Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Nibiru nadciąga?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1591 odpowiedzi w tym temacie

xyz8472.
  • Tematów: 2
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika
Wyraźnie widać krawędź na wieży, poza tym te plamy nie są omówione w żadnym opracowaniu bądź opisie całego kalendarza, więc albo nie znaczą nic, albo... KONSPIRACJA!
  • 0

Herme5.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Tak to widzicie KONSPIRACJA prawda ? Buduja schrony i oni wiedza o roku 2012. W taki sposob chcecie to interpretowac ? OK. Dobrze, ze w 2013 bedziecie musieli szukac nowej daty, a sam fanatyzm po 2012 zmieni swoje oblicze.
  • 2

Master..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wyraźnie widać, że owa "planeta" nachodzi na wieże. To zwykła plama i nie ma co dopatrywać się w niej czegoś niezwykłego.
  • -1

#1309 Gość_karolek1

Gość_karolek1.
  • Tematów: 0

Napisano

FILM wyemitowany przez FOX NEWS , skoro już TV mowi o tym to zaczyna byc ciekawie

• 0

xyz8472.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Och i ten dramatyczny podkład muzyczny... prawie się nabrałem.
Edit: film dotyczył czego innego, a nie od razu Nibiru, przecież to zaledwie 4-sekundowy fragment powtarzany dziesiątki razy do znudzenia

Użytkownik xyz8472 edytował ten post 13.07.2011 - 14:48

• -1

#1311 Gość_karolek1

Gość_karolek1.

Napisano

Użytkownik karolek1 edytował ten post 16.07.2011 - 11:17

• 0

xyz8472.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

W tym drugim filmie gwiazda to Antares, wystarczy spojrzeć do Stellarium. Białe świecące to Księżyc, a te niżej zapewne jakieś widmo, odbicie od jego binokli. Widać że czasami przygasa jak koleś rusza kamerą. Poza tym, ja tego dnia nie widziałem nic pod Księżycem, a gapiłem się w niebo dosyć długo, taki to zbieg okoliczności.

Użytkownik xyz8472 edytował ten post 16.07.2011 - 12:11

• 0

#1313 Gość_karolek1

Gość_karolek1.

Napisano

NIBIRU PART ONE THE FACTS

• 2

xyz8472.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Kolejna porcja dezinformacji, manipulacji i zwyczajnego bullshitu w atmosferze mhroku. No k a, rzygać się chce.
  • -1

Herme5.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Juz zaczalem pisac komentarz, po czym go skasowalem, nie dosc, ze stracilem 9 minut zycia na ogladanie tego badziewia, to jeszcze na komentarz bym mial niepotrzebnie tracic. Do tych, ktorzy mieliby to ogladac: nie ma tam nic nowego, czego juz nie bylo.
  • 0

Decepticon.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Mamy kolejnego kandydata do roli Nibiru . 500 kilometrowa planetoida Westa , widoczna od dawna . Od niedawna wiadomo o jej bardzo chaotycznej trajektorii LINK i dziś podają news że ma być widoczna gołym okiem LINK . Musi być bardzo blisko albo jest większa niż podaje to wikipiedia LINK .
To jest dość ciekawe, 500 kilometrowa planetoida będzie widoczna gołym okiem a Coma komety Elenin wielkości 100 000 kilometrów może być nie widoczna gołym okiem mimo że znajduje się o wiele bliżej ( przynajmniej w teorii )

Użytkownik Decepticon edytował ten post 18.07.2011 - 11:13

• -1

xyz8472.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Westa ma albedo 0,423 (a np. Ziemia 0,3), także dużo światła odbitego z ciała stałego. Za to koma ma, wbrew pozorom, bardzo niską gęstość (10^5 cząstek na cm^3). Więc cieszmy się, że w ogóle widzimy komy.
  • 0

ozyrys.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Od tych wszystkich informacji o Nibiru można już sfiksować delikatnie mówiąc. Poczekamy - zobaczymy. Jak zwykle czas zweryfikuje wszystko najlepiej.
  • 0

OpenYourMind.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

• 0

Ill.

Nawigator

• Tematów: 40
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@OpenYourMind
Gość coś widzi, ale nie bardzo wie co :P
1. Nie ma Słońca na filmie.
2. Ten bardzo jasny obiekt, który "wschodzi" to Księżyc w pełni.
3. Nibiru = lens flare
4. Panowie wskazują na Księżyc.

Z resztą, napisałem co miałem napisać (o fragmencie z Antarktydy) już tu, więc się nie będę powtarzał.

Użytkownik Ill edytował ten post 18.07.2011 - 21:12

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych