Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Nibiru nadciąga?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1591 odpowiedzi w tym temacie

#1351 Gość_mag1-21

Gość_mag1-21.
  • Tematów: 0

Napisano

Od wielu lat mam jeden i ten sam sen, o dwoch czerwono-pomaranczowych sloncach, wiszacych obok siebie jak blizniaki. Sen pojawia sie cyklicznie co 10 lat, jest bardzo realistyczny i przemawia kolorami. Jest w nim jeszcze cos, zwykly ludzki strach, ale potem pojawia sie sekwencja, ze mam sie nie bac. Nie wiem, czy to Eleni, jak zobacze ten sam obraz na zywo, to bede wiedziala, ze o to chodzi, a poki co to i tak mam pelne podstawy twierdzic, ze cos takiego sie zbliza, bo inaczej nie ogladalabym tego tyle razy w ciagu swojego zycia. Ale na zadnym sloneczku nie pisalo jak ma na imie :mrgreen:
  • -1

Bliss.
  • Tematów: 35
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

mag1-21 może widzisz Betelgezę we śnie? Twierdzą że wybuchnie i że może nawet ,,zaraz" - może dane nam będzie to podziwiać?
  • -1

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To jest temat o nibiru, a nie o snach.
  • 0

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie jesteśmy na forum racjonalista.pl. :) Zderzają się tutaj różne światopoglądy.

Jednak jestem ciekaw jakie są podstawy do twierdzeń że przelot komety może spowodować takie zawirowania na naszej planecie?
  • 0

Biedronka.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

wg tego raportu Nibiru to Elenin ?Dołączona grafikaNibiru nazywany planetą przejścia crossing od cross krzyża który tworzy ze swoimi księżycami ?

Na zdjęciu widać V838 Mon, o której było głośno kilka lat temu. Wystarczy wpisać sobie nazwę w google obrazy i w połowie strony można znaleźć zdjęcia w większym oddaleniu, gdzie widać wyraźnie owy krzyż oraz czerwoną kropę tego olbrzyma bez gazowej otoczki. Jak powszechnie wiadomo ta gwiazda jest od nas oddalona o 20000 lat świetlnych.
  • 2

xyz8472.
  • Tematów: 2
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Ktoś się nieźle napracował żeby "zepsuć" zdjęcie tak, by pasowało do Nibiru, że też komuś się chciało. Ale cóż, kolejny "argument" n/t domniemanej planety do kosza.
  • 0

#1357 Gość_DREJ

Gość_DREJ.

Napisano

A jednak Nibiru – większa niż sądziliśmy!

Nie wiadomo czy to nie jest jakaś ściema. Odwrócenie uwagi?…

Astronom pracujący w Nowej Zelandii podaje dokładne koordynaty – można ją już zaobserwować. Oto one:
09H 47M 57.30s +13degrees 16′ 44″
prędkość- 26,000 MPH
średnica – 170,000Km
Rzekoma Nibiru podąża zaraz za kometą Elenin, miesiąc z prędkością 26 tys mil na godzinę… Gdy będzie w pobliżu Ziemi, przykryje cały horyzont. Brązowy karzeł jest 4 – krotnie większy od Jowisza. Tym razem można potwierdzić słowa astronoma – jeśli ma się dobry teleskop…
Jeśli to jest prawda to zrozumiałe staje się to co się dzieje na Ziemi – walka o przetrwanie. Jeśli takie coś pojawi się w Układzie Słonecznym to całkowicie rozchwieje orbity planet, Ziemia może się znaleźć w pobliżu Plutona!

Trzeba mieć nadzieję, że to są wszystko bzdury, żadne obserwatorium astronomiczne nie potwierdziło tych sensacji. A jeśli to jest ściema jeszcze bardziej skomplikowana niż można by przypuścić? Blue-Beam Project z super-hologramem brązowego karła?

link

sky map

Użytkownik DREJ edytował ten post 10.08.2011 - 20:00

• 0

kuba9449.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Co za sciema... Gdyby podążała za kometą elenin to tak wielki obiekt byłby niezwykle widoczny.
  • 0

Beren.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z reguły jestem sceptykiem, bo twardo stąpam po ziemi. Jeżeli rzekoma Nibiru nadciąga to wiedz, że według zapisków Sumerów i innych wierzących w to "coś", owa planeta*;gwiazda*;statek kosmiczny*; już powinno być widoczne z naszej półkuli już od pół roku. Pokażesz mi dowody potwierdzające, że za kometą Elenin podąża inne ciało niebieskie, jestem Ci w stanie uwierzyć. Tylko proszę nie podawać mi swoich dowodów. Chcę dwóch niezależnych obserwatoriów(lepiej jak będzie więcej).
  • 0

#1360 Gość_overdose

Gość_overdose.

Napisano

Rosjanie ujawniają planetę X ( NIBIRU) 2012

Nibiru/Marduk "Special Report" Russian version (english sub)

źródło
http://www.sekretyameryki.com/?p=6589
  • 0

riseman.
  • Tematów: 27
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dla kogoś kto jeszcze do tej pory nie czytał/słyszał o Nibiru treści zawarte w filmie będą szokujące. Niemniej jednak dla znawców tematu wiele odkrywczego nie wnosi. Tłumaczenie na angielski kuleje, ale oddaje sedno.
  • 0

pawlitto.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Po przeczytaniu tylu postów w tematach o Nibiru i Elenin do dzisiaj miałem niezły mętlik w głowie, ale teraz wreszcie skumałem. Wychodzi na to, że tak: pierwsza leci Elenin(która być może rąbnie w Ziemie) za nią statki szaraków(gotowych do kolonizacji) po szarakach Nibiru/Maruk(co by zamieszanie było większe), a tuż za nimi Optimus Prime i jego świta(śpieszący Ziemianom na pomoc).

A tak na serio to świra można ostać wczytując się w to wszystko. Faktem jest, że bardzo ciekawi mnie ten złowieszczy rok 2012, ale czytając niektóre posty po prostu odpadam.
  • 5

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Rosjanie ujawniają planetę X ( NIBIRU) 2012

Nie tylko Rosjanie.
Amerykanie już w połowie lutego br. na swoim głównym kanale stacji CNN dali ludziom do zrozumienia,że w niedalekiej przyszłości coś bardzo złego może się wydarzyć.

http://www.youtube.com/watch?v=2ZoMG0EOJRI

Scientists, telescope hunt massive hidden object in space
  • 1

frosti.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Wychodzi na to, że tak: pierwsza leci Elenin(która być może rąbnie w Ziemie) za nią statki szaraków(gotowych do kolonizacji) po szarakach Nibiru/Maruk(co by zamieszanie było większe), a tuż za nimi Optimus Prime i jego świta(śpieszący Ziemianom na pomoc).

Taaa, a za Optimusem Primem Plejadanie z Gwiezdnej Federacji Światła :lol . Wstyd się przyznać ale niedawno sam bardzo wierzyłem w Nibiru 2012 itp. Tym co przebrało moją "miarkę wiary" to były pewnie te wszystkie zdjęcia/filmiki z odbiciem w soczewce/Merkurym/Księżycem w roli Nibiru i naiwniaki przekonane, że to właśnie Nibiru - zdecydowałem, że nie jestem taki naiwny jak ci ludzie i porzuciłem nadzieje na to całe Nibiru 2012.

Już prawie 2012, Nibiru miało być, a jak nie było na niebie tak nie ma. Dla mnie sprawa Nibiru zamknięta.
  • 0

#1365 Gość_Gide0n

Gość_Gide0n.

Napisano

Ja mam tylko takie jedno pytanie. Czy gdyby Nibiru leciało za Elenin to ta ostatnia powinna zostać przyciągnięta przez grawitację tej pierwszej a nie odwrotnie ciągnąc ją do ziemi..
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych