Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Nibiru nadciąga?

• Please log in to reply
1591 replies to this topic

hunter22.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

olorin powiem ci tyle że ja nie spanikuję w 2012r., a schronu nie kopie.
A pisze w sieci że rządy państw mają swoje schrony, np. Norwegia, ( jak co to zerknijcie sobie, pisze o tym w necie ).
Jak sie nie myle to w pierwszym poście tego tematu pisze, co może taka planeta jak Nibiru zrobić na Ziemi, przelatując obok.
A jeśli chodzi o technologie by ochronić planete to np. osłona wokół planety.
Przemyśl to i nie zadawaj takich pytań na przyszłość, ale lepiej ty pomyśl czy w razie gdyby istnienie Nibiru okazało się prawdą, czy pogodziłbyś się ze swoim losem w 2012 roku ?!.
  • 0

Quidam.
  • Tematów: 16
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Złośliwie neguje? Może dlatego, że nie da się udowodnić nie istnienia. :-) Ot, takie własne przemyślenie.

Co do linków które podałeś:
- schron przeciwatomowy - Nibru ma nas zbombardować?
- schron dla wiceprezydenta - ani słowa nie ma o możliwościach przetrwania w nich ludzi po zderzeniu z Nibru,
- Projekt Camelot - czyli dużo o spisku, mało o faktach,
- strona reklamowa firmy budującej schrony - ani słowa nie ma tam o przetrwaniu czegokolwiek, ot zwykła reklama. Moge Ci do tego wkleić link do strony firmy zajmującej się wywożeniem nieczystości... ile to zmieni?

Problem w tym, drogi R3v4n, że ja "złośliwie neguje" istnienie schronu pozwalającego przetrwać zderzenie z planetą (ło jezućku, te schrony to musiałby być zaje*iste).Wystarczy poczytać ten temat, aby zrozumieć w czym rzecz, serio polecam zaznajomić się z treścią.

hunter22, 12.05.2009 napisałeś:

Wróce za pare miesięcy na te forum, sayonara !!

Błagam... dotrzymaj słowa. W tym czasie możesz się podszkolić z języka polskiego, zacznij od słówka "ironia". Chyba, ze masz jakieś nowe, oficjalne "upadająco naukowe" (dla nieobeznanych, on uważa, ze dzisiejsza nauka upadnie za kilka lat, najwyraźniej nie lubił chodzić do szkoły bo neguje np teorie grawitacji) dowody na poparcie swoich tez o "planecie baletnicy" lawirującej po kosmosie.

thewake, a co zrobisz jak te 3 latka minął i nic się nie zdarzy?
  • 0

thewake.
  • Tematów: 10
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

bede sie cieszyl tak samo jak ciesze sie dzis :) a co mam robic? nawet gdy przyleci bede sie cieszyl :D zycie jest zbyt fajne by szybko je zakonczyc :) a zadaj sobie pytanie - co bedzie jezeli nibiru faktycznie istnieje?
  • 0

Quidam.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Co ma być? Wezme swoją dziewczynę i nie wypuszcze jej z łózka przez kilka dni, ale to mogę na szczęście robić i bez wymyślonej planety w kosmosie.

thewake, hunter22 i reszta.... macie jakieś dowody? Takie uznane przez oficjalną naukę? Albo choć w miarę rozsądne?
Bo co do schronów w Norwegii, z tego co wiem to ten "schron" jest dla zagrożonych gatunków (konkretnie dla ich DNA tam składowanego). Więc raczej politycy się do grona "ocalałych" zaliczać nie będą...
  • 0

thewake.
  • Tematów: 10
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Ty uwazasz nauke oficjalna za prawde? :) to niezle ktos Cie robi w jajo ze tak powiem ;) otoz nauka za wszelka cene stara sie wykluczyc mozliwosc istnienia w nas Boskiej mocy :P chca nas trzymac w niewiedzy zebysmy sie nie buntowali dlatego nie mowia nic o Nibiru gdyz wiesz jaka byla by reakcja ;)
  • 0

R3v4n.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Złośliwie neguje? Może dlatego, że nie da się udowodnić nie istnienia. :-) Ot, takie własne przemyślenie.

Co do linków które podałeś:
- schron przeciwatomowy - Nibru ma nas zbombardować?
- schron dla wiceprezydenta - ani słowa nie ma o możliwościach przetrwania w nich ludzi po zderzeniu z Nibru,
- Projekt Camelot - czyli dużo o spisku, mało o faktach,
- strona reklamowa firmy budującej schrony - ani słowa nie ma tam o przetrwaniu czegokolwiek, ot zwykła reklama. Moge Ci do tego wkleić link do strony firmy zajmującej się wywożeniem nieczystości... ile to zmieni?

od początku:
użyłem wyrażenia ' ironicznie ' - ironicznie, nie złośliwie. w moich ustach to jest duża różnica, ale to tylko tak na przyszłość ;]

- patrz na pod drugim quotem. poza tym - nie wykluczone, przecież według niektórych nibiru to wielki statek, którym przylecą na ziemię annunaki :D:D
- sugerujesz, że wiceprezydent jest alienem? :D
- projekt camelot, to rzeczywiście dość mało wiarygodne źródło, jednak o schronach w norwegii słyszy się nie od dziś. dlatego śmiem sądzić, że jest w tym choć pierwiastek prawdy i właśnie dlatego podałem ten link.
- ta strona miała za zadanie tylko uświadomić ci, że budowa schronu nie musi być czymś megatajnym ;]
- prawdopodobnie dostaniesz warna za offtop, bo to nie temat o firmach wywożących nieczystości ;]

Problem w tym, drogi R3v4n, że ja "złośliwie neguje" istnienie schronu pozwalającego przetrwać zderzenie z planetą (ło jezućku, te schrony to musiałby być zaje*iste).Wystarczy poczytać ten temat, aby zrozumieć w czym rzecz, serio polecam zaznajomić się z treścią.

my nie wiemy czy nibiru ma uderzyć w ziemię. wg jednej z hipotez, w stronę której ja osobiście bardziej bym się skłaniał, ma przelecieć blisko ziemi, na tyle blisko, by wywołać rozmaite kataklizmy. i wydaje mi się, że zagrzebany pod ziemią, solidny schron pozwoli raczej przetrwać huragany, tsunami i inne.

Ty uwazasz nauke oficjalna za prawde? :) to niezle ktos Cie robi w jajo ze tak powiem ;) otoz nauka za wszelka cene stara sie wykluczyc mozliwosc istnienia w nas Boskiej mocy :P chca nas trzymac w niewiedzy zebysmy sie nie buntowali dlatego nie mowia nic o Nibiru gdyz wiesz jaka byla by reakcja ;)

na razie jednak musimy uznać oficjalną naukę za prawdę, bo nikt nic lepszego nie wymyślił ;]
sam jestem przekonany, że bardzo wiele rzeczy jest przed nami ukrywanych, ale to moje osobiste przemyślenia. na przyszłość nie zarzucaj nauce oszustwa bez podania jakichkolwiek argumentów, bo cię tutaj zjedzą ;]
  • 0

olorin.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

olorin powiem ci tyle że ja nie spanikuję w 2012r., a schronu nie kopie.

To alboś odważny albo sam nie wierzysz w to co piszesz, no albo pogodziłeś się ze swoim losem:>

A pisze w sieci że rządy państw mają swoje schrony, np. Norwegia, ( jak co to zerknijcie sobie, pisze o tym w necie ).

No spoko, pewnie schronów jest tyle ile państw na świecie, ale to przecież nie dowodzi w zadnym wypadku ze schrony budowano, czy buduje się ze względu na Nibru...

A jeśli chodzi o technologie by ochronić planete to np. osłona wokół planety.

Hmmm, a co za osłona, choć by i teoretyczna zaekranuje oddziaływania grawitacyjne???

Przemyśl to i nie zadawaj takich pytań na przyszłość, ale lepiej ty pomyśl czy w razie gdyby istnienie Nibiru okazało się prawdą, czy pogodziłbyś się ze swoim losem w 2012 roku ?!.

Ale mi to przez banie nie przechodzi, znaczy się ta cała Nibru, bo samo zagrożenie ze strony otaczającej nas "pustki" istnieje i gdybym widział ze za rok dwa uderzy w nas jakaś tam np. planetoida i wiedziałbym ze to nieuniknione to zwyczajnie przyjąłbym to dokładnie tak samo jak to, że kiedyś tam ze starości umrę:)
  • 0

Pomaranczka.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Quidam chyba nie sądzisz, że rząd by wszystkim rozpowiedział, że budują schron bo nadlatuje do nas planeta o której nie uczą w szkole.
  • 0

enki.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ein Spruch von Dr. Robert Jastrow - NASA-Physiker :
"Der Wissenschaftler hat die Berge der Unwissenheit mühsamst und fleissig erklommen.
Er ist dabei, den Gipfel zu erobern, doch als er sich über den letzten Grat hinweg zieht,
wird er von einer Gruppe von Mystikern und Religionsstiftern begrüsst, die dort seit Jahrtausenden auf ihn warten!"

Jest to wypowiedz Dr. Roberta Jastrowa fizyka z NASA.

"Naukowiec z trudem pokonuje gore niewiedzy.I gdy juz jest prawie na samym szczycie,jest witany
przez grupe mistykow i zalozycieli roznych religii,ktorzy tam na niego od tysiacleci czekaja."

To dla tych ktorzy ciagle sie domagaja dowodow wspolczesnej nauki.

Zrodlo: http://dieletztereis...erwahrheit3.pdf
  • 0

hunter22.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

He, Quidam nie było mnie ponad miesiąć na forum i co sie czepiasz?!
Olorin a myśląc o ochronie planety to najlepiej jest podać osłone, ale jest jeszcze takie cos że może rząd U.S.A wystrzeli pare bomb nuklearnych.
No i jeszcze takie cos, osoby które wiedzą że zbliża sie koniec, napewno nie spanikują z tego powodu, prawda?!

Ale tak mówiac o Nibiru w 2012r. zapomnieliście o hiperaktywności słońca przypadająca na 2011/2012.
No i jest jeszcze planeta Wenus, która zbliża sie do Ziemi, bo przecież ma 6 czerwca przejśc na tle tarczy słonecznej, powodując zaćmienie słońca.
A potem bedzie świecić przez 3 dni jak drugie słońce, potwierdzone naukowo.
A na to czy Nibiru jest, no cóż poczekamy i zobaczymy.
  • 0

Inspring.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No i jest jeszcze planeta Wenus, która zbliża sie do Ziemi, bo przecież ma 6 czerwca przejśc na tle tarczy słonecznej, powodując zaćmienie słońca.

A którego roku ??

Wbije się troche na nowo w temat.
  • 0

Quidam.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

thewake, żebyś miał choć ułamek weryfikowalnego dowodu na swoje słowa...
R3v4n, z negacją mój błąd - fakt. Ale to co przedstawiłeś to dowody na możliwość budowy schronu, nie na przetrwanie w nim "katastrofy kosmicznej".
Do tego, u mnie po Wrocku krążą pogłoski o nazistach ukrywających się nadal po Wrocławiu. Ni uważam, zeby coś w tym było, choć te ploty latają tu od czasu wojny.
PIKuS, jak sądzisz, ze wszyscy astronomowie na świecie podpisali pakt milczenia, toś zabił mi ćwieka. W takim wypadku nic Ci nie udowodnię... ani nie wyjaśnię.
enki, tłumaczenie poproszę. Twój wiekopomny dowód jest w języku którego nie znam.
hunter22, nie było Cie o wiele za krótko (śpieszmy się kochać cisze, tak szybko znika). Objaśnij mi, jakąż to magiczną technologię opanowali naukowcy (Ci od "upadającej nauki", która nie chce potwierdzać twoich rewelacji), że potrafią ekranować całą planetę przed grawitacją (grawitony nie mają masy, czym chcesz je zatrzymać?)?
Do tego, strasznie dużo mhrocznych katastrof przewidujesz, nie jestem w temacie, czy to też przepowiedziała twoja idolka? Bo aż mi się wierzyć nie chce, że aż tyle złego w jednym czasie ma się zdarzyć. Istniejemy na tej planecie minimum 100 tysięcy lat... a wszystko co złe na raz nam się wali na głowę.

PS Jeśli jesteś sceptykiem naukowym, nie powołuj się na naukę. Śmierdzi to hipokryzją. M.
  • 0

hunter22.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A którego roku ??

Wbije się troche na nowo w temat.

Sorki to będzie 6 czerwca 2012r.
  • 0

Ano.
  • Tematów: 6
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Quidam, nie sadzisz że z powodu głupiego czepiania się słów i czyiś poglądów, nie zrobiłeś przypadkiem offtopu w tym temacie ? Ktoś wierzy w Nibiru, to że nauka jest kłamstwem itp to ich sprawa,a ty się ciesz że jesteś myślącym racjonalista, ale na miłość boską przestań robić z siebie Andrzeja Leppera bo się z kimś nie zgadzasz.
  • 0

hunter22.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

hunter22, nie było Cie o wiele za krótko (śpieszmy się kochać cisze, tak szybko znika). Objaśnij mi, jakąż to magiczną technologię opanowali naukowcy (Ci od "upadającej nauki", która nie chce potwierdzać twoich rewelacji), że potrafią ekranować całą planetę przed grawitacją (grawitony nie mają masy, czym chcesz je zatrzymać?)?
Do tego, strasznie dużo mhrocznych katastrof przewidujesz, nie jestem w temacie, czy to też przepowiedziała twoja idolka? Bo aż mi się wierzyć nie chce, że aż tyle złego w jednym czasie ma się zdarzyć. Istniejemy na tej planecie minimum 100 tysięcy lat... a wszystko co złe na raz nam się wali na głowę.

PS Jeśli jesteś sceptykiem naukowym, nie powołuj się na naukę. Śmierdzi to hipokryzją. M.

Wiesz nie jest sceptykiem naukowym, i daj sobie na luz.
Ja nie pisze tu przepowiedni i nie przypominam sobie żebym jakieś pisał.
A hiperaktywność słońca i Wenus w 2012 jest potwierdzone naukowo i co sie mnie czepiasz?
I nie pisałem o żadnej magicznej osłonie, zrobionej przez naukowców.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych