poza nielicznymi wyjątkami w przypadku kryzysu ludzie się zjednoczyli. Każdy pomagał na swój sposób. Jedni robili kanapki, drudzy przynosili coś do picia. Kto miał ponton - wypływał i pomagał. Sąsiedzi, którzy się kłócili; teraz wspólnie nosili meble na piętro. Sam nosiłem worki i widziałem wiele przykładów tej niezwykłej solidarności w obliczu zagrożenia. Czemu teraz miałoby być inaczej?
Myślę, że panika będzie dotyczyć tych u władzy, bo obnaży ich obłudę i nieudolność.
  • 0

Pomaranczka.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Powódź, a koniec świata związany z Nibiru to zupełnie 2 inne sprawy i nie można wrzucać ich do tego samego segregatora. W tym rzecz, że jak ogłoszą istnienie owej planety, ludzie zaczną panikować, okradać innych fabryki staną lub mogą stanąć i nawet jeśli zostanie nam kilka lat życia, to zdewastujemy i siebie i całą planetę w te kilka lat, bo to nie będzie tylko sprawa województwa Dolnośląskiego, a sprawa globalna. Ci co wiedzą i ci co będą mieli okazje się o tym dowiedzieć mają już plan awaryjny - bo po co budowane są te wszystkie głębokie schrony... Żaden kraj nie jest w stanie zapewnić takich schronów całemu społeczeństwu i dlatego też nie ogłoszą globalnego kataklizmu na taką skalę. Jakoś nie widzę innych powodów dla których miałoby to być ukrywane, ...choć jak się spojrzy na to ze strony religii to może być druga strona medalu bo to może okazać się końcem religii i jej panowania i może władza religijna też maczać w tym palce - brudne zresztą.
  • 0

Quidam.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

PIKuS, gdzie masz te hiper, super, mega, wyrąbane w czosnek schrony?
  • 0

enki.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

PIKuS, gdzie masz te hiper, super, mega, wyrąbane w czosnek schrony?

Musisz byc tylko troche bardziej aktywny to sam wszystko znajdziesz w internecie.
  • 0

Quidam.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

enki, w internecie moge znaleźć miejsce zamieszkania Elvisa Presleya, do tego aktywności nie potrzebuje. Chce twardych dowodów, tu i teraz, nie wymigiwania się "bo google powiedziało!". Jak ich nie masz, nie musisz tu pisać.
  • 0

hunter22.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przecież pisało kiedyś na onecie i interi o schronach.
Ale i tak o takich informacjach gdzie są te schrony, to się nie dowiecie z mediów korporacyjnych.
A panika wybuchnie, bo jako cywilizacja nie mamy takiej technologii by ocalić życie na Ziemi.
A wiadomo że te schrony należące do rządu czy wojska, są zarezerwowane tylko dla wybranych.
  • 0

enki.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

enki, w internecie moge znaleźć miejsce zamieszkania Elvisa Presleya, do tego aktywności nie potrzebuje. Chce twardych dowodów, tu i teraz, nie wymigiwania się "bo google powiedziało!". Jak ich nie masz, nie musisz tu pisać.

O tym czy ja tu musze pisac czy nie ,nie bedziesz ty decydowal,a to ze jestes leniwym sceptykiem
to smierdzi az z daleka .
  • 0

Quidam.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ot i prosze, dwoje nie umiejących dowieść swoich racji fanów żydomasońskiej teorii spisku.

Nie mamy technologi pozwalającej ocalić życie na Ziemi, ale budujemy schrony przeciwko temu... głębokie i bardzo logiczne. Ten schrony to stawiacie na księżycu czy na Jowiszu? Prosze, linki do stron, koordynaty do Google Erth, cokolwiek...

PS hunter22, ponawiam pytanie, czemu wróciłeś na forum jak miałeś wracać za kilka lat? M.
PS enki, co śmierdzi i od kogo, to rzecz względna. Jak dla mnie ktoś komu się udowadniać nie chce swoich argumentów jest nie leniem, a hipokrytą.
  • 0

R3v4n.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak dla mnie ktoś komu się udowadniać nie chce swoich argumentów jest nie leniem, a hipokrytą.

Ten schrony to stawiacie na księżycu czy na Jowiszu?

self owned.

ty sam nic nie udawadniasz, tylko ironicznie negujesz ich istnienie.

czekam na argument przeciwko ich istnieniu, w konfrontacji z pierwszymi lepszymi dowodami na ich istnienie:

http://lajt.onet.pl/...1,,1,detal.html
http://deser.pl/dese...informacje.html
http://wolne-media.h2.pl/?p=3619

i strona, która chyba przekona cię, że budowa schronów jest czymś raczej powszechnym ;]

http://www.disastershelters.net/
  • 0

hunter22.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Quidam pisałem że odchodze ino na miesiąc lub więcej, a te kwiaty i bomboniere sobie wmówiłeś sam.

Edit: Snajper88
Ale proszę, bez offtopu. Dotyczy wszystkich.

Dołączona grafika
  • 0

thewake.
  • Tematów: 10
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

puki moga korzystac to zeruja na ludziach ale juz niebawem wszytskie karty beda wylozone na stol :) kazdy bedzie mial dane spojrzec po za iluzje ;)

co do nibiru to tez mi cos podsuwalo mysli pewnego czasu w zime roku 2008 w listopadzie i grudniu byla bardzo mocno swiecaca gwiazda? planeta? wiem jedno ze ciagle odruchowo ja obserwowalem za kazdym razem gdy ja widzialem ;) nie wiem moze przeczucie :) tak czy inaczej 3 latka szybko mina ;)
  • 0

olorin.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przecież pisało kiedyś na onecie i interi o schronach.
Ale i tak o takich informacjach gdzie są te schrony, to się nie dowiecie z mediów korporacyjnych.
A panika wybuchnie, bo jako cywilizacja nie mamy takiej technologii by ocalić życie na Ziemi.
A wiadomo że te schrony należące do rządu czy wojska, są zarezerwowane tylko dla wybranych.

że tak zaoftopuje pytaniem (a raczej pytaniami;): czy już pogodziłeś się ze swoim losem czy raczej kopiesz swój schron na nadchodzącą katastrofe? Czy rządy światowe mają jakies plany ochrony dla siebie? Jak duże zniszczenia powstaną po przelocie Nibru? i jaką technologią wg Ciebie trzeba dysponować aby zapobiec temu zdarzeniu?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych