Napisano 28.06.2009 - 23:27
Napisano 29.06.2009 - 05:55
Błagam... dotrzymaj słowa. W tym czasie możesz się podszkolić z języka polskiego, zacznij od słówka "ironia". Chyba, ze masz jakieś nowe, oficjalne "upadająco naukowe" (dla nieobeznanych, on uważa, ze dzisiejsza nauka upadnie za kilka lat, najwyraźniej nie lubił chodzić do szkoły bo neguje np teorie grawitacji) dowody na poparcie swoich tez o "planecie baletnicy" lawirującej po kosmosie.Wróce za pare miesięcy na te forum, sayonara !!
Napisano 29.06.2009 - 06:47
Napisano 29.06.2009 - 06:50
Napisano 29.06.2009 - 07:45
Napisano 29.06.2009 - 09:38
Złośliwie neguje? Może dlatego, że nie da się udowodnić nie istnienia. :-) Ot, takie własne przemyślenie.
Co do linków które podałeś:
- schron przeciwatomowy - Nibru ma nas zbombardować?
- schron dla wiceprezydenta - ani słowa nie ma o możliwościach przetrwania w nich ludzi po zderzeniu z Nibru,
- Projekt Camelot - czyli dużo o spisku, mało o faktach,
- strona reklamowa firmy budującej schrony - ani słowa nie ma tam o przetrwaniu czegokolwiek, ot zwykła reklama. Moge Ci do tego wkleić link do strony firmy zajmującej się wywożeniem nieczystości... ile to zmieni?
Problem w tym, drogi R3v4n, że ja "złośliwie neguje" istnienie schronu pozwalającego przetrwać zderzenie z planetą (ło jezućku, te schrony to musiałby być zaje*iste).Wystarczy poczytać ten temat, aby zrozumieć w czym rzecz, serio polecam zaznajomić się z treścią.
Ty uwazasz nauke oficjalna za prawde?
to niezle ktos Cie robi w jajo ze tak powiem
otoz nauka za wszelka cene stara sie wykluczyc mozliwosc istnienia w nas Boskiej mocy
chca nas trzymac w niewiedzy zebysmy sie nie buntowali dlatego nie mowia nic o Nibiru gdyz wiesz jaka byla by reakcja
Napisano 29.06.2009 - 11:29
To alboś odważny albo sam nie wierzysz w to co piszesz, no albo pogodziłeś się ze swoim losem:>olorin powiem ci tyle że ja nie spanikuję w 2012r., a schronu nie kopie.
No spoko, pewnie schronów jest tyle ile państw na świecie, ale to przecież nie dowodzi w zadnym wypadku ze schrony budowano, czy buduje się ze względu na Nibru...A pisze w sieci że rządy państw mają swoje schrony, np. Norwegia, ( jak co to zerknijcie sobie, pisze o tym w necie ).
Hmmm, a co za osłona, choć by i teoretyczna zaekranuje oddziaływania grawitacyjne???A jeśli chodzi o technologie by ochronić planete to np. osłona wokół planety.
Ale mi to przez banie nie przechodzi, znaczy się ta cała Nibru, bo samo zagrożenie ze strony otaczającej nas "pustki" istnieje i gdybym widział ze za rok dwa uderzy w nas jakaś tam np. planetoida i wiedziałbym ze to nieuniknione to zwyczajnie przyjąłbym to dokładnie tak samo jak to, że kiedyś tam ze starości umręPrzemyśl to i nie zadawaj takich pytań na przyszłość, ale lepiej ty pomyśl czy w razie gdyby istnienie Nibiru okazało się prawdą, czy pogodziłbyś się ze swoim losem w 2012 roku ?!.
Napisano 29.06.2009 - 11:53
Napisano 29.06.2009 - 21:42
Napisano 29.06.2009 - 21:53
No i jest jeszcze planeta Wenus, która zbliża sie do Ziemi, bo przecież ma 6 czerwca przejśc na tle tarczy słonecznej, powodując zaćmienie słońca.
Napisano 29.06.2009 - 21:54
Napisano 29.06.2009 - 21:56
No i jest jeszcze planeta Wenus, która zbliża sie do Ziemi, bo przecież ma 6 czerwca przejśc na tle tarczy słonecznej, powodując zaćmienie słońca.
A którego roku ??
Wbije się troche na nowo w temat.
Napisano 29.06.2009 - 22:00
Napisano 29.06.2009 - 22:20
hunter22, nie było Cie o wiele za krótko (śpieszmy się kochać cisze, tak szybko znika). Objaśnij mi, jakąż to magiczną technologię opanowali naukowcy (Ci od "upadającej nauki", która nie chce potwierdzać twoich rewelacji), że potrafią ekranować całą planetę przed grawitacją (grawitony nie mają masy, czym chcesz je zatrzymać?)?
Do tego, strasznie dużo mhrocznych katastrof przewidujesz, nie jestem w temacie, czy to też przepowiedziała twoja idolka? Bo aż mi się wierzyć nie chce, że aż tyle złego w jednym czasie ma się zdarzyć. Istniejemy na tej planecie minimum 100 tysięcy lat... a wszystko co złe na raz nam się wali na głowę.
PS Jeśli jesteś sceptykiem naukowym, nie powołuj się na naukę. Śmierdzi to hipokryzją. M.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych