Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Nibiru nadciąga?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1591 odpowiedzi w tym temacie

livin.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

thewake Ty też jesteś indygo? Bo po pisowni i "prawdzie" wnioskuje, że tak. Na marginesie to chyba każde indygo ma problemy z ortografią. Koniec złośliwości. Cały czas Ty i wielu tobie innych trąbi o prawdzie, więc do cholerci wyjaw mi jaka jest ta prawda? JaK BRZMI to chcę wiedzieć. Tak lecąc po Umberto Eco to "[...] wystarczy mówić prawdę. Oczywiście są różne prawdy." I tu nastaje pytanie czyja prawda będzie prawdziwsza? Twoja która polega tylko na domysłach (zapewne, w dalszym ciągu czekam na rozwinięcie definicji prawdy), czy moja która polega równieża na domysłach, ale różni się tym, że jest poparta w jakis sposób przez naukowców, badaczy, astronomów.
  • 1

CzstSrkzm.
  • Tematów: 20
  • Artykułów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

thewake Ty też jesteś indygo? Bo po pisowni i "prawdzie" wnioskuje, że tak. Na marginesie to chyba każde indygo ma problemy z ortografią. Koniec złośliwości.

A tutaj to się nawet da rozwinąć -

Jestem przebudzony - jestem Lepszy! MWAHAHAH! Wy śpicie, ja nie. Ja jestem poza, czasem coś skrobnę na forum w tonie "ja wiem - wy nie". Wy nie wiecie? To się dokształcie - pełno filmików z Utuba, pełno materiałów w sieci, które służą Obudzeniu. A że pierdykną czasem taką bzdurę, że człowiekowi chce się śmiać? A nic to. Najważniejsze, że ja wiem swoje, a wy śpicie, o czym nie omieszkam na forum wspomnieć.

ironia mode: off
Pycha - to słowo strasznie zatraciło na znaczeniu...
  • 1

hm0.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Modelowy przykład paranoi. Nie wolno się śmiać z chorych ludzi. Pomóc też tutaj nie możemy...
  • 1

jamstirling.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

thewake Ty też jesteś indygo? Bo po pisowni i "prawdzie" wnioskuje, że tak. Na marginesie to chyba każde indygo ma problemy z ortografią. Koniec złośliwości.

A tutaj to się nawet da rozwinąć -

Jestem przebudzony - jestem Lepszy! MWAHAHAH! Wy śpicie, ja nie. Ja jestem poza, czasem coś skrobnę na forum w tonie "ja wiem - wy nie". Wy nie wiecie? To się dokształcie - pełno filmików z Utuba, pełno materiałów w sieci, które służą Obudzeniu. A że pierdykną czasem taką bzdurę, że człowiekowi chce się śmiać? A nic to. Najważniejsze, że ja wiem swoje, a wy śpicie, o czym nie omieszkam na forum wspomnieć.

ironia mode: off
Pycha - to słowo strasznie zatraciło na znaczeniu...

Skan nie wydaje mi się, zeby twoj post zawieral jakas istotna wypowiedz w tym temacie. Nie wydaje mi sie rowniez, ze ladnie postepujesz smiejac sie z niego. A niech sobie pisze i mowi co chce, chyba od tego jest forum. Nie chcesz czytac jego wypocin? Nie czytaj. Ktos cie zmusza? Rownie dobrze moglbys mu cos dobrego doradzic lub cokolwiek, ale ty wolisz czlowieka opluc, wysmiac itp. Naprawde gratulacje :roll:

Co do tematu, czy moglby moderator przywrocic moj post, bo nie chce mi sie pisac dwa razy tego samego. Juz byl ten sam temat zalozony i zostal wykasowany razem z moim postem;/

Edit Snajper88
Nie wiem o jakiego Twojego posta Ci chodzi. Ja nic nie kasowałem z tego tematu. Nie wiem też o jaki temat Ci chodzi.
Poza tym, zdaje mi się, czy rozmawiacie o pewnym userze, zamiast na temat? Proszę wszystkich, aby zaprzestali prowadzenia offtopicu.

• -2

Fantasmagoria 44.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Witam, jestem tu nowy i mam do was pytanie, czy wiecie gdzie mogę znaleźć wywiad z Mike Brownem na temat Nibiru, słyszałem że jest bardzo ciekawy ale niestety nie mogę go znaleźć :(

Z góry dziękuję i pozdrawiam :D

Użytkownik Fantasmagoria 44 edytował ten post 18.10.2009 - 09:36

• 0

#951 Gość_xoenx

Gość_xoenx.
  • Tematów: 0

Napisano

witam, pierwszy post.

doczytałem do strony 16tej i pomyślałem, że to niemożliwe, co tu widzę, zarejestrowałem się, potem będę żałował, może...
i chcąc coś napisać zobaczyłem...że post ma SZEŚCDZIESIĄT CZTERY strony w stanie aktualnym.
teraz, po odkryciu tego faktu jestem poważnie zaskoczony i aż strach mi pomyśleć, CO też tam moze się zawierać w tych treściach.

do rzeczy.
bardzo luźna teoria SF, inspirowana serią kpt. Mandella w pewnym sensie(polecam) i wypadkową twóczości Lema(nie wiem, czy w xxi wieku młodzi znają tę Postać - polecam "Niezwyciężony", by twórcy teorii zyskali metody tworzenia teorii, LO-GICZ-NIE).

3x3600 lat temu był sobie stateczek.
z hm, Atlantydy wystartował. pamiętam, jak dziś.
po starcie, czy inaczej mówiąc po jakimś czasie, gdy już osiągnął dosyć istotną, acz niewystarczającą prędkość nastąpił jego rozpad/poważna awaria owocująca rozpadem(małe bum).
całe ustrojstwo stało się w miarę zwartą chmurą orbitującą po zmiennej(wpływami dużych ciał), bardzo rozciągniętej orbicie, bryłą złożoną z gigantycznej ilości metali, wody, zamarzniętej hydroponiki, ciał, sprzętu i żarcia. częsciowo działająca maszyneria wprowadziła go na w miarę wg. jej mniemania stałą orbitę.
i wraca sobie co te 3600 lat by straszyć. mijając Ziemię automat odpala rakietkę, która robi duże bum(informacja dla ew. cywilizacji na starym globie - jesteśmy tu - nie ma kto jej wyłączyć, jeszcze się nie spaliła przez te 2 okresy..).
zakładając, że jest ta bryła wielkości nawet Phobosa + otoczka rozpadnietej materii, nie oczekujmy nawet cienia możliwości wykrycia jej za powiedzmy Uranem.
jeśli tak się zdarzy, że ustrojstwo spadnie na Ziemię w końcu, lub automat próbując sprowadzić maszynę na ziemię, o nią ją rozbije, zobaczymy duże bum mieszanki paliwa, broni i innych przydatnych w podróży kosmicznej, utensyliów.
I to wszystko - teraz, udowodnijcie mi, że nie piszę prawdy...

-----
btw, mała rada, lepiej zastanówmy się nad rolą człowieka w dobie globalizmu, korporacjonizmu, wspólczesnej bankowości i motywu robienia doktoratów w wieku 6 lat...

Użytkownik xoenx edytował ten post 19.10.2009 - 16:45

• 0

Bierdol.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Xoenx, trik stary jak świat. Wątpię, czy ktoś tu się na niego nabierze (chociaż...)
Trik polegający na przerzuceniu konieczności przeprowadzenia dowodu na "drugą" stronę.

Zapamiętaj raz na zawsze, zapisz sobie w zeszyciku i zaraz po paciorku sobie powtarzaj:
"Jeśli coś twierdze, to wymóg dowodu leży po MOJEJ stronie. Amen" ;)
  • 1

#953 Gość_xoenx

Gość_xoenx.

Napisano

Xoenx, trik stary jak świat. Wątpię, czy ktoś tu się na niego nabierze (chociaż...)
Trik polegający na przerzuceniu konieczności przeprowadzenia dowodu na "drugą" stronę.

Zapamiętaj raz na zawsze, zapisz sobie w zeszyciku i zaraz po paciorku sobie powtarzaj:
"Jeśli coś twierdze, to wymóg dowodu leży po MOJEJ stronie. Amen" ;)

kolego, mam 31 lat i wierz mi, bez powodu nie traciłbym czasu.
chcesz pogadać z gimnazjalistami, ok.
mnie zwyczajnie przeraziła ilość bullshitu w tym wątku i upór niektórych piszących.

btw, jestem ateistą(jest tylko prąd).

tymczasem dwie kwestie(z różnych bajek, zauważmy):
-czekam na fotki nibiru
-może ktoś jasno powie, czemu mamy czarne obszary na googlemapach nieba.
mam chwilę, wpadłem rzeczowo pogadac, nie, to nie, lol..w semantykę i linki do yt się nie dam wkręcić.

Użytkownik xoenx edytował ten post 19.10.2009 - 17:00

• 0

Bierdol.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Xoenx, mam 39 lat i wierz mi, czytając Twój poprzedni post byłem pewien, że nie jest pisany przez gimnazjalistę. Jeśli tak to odebrałeś, przepraszam.
Mój (jak i Twój) post miał być odreagowaniem (stąd emot ;) na końcu) humorystycznym negatywnych emocji w tym wątku zawartych. Śledzę go i widzę, że się temat niestety zapętlił... niestety, bo był ciekawy.

Pozdrawiam i Pokój Bracie.

Użytkownik Bierdol edytował ten post 19.10.2009 - 17:02

• 0

#955 Gość_xoenx

Gość_xoenx.

Napisano

Xoen, mam 39 lat i wierz mi, czytając Twój poprzedni post byłem pewien, że nie jest pisany przez gimnazjalistę. Jeśli tak to odebrałeś, przepraszam.

Pozdrawiam i Pokój Bracie.

po parukrotnym przeczytaniu dotarł przekaz poprzedniej Twojej wypowiedzi do mnie, teraz mam potwierdzenie, że nie miałeś złych intencji, przepraszam :). internet ogranicza rozpoznanie takich rzeczy, jak: humor, sarkazm, itp.

Mój (jak i Twój) post miał być odreagowaniem (stąd emot na końcu) humorystycznym negatywnych emocji w tym wątku zawartych.

true, true..

pozdrawiam także, Bierdol.

---
pozdrawiam userów, nie dajmy się ogłupić, wszystkim życzę tego.
problem leży dużo bliżej, niż pareset milionów km stąd, sądząc po przebiegu tego wątku(str 14-16 i się odechciewa dalej czytać) i ogólnej sytuacji Ziemi i jej mieszkańców(2/3 ludzi w USA się odchudza i kupuje środki na odchudzanie, 2/3 ludności Afryki nie ma na chleb, ludzkość ma świetne bomby i karabiny w zamian).

tym, którzy chcieliby nadal wmawiać, że zaraz będzie widoczny na niebie obiekt wielkości 0.5xsłoneczko, lub 2xsłoneczko, polecam wnikliwe obejrzenie tego:
http://astro-forum.o...php?showforum=5
popatrzcie - jeśli nawet u nas mamy userów budujących WŁASNE obserwatoria, czy już nie mielibyśmy całych galerii w dobrej jakości?
popatrzcie na to, może ktoś się zarazi czymś więcej, niż walka na forach:
http://astro-forum.o...hp?showforum=98

od momentu odkrycia astronomii w łódzkim obserwatorium jako dziecko + uszkodzenia tej wizji dziełem Kubricka "2001 - odyseja kosmiczna"(dzieło unikalne, ponadczasowe i NIC go nie przebije) mam osobliwe podejście do rewelacji, choćbym CHCIAŁ tych rewelacji.
(kry-tycz-ne, podpowiem)

stay real - i tak wystarczy tajemnic(propozycja - chemtrails+szczepionki i ile zabulicie, jeśli się zgodzicie).

Użytkownik xoenx edytował ten post 19.10.2009 - 17:39

• 0

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

---
pozdrawiam userów, nie dajmy się ogłupić, wszystkim życzę tego.
problem leży dużo bliżej, niż pareset milionów km stąd, sądząc po przebiegu tego wątku(str 14-16 i się odechciewa dalej czytać) i ogólnej sytuacji [...]
od momentu odkrycia astronomii w łódzkim obserwatorium jako dziecko + uszkodzenia tej wizji dziełem Kubricka "2001 - odyseja kosmiczna"(dzieło unikalne, ponadczasowe i NIC go nie przebije) mam osobliwe podejście do rewelacji, choćbym CHCIAŁ tych rewelacji.
(kry-tycz-ne, podpowiem)

No coz jako nowej osobie na forum napisze kilka rzeczy wg. mnie opisujace dosc jasno to i inne fora, a takze nasza rzeczywistosc:
Co do otaczajacego nas swiata:
- Juz dawno temu ilosc wiedzy, ktora nalezaloby posiasc aby moc wypowiadac sie w miare swobodnie w wiekszosci tematow, przekroczyla mase krytyczna dla 20 paro latka. To znaczy nikt (poza jednostkami oscylujacymi w 2-4%) nie jest w stanie nauczyc sie/przyswoic tych podstawowych informacji do tego wieku...Powyzej tej umownej granicy oczywisicie nikt nie staje sie duzo madrzejszy, ale z powodow pewnego "zyciowego doswiadczenia" podchodzi do wszystkich "rewelacji" z pewna ostroznoscia, a co najwazniejsze najczesciej jest w stanie podjac poszukiwania w celu ich weryfikacji.
Co do uzytkownikow:
- co chwila do tego czy innego forum dolacza nowy "oswiecony" czlonek, ktory ze swoimi rewelacjami natychmiast wyrywa sie do napisania kolejnego "rewolucyjnego" tematu. Oczywiscie nie jest sobie w stanie zadac trudu przeczytania, tych ze rewelacji zamieszczonych przez takich jak on przynajmniej z 10 razy. Dzieki temu powstaja tasiemce na setki stron...
- osobna grupe stanowia uzytkownicy, ktorzy zapoznali sie juz z wyjasnieniami bardziej sceptycznych uzytkownikow i albo sa na tyle glupi, ze nie sa wstanie ich przyswoic lub dyskutuja z nimi podwazajac ich wyjasnienia (tych jest malo, ale sa raczej wartosciowymi osobami, bo przynajmniej poszukuja wiedzy)

stay real - i tak wystarczy tajemnic(propozycja - chemtrails+szczepionki i ile zabulicie, jeśli się zgodzicie).

Jako propozycje mam rozumiec tyskusje o chemtrails itp?
Jesli tak to prosze poswiecic troche czasu na poczytanie, w wiekszosci smieci ale wylowisz kilka, wartosciowych postow jednej strony jak i drugiej. Potem napisz swoje wlasne zdanie w tej czy innej sprawie, i na pewno jesli Twoj post nie bedzie kolejna przeklejka "rewolucji", to znajdziesz uzytkownikow na poziomie, ktorzy z Toba na serio podyskutuja.

Pozdrawiam

Ps
Kolejny post do dlugiego lancuszka, ktory ani na krok nie zbliza nas do jak ze przez niektorych uragnionej planety/statku/ksiezyca/komety/inne (niepotrzebne skreslic) ;)

Sorry za offtop ale temu tematowi to juz i tak chyba nie zaszkodzi ;)

Edit: cytaty

Użytkownik Ironmacko edytował ten post 19.10.2009 - 19:26

• 0

#957 Gość_xoenx

Gość_xoenx.

Napisano

śledzę to(m.in.) forum równe PÓŁ roku nie mając do tej pory chęci na pisanie czegokolwiek;

od 15 roku mieszając(z braku wiedzy) naukę i fenomeny prez jakiś czas, przed erą powszechnego internetu wierz mi, chętnie w tym tonąłem(tylko, że książęk była ograniczona ilość).
dziś powiem ci, na czym polega fenomen fenomenów:
- na internecie za grosze, każdy ma teorie, każdy widział na yt ufo, matkę boską i nawet chupacabrę,
- na olbrzymim znudzeniu konwencjonalnymi mediami, miło jest móc "odkryć" niesamowite,
- spora ilość osób po prostu na znudzonych nabija kasę + ma swoje, często CHORE powody(reptilianie, dziwne przeróbki materiałów, film z hiszpanii o rybakach, co to nagrali "walkę" z ufo chcąc nabić gigantyczne stasty na yt),
- wg. mnie CELOWE odwrócenie uwagi od REALNYCH zagadnień włączanych w fora i sajty o paranormaliach, często mniej będące fenomenem, a dotyczące REALNYCH problemów, są mniej spektakularne stąd mniej widoczne, ŁADNIE toną w reszcie,
- na tym, że zamiast być z rodzicami, dzieci mają wolną rękę i kompa,
upd:
-jako osoby odcięte od źródeł mamy znikomą możliwość weryfikacji i WYNAJDYWANIA istotnych, mało jawnych treści.

Powiem krótko - uznaj mnie za debunkera z czasów, gdy Lucjan Znicz robił to samo.
To dobry nauczyciel, jeśli poznać jego książki, można zyskać dobry, ostateczny, zdrowy dystans.
Nie eliminuje to z MOMENTALNEJ możliwości wyłowienia tego, co MOŻE być warte uwagi.
Bo są rzeczy warte uwagi. Być może pojmą to te młode, znudzone osobniki, gdy ich dzieci będą chore, a oni zostaną bez emeryturek(bo im bank odmówi obsługi kont).
Problemem jest to ,ze niezwykle tu ciężko znależć takowe przez tą masę zbędnych wpisów tworzonych z w/w powodów.

Kwestia nibiru, która tworzy ten dział jest po prostu zabawna.

Btw, jako user może i jestem tu nowy, ale proszę Was, miejcie kontrolę nad tym chaosem niczego.

Ironmacko, daj mi na pw parę tematów, które wg. Ciebie są warte uwagi, chętnie pownikam, bynajmniej nie mam zamkniętego umysłu.

Sorry za offtop ale temu tematowi to juz i tak chyba nie zaszkodzi

fakt.

---

jak włączyć na tym forum subskrybcję topica...

otatni dziś upd:

zastanówmy się, czemu wielkie bum + rok 2012 jest tak....wyczekiwany.
z mojej strony byłbym skłonny tłumaczyć to osobliwym postefektem ...9/11
ludzie są żądni osobliwej, poważnej bezosobowej(tym razem) powtórki - uniwersalnego odpowiednika wydarzenia, które, co jakkolwiek może być trudne do zrozumienia, ZAJĘŁOBY i już teraz zajmuje ludzi(już teraz, bo podświadomie wiemy, że to bullshit), które wytrącaoby ich z totalnego, niszczącego marazmu.

są na tyle żądni, że chciałbym poznać zyski pisarzy i dostarczycieli materiałów na ten temat.

ludzie są żądni potwierdzenia, że nie mają z założenia nad wszystkim kontroli, że choćbyśmy chcieli nie możemy wszystkiego, że jest element, który wyzwoli ich z odpowiedzialności nawet kosztem ostatecznego kataklizmu z poczucia, że ten syf, który ich otacza po prostu nadal będzie.
że coś się zmieni, a nie zmieni się NIC.
rozpad społeczeństw konsumenckich nie będzie nagły i bezbolesny, będzie powolny, uciążliwy i beznadziejny.
młode umysły widzą w Nibiru Armageddon na żywo, wysoki wowfactor i nic wiecej, starsze, może widzą w tym wybawienie, lub rękę Boga, piękne zakończenie męczarni.
pośrednio to swoisty efekt tresury przez media, widzieliśmy już wszystko, tylko nie..Nibiru.
czymże są rosnące podatki wobec planety X.

Ci, którzy nie mają na to czasu, lub posiadają zdrowe zasoby zdrowego rozsądku nie biorą pod uwagę takiego wydarzenia W OGÓLE.
i to tyle. zdaję sobie sprawę, ze ta część wypowiedzi jest dosyć skrótowa i nie rozwija idei, załóżmy, że to zbiór luźnych myśli składanych na szybko.
--
uciekam poczytać inne działy a potem lulu...

Użytkownik xoenx edytował ten post 19.10.2009 - 22:31

• 4

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Krótko mówiąc fora paranormalne zamieniają się w legowiska sceptyków ;) Teraz modniejsze jest obalanie wszystkiego od zaraz po pojawieniu od tak. Najpierw była fala niezwykłych zjawisk, która nawet wdarła się do polskiej TV. Pamiętam program "Nie do wiary" na TVN ;) Oglądało się to całą rodziną...

Moda się zmienia, kto pamięta Koło Fortuny hehe albo Dynastię, każdy oglądał Dynastię jako nowość w Polsce. Patrząc na to jak na większy obraz Strefa 11 to taka moda jak detektyw Rutkowski.

Sęk w tym czy w takim razie coś na takim forum na sens czy nie ? Bo chyba bycie sceptykiem jest bez sensu na dłuższą metę, chyba że ci za to płacą. Nie widzę innego sensu dla pewnych tu osób, które niczym innym się nie zajmują. Ostatnio na jednym z naukowych programów TV był program o energiach "czi" czy jakoś tam i w na końcu była wzmianka typu: "a teraz poznajmy co mają do powiedzenia dwaj najwięksi sceptycy na świecie" LOL ? Zawód sceptyk ? Śledząc poczynania niektórych forumowych nicków, można odnieść wrażenie że prześcigają się kto będzie większym naj.

Zmierzam do tego, że jeden nabija kasę drugiemu. Tak jak wszystko ma swoje przeciwieństwa się dopełniające, ja dziś stworzę bzdurną teorię a ty jutro ją obalisz. Obaj zarobimy.

Moda jak każda przemija, ale przecież na forum są też wartościowe działy i tematy. Rzecz w tym, że mają one mało wspólnego z "paranormalne" ;)

czymże są rosnące podatki wobec planety X.

Cytuje to tylko jako wejście w temat "wartościowszych tematów". Na pierwszy rzut oka, na rosnące podatki nie mamy wpływu tak samo jak na istnienie planety X. Jak się bliżej przyjrzeć, o Planecie X możesz chociaż napisać historię, a z podatkami nadal nic.

Znany argument typu: "tracicie tu czas a miliony głodują w Afryce" ... i co ? I nic.

Tak naprawdę większość jest poza ważnymi tematami z prostego powodu. Nie ma żadnej mocy by coś zmienić. Niby można iść do urny i zagłosować, ale kto mi wyjaśni różnicę polityki Polski po 89 w zależności od rządu jak był, ja widzę te same twarze pod różnymi nazwami. A jaki mamy wybór odnośnie prezydenta albo rudy sepleniący albo karzeł mlaskający. Wybór jak nic...Dawniej jedna prawica, dziś niby opozycja. A takie SLD niby przeciw kościołowi a jak u władzy to już z klechami grają.

Może warto czasami popisać o Planecie X jako oderwaniu od rzeczywistości na którą wpływu nie mamy i nie trzeba tego wszystkiego traktować serio a raczej jako ciekawostkę. I tylko w zakresie wolnego czasu. Niektórzy niestety wyglądają przerażająco bo wyglądają jakby tu siedzieli całe dnie i noce płodząc posty rozległe i obszerne tylko po to by np. setny raz z rzędu obalić jakąś teorię spiskową 11 września...jedyny logiczny sens ma tylko branie za to kasy jak dla mnie. I odwrotnie są channelingowcy tworzący całe sesje pewnie też dla kasy. Traktując to tylko jako oderwanie od rzeczywistości można czasami poczytać i popisać to i owo, ale nie warto tym wszystkim żyć i czekać na 2012. Życie jest tu i teraz za oknem.
  • 1

EpicFail.
  • Tematów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Xellos, czy ty zdajesz sobie sprawę, że gdyby nie sceptycy na takich forach panowałaby szeroko zakrojona masakra? większośc ludzi (bo wszak wszyscy nimi jesteśmy ;]) by się nakręcała i doszłoby do masowej paranoi (to tylko założenie, ale chyba dośc prawdopodobne). jasne, że jeśli ktoś jest maxymalnie na nie, w każdej kwestii, wyśmiewając argumenty przeciwne, zamiast się ustosunkować (nie, u sumerów nie mogli być kosmici, bo nie. nie, ja leję na twojszą argumentację. mojsza jest lepsza niż twojsza. tak? haha to może w ogóle wszystko to kosmici? widzisz, śmieszne) to nie ma czego tu szukać, ale jeśli ma otwarty mózg [nie lubię słowa umysł], to powinien się tu udzielać. choćby w celu obalenia mitów, lub bzdurnej argumentacji.

porozmawiać w o planecie x w oderwaniu od rzeczywistości? temat brzmi ' Czy Nibiru nadciąga?', więc my staramy się ustalić, lub podważyć to czy ta planeta jest i leci do nas, czy jej nie ma i nie leci. tu potrzebna jest twarda racjonalna argumentacja, a nie oderwanie od rzeczywistości.

Użytkownik EpicFail edytował ten post 02.11.2009 - 22:14

• 0

Quidam.
  • Tematów: 16
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Twarda i racjonalna argumentacja - jakiej wielkości ciało niebieskie by to nie było (no, przyjmując, ze to planeta) to już mielibyśmy ciekawe anomalie grawitacyjne w całym układzie słonecznym.
I jak mi poszło?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych