Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Nibiru nadciąga?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1591 odpowiedzi w tym temacie

Zagaroth.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

jak bylo to przepraszam

http://niewiarygodne...ml?ticaid=6a586

szukaja tej NIbiru i znalezc nie moga ;)

Użytkownik Zagaroth edytował ten post 14.06.2010 - 13:57

• 0

SeloD.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak, schowalo sie za jowisza i pewnie przemknie niezauwazone za marsa az wyleci na widok nagle kilka dni przed 2012 :)

Haha poległem :) myślę, że dodatkowo będzie się za tym Marsem czaić i wyglądać to z lewej jego strony to z prawej żeby nikt go nie zauważył :) HAHAHAHA

Oglądałem wczoraj program na discovery o 2012 i naukowcy którzy się tam wypowiadali stwierdzili, że prawda jest taka, że planeta x nie istnieje.

Trzeba przyznać, że doszli do "zaskakujących" wniosków :) :)
  • 0

adwir.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

IMO Sumerowie to jest wystarczająco rzetelne źródło. Ich wiedza była niesamowita, co z tego, że teraz mamy "większą" wiedzę, technologie itp. ? Trzeba docenić i przynajmniej wziąć pod uwagę to co oni wiedzieli bo w swoich informacjach przeskoczyli epoki.

poppieram wczesniejszy komentarz , i były to inteligentniejsze mózgi jak nasze , i to co zapisali egipcjanie , sumerowie, majowie mysle ze nie jest to wyssane z palca ,
  • 0

LacrimasProfundere.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zastanawialiście się kiedykolwiek, jaki byłby efekt tego, że naukowcy NASA oficjalnie informują Nas o zbliżającej się planecie X, która być może całkowicie unicestwi życie na Ziemi, jeśli jej orbita przetnie się z Naszą? Ludzi na całym świecie ogarnąłby ogromny strach, desperaci (którymi stałaby się znaczna cześć społeczeństwa) postawiliby wszystko na jedną kartę, byleby spędzić w dosyć przyjemny sposób ostatnie dwa lata życia. Żaden rząd, żadne prawo i konstytucje nie byłyby gotowe na stłumienie tego chaosu. Panika i nieustanne odliczanie do 'końca świata' stałoby się Naszą codziennością, Naszą rutyną... Chcielibyście tak żyć? Chyba nie za bardzo, prawda? Dlatego ze względów czysto społecznościowych, lepiej będzie, jeśli istnienie tej planety pozostanie dla Nas zagadką. Prędzej czy później i tak będziemy wiedzieć, czy Nibiru była tylko nieistniejącą kumulacją Naszych lęków, czy raczej Aniołem Śmierci dla miliardów ludzi. Najistotniejsze w tym wszystkim jest chyba to, aby w chwili, gdy będzie się zbliżała do Ziemi, móc z podniesioną głową spojrzeć w niebo, wiedząc, że dobrze wykorzystaliśmy swój czas... ; )
  • 0

Sniffer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale nie wiadomo nawet, czym ta planeta jest! Leżem pradawnej rasy? Wielką kometą? Asteroidą? Tym, co H.P Lovecraft nazywał Niggurath (wiem, miał na myśli nowo odkrytego Plutona, ale przecież mógł mylić się odnośnie planety!)?

Ale nie wiadomo nawet, czym ta planeta jest! Leżem pradawnej rasy? Wielką kometą? Asteroidą? Tym, co H.P Lovecraft nazywał Niggurath (wiem, miał na myśli nowo odkrytego Plutona, ale przecież mógł mylić się odnośnie planety!)?
  • 0

Rob.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

(wiem, miał na myśli nowo odkrytego Plutona, ale przecież mógł mylić się odnośnie planety!)?

Nie ośmieszaj się już takimi założeniami. Bo takim zdaniem możesz podważyć wszystko, a w zasadzie nic. Poza tym zaprzeczasz sam sobie. To tak jakbyś powiedział: 'Wierzę w Apokalipsę w 2012, ale Majowie mogą się mylić.'
  • 0

Sniffer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie. To zupełnie co innego. Bohater opowiadania "Szepczący w ciemności" dowiaduje się, w kilka miesięcy po tym, jak jego przyjaciela zabrały istoty przybyłe z Niggurath/Nibiru, że odkryto nową planetę - Plutona. Nie jest nigdzie wyraźnie powiedziane, że to właśnie JEST Nibiru/Niggurath; to tylko taka sugestia.
  • 0

Rob.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poplątałeś trochę ;)
  • 0

Sniffer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Więc z łaski swej mnie popraw. Z pewnością nie poplątałem samego pomysłu obcej planety, przybyłych stamtąd istot itd. Natomiast mogłem się pomylić co do nazwy - jak nie Niggurath to co?
  • 0

Rob.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Miałem na myśli, że poplątałeś się trochę pisząc posta. Nie wiem nie czytałem.
  • 0

Sniffer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chodziło mi oto, że nie było konkretnie stwierdzone JAKA to planeta, jedynie pojawiło się przypuszczenie, iż to Pluton, ale wcale nie musiało tak być.

Oj, aleś ty tępy...
  • 0

Rob.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oj, aleś ty tępy...

Regulamin

pkt. 7.6 Zabronione są wszelkie formy rasizmu, nietolerancji: tzn. wypowiedzi antynarodowe i szerzące nienawiść; wypowiedzi wulgarne odnoszące się do innych nacji, kolorów skóry, wierzeń, osób; wypowiedzi obraźliwe skierowane pod adresem innych użytkowników forum.

• 0

Sniffer.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W temacie o Deepwater Horizon posądziłeś mnie o narkomanię (obraźliwe) oraz zniesławiłeś Wielkiego Cthulhu (wypowiedź wulgarna w stosunku do wierzeń i innych osób) więc uznajmy, że 1:1, ok?
  • 0

Rob.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W temacie o Deepwater Horizon posądziłeś mnie o narkomanię (obraźliwe) oraz zniesławiłeś Wielkiego Cthulhu (wypowiedź wulgarna w stosunku do wierzeń i innych osób) więc uznajmy, że 1:1, ok?

Ok ;)

edit AlienGrey
3.13 Staraj się nie umieszczać postów jednozdaniowych, a tym bardziej jednowyrazowych.

Dołączona grafika
  • 0

żaba.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Oj, aleś ty tępy...

Regulamin

pkt. 7.6 Zabronione są wszelkie formy rasizmu, nietolerancji: tzn. wypowiedzi antynarodowe i szerzące nienawiść; wypowiedzi wulgarne odnoszące się do innych nacji, kolorów skóry, wierzeń, osób; wypowiedzi obraźliwe skierowane pod adresem innych użytkowników forum.

weź nie bądź śmieszny :lol :lol :lol taki wrażliwy jesteś, czy nie wyspałeś się po prostu ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych