Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Nibiru nadciąga?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1591 odpowiedzi w tym temacie

zygix.
  • Tematów: 20
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No chyba, że zostawili na Ziemi coś dla nich cennego i wrócą, żeby to zabrać

Ludzi na zmywak :lol
  • 0

Śledziu.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Parę dni temu wyczytałem na jednym z forów, iż naukowcy z ESA wydali dokument, w którym zawarto bardzo wiele informacji mogących potwierdzać istnienie tej naszej drugiej gwiazdy, przy czym skupiono się na pytaniu: Czy jest? A nie co to dla nas oznacza. Wielu zdaje się także sugerować (ponoć również ESA) że NASA wie, ale nie mówi, odwleka, zaciemnia prawdę. Wracając do naukowców z ESA to zapowiedzieli iż jeszcze w maju przedstawią ostateczny dowód, na potwierdzenie tych jakże niezwykłych przypuszczeń. Jakiś czas temu NASA potwierdziła, że prawdopodobnie nasz układ jak i przecież wiele innych jest binarny, obliczyli nawet dl. obiegu Nemezis (?) która według nich wynosi ok. 25 mln. lat, tak więc skoro w pewnym być może stopniu zostaje potwierdzona informacja o drugim słońcu, to i informacja o ew. okrążających ją planetach stałaby się faktem.

Szczerze wierze, ze starożytni wiedzieli dużo więcej aniżeli się o tym mówi, ta planeta może zmienić praktycznie wszystko, samo jej odkrycie mogłoby być na równi porównane z Kopernikowskim.

Pozostaje nam czekać...
  • 0

czesioczesiakowy.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po pierwsze chciałbym powitać wszystkich maniaków rzeczy paranormalnych ! Jest to mój pierwszy post na tej stronie a że interesuję się Nibiru to napisze go właśnie w tym temacie.

Co ja uważam o Nibiru?

Nibiru ( czyli planeta x) ze wszelką pewnością istnieje. Planeta ta przewijała się przez tak ogromny okres w dziejach, że niemożliwe jest zanegowanie jej istnienia.

Czy Nibiru zniszczy Ziemię?

Patrząc na to racjonalnie- NIE!. Nasza planeta wytrzymała tyle miliardów lat, że tak nagłe jej unicestwienie wydaje się nierealne. Jednak nie wykluczam , że Nibiru będzie widoczna i wyminie się z Ziemią. Ja jako jeden z znielicznych popieram pogląd ,że miast zniszczyć Ziemię udzie otrzymają od mieszkańców Nibiru (?) jakąś wiadomość, dzięki której wejdą na wyższy próg świadomości.

Podsumowanie

Na pewno planeta ta istnieje. Na pewno w zwiążku z nią wydarzy się COŚ. Na peno nie będzie to katastrofalne w skutkach zderzenie.

Pozdrawiam i dziękuję za "wysłuchanie"

czesioczesiakowy
  • 0

Yoh.
  • Tematów: 11
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Witaj na forum!

No więc, twoja teoria może być prawdą. Nibiru może minąć ziemię, zamiast w nią uderzyć i spowodować gigantyczną katastrofę, która skasuje całe życie na ziemi (Jakie to piękne wyobrażenie!).

Ja jako jeden z znielicznych popieram pogląd ,że miast zniszczyć Ziemię udzie otrzymają od mieszkańców Nibiru (?) jakąś wiadomość, dzięki której wejdą na wyższy próg świadomości.

Przykro mi że Cię zawiodę, ale to nie jest realne. Nie mam w 100% pewności (Nigdy jej niema.) że na Nibiru nie istnieje życie. W 90% jednak wierzę w to że właśnie go niema.
Jedyne co człowiek może otrzymać od Nibiru, kiedy minie ona ziemię to niezapomniane wrażenia.
No.. Nie wykluczając całkowicie zderzenia.. To niezapomniane wrażenia lub natychmiastowa śmierć :P
  • 0

czesioczesiakowy.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Każdy uważa co innego ;)

Ale fajnie będzie umierać z widokiem na Nibiru ;p

A co do życia na Nibiru...
To ,że życie jednak tam jest jest tak samo prawdopodobne jak życie na innych planetach ( czyli dosyć prawdopodobne)

Kierując się zasadą : nie wierzmy mediom, na przekór ufam , że istnieje tam życie! :>
  • 0

~Diego.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No to gdzie te nibiru ? 2 lata zostaly a na niebie ni widu ni slychu o nibiru.
  • 0

eL_.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

może się chowa ^^
  • 0

~Diego.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak, schowalo sie za jowisza i pewnie przemknie niezauwazone za marsa az wyleci na widok nagle kilka dni przed 2012 :)
  • 0

Yoh.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tak, schowalo sie za jowisza i pewnie przemknie niezauwazone za marsa az wyleci na widok nagle kilka dni przed 2012 :)

No. Każdy wie że Nibiru to planeta cudotwórca.

Ale fajnie będzie umierać z widokiem na Nibiru ;p

Jak My będziemy umierać, to tylko z widokiem na sufit bądź szpitalny sufit xD Nie licz na więcej xD

A tak serio..
Raczej mało prawdopodobne że jakieś życie na tym Nibiru jest. Raczej żyją tam kamyczki, kamienie i skały xP

A co do życia na Nibiru...
To ,że życie jednak tam jest jest tak samo prawdopodobne jak życie na innych planetach ( czyli dosyć prawdopodobne)

Kierując się zasadą : nie wierzmy mediom, na przekór ufam , że istnieje tam życie! :>

I jak sam powiedziałeś...

Każdy uważa co innego ;)

I nie wierzmy że to co dot. Nibiru dot. też roku 2012.
Nibiru dotrze tu najszybciej za kilka setek bądź tysięcy lat, a rok 2012 zleci jak każdy normalny, dając nam możliwość rozmów na Paranormalne.pl w roku 2013 xD
  • 0

zygix.
  • Tematów: 20
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

rok 2012 zleci jak każdy normalny, dając nam możliwość rozmów na Paranormalne.pl w roku 2013

I to jest puenta,której Wam wszystkim życzę ;)
  • 0

Alexi Arduscoini.
  • Tematów: 85
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

rok 2012 zleci jak każdy normalny, dając nam możliwość rozmów na Paranormalne.pl w roku 2013

Bądź kolejne trzęsienia ziemi, powodzie, katastrofy.
Ale jeśli chodzi o koniec świata to popieram teorię - Końca Świata nie będzie.
  • 0

Algbeer.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zgadzam się.
Póki co końca świata nie będzie. A przynajmniej nie w 2012.
Tak jak powiedział Jezus: "Nikt nie zna dnia końca świata, ani ja, ani wy, ani anioły. Tylko mój Ojciec mieszkający w Niebie"
Czy jakoś tak.
  • 0

slaine.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zgadzam się.
Póki co końca świata nie będzie. A przynajmniej nie w 2012.
Tak jak powiedział Jezus: "Nikt nie zna dnia końca świata, ani ja, ani wy, ani anioły. Tylko mój Ojciec mieszkający w Niebie"
Czy jakoś tak.

masz jakieś zródło dotyczące tego wywiadu? :D
swoja droga, pomyslcie tak. kazda osoba na ziemi pomysli sobie inna date konca swiata, a przeciez nikt nie wie kiedy on nastapi, wiec nie nastapi nigdy :mrgreen:
  • 0

Yoh.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

swoja droga, pomyslcie tak. kazda osoba na ziemi pomysli sobie inna date konca swiata, a przeciez nikt nie wie kiedy on nastapi, wiec nie nastapi nigdy :mrgreen:

Wiesz, tak też nie wolno nam myśleć. Świat na pewno że tak powiem się skończy, ale na to poczekamy kilka milionów lub tysięcy lat. Mimo wszystko, koniec jako taki będzie :P

Bądź kolejne trzęsienia ziemi, powodzie, katastrofy.

Czyli normalnie idący do przodu świat xD
Wszystkie te zjawiska to jego nieodzowne elementy, a My jako podrzędne ludzkie istoty musimy je po prostu akceptować.

Czy jakoś tak.

Nawet jego ojciec nie zna tej daty. Bo go niema. Świat się skończy, kiedy warunki na nim staną się zbyt ekstremalne, a żeby żyć dalej na Ziemi. Cóż.. Mi się wydaje że o ile wtedy człowiek będzie istniał, to prawdopodobnie będzie szukał innej planety, podobnej do tej która Nas wychowała i zrodziła ;)
  • 0

żaba.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Oglądałem wczoraj program na discovery o 2012 i naukowcy którzy się tam wypowiadali stwierdzili, że prawda jest taka, że planeta x nie istnieje.

Użytkownik Ronaldo edytował ten post 26.05.2010 - 12:50

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych