Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Nibiru nadciąga?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1591 odpowiedzi w tym temacie

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Fajnie, wreszcie cos stanie sie w moje urodziny. skoro jest to tak jasny obiekt powinien byc widoczny a raczej nic nie zauwazylem. Moze ktos znajacy sie na temacie cos powie ?

edit
i za co te minusy ? kogoś obraziłem ? trolluje ?

Użytkownik BrainCollector edytował ten post 08.09.2011 - 16:25

• -1

xyz8472.
  • Tematów: 2
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

aktualne zdjecie z SOHO, cos wielkiego jest bisko slonca, powino szybko sie przesuwa ku sloncu az do ok 26 wrzesnia kiedy nastapi koniunkcja.
http://sohowww.nasco...ealtime/c3/512/

To Wenus.
  • 2

seiw83.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale az tak mocno swieci?

Użytkownik seiw83 edytował ten post 08.09.2011 - 16:03

• 0

xyz8472.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Mylisz się, wystarczy uruchomić Stellarium, żeby zobaczyć jaka jest sytuacja. Wenus jest dokładnie parę stopni od Słońca, po lewej stronie. Zadałem sobie nawet trud obejrzenia zdjęć z różnych dni. Wszystko pokrywa się z symulacją.

Tak, tak mocno odbija promieniowanie słoneczne.

Użytkownik xyz8472 edytował ten post 08.09.2011 - 16:17

• 0

seiw83.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja w sumie tez zadalem sobie ten trud i sie mylilem, w sumie SOHO ma bardzo maly zasieg bo wenus jest zaledwie 6 stopni od slonca i w dodatku jest przechylone, wenus w deklinacji jest ponizej slonca,a na obrazku jest powyzej. Jesli obiekt taki jak wenus moze tak mocno swiecic to jak powinien wygldac obraz Nibiru? Trzeba przejrzec wszytkie filmiki, pozayum deklinacja jest napewno sporo wieksza niz te 5-8 stopni ktore misesci sie w obrazie.
  • 0

xyz8472.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Tak mi się przypomniał film Piękny Umysł. Główny bohater widział rzeczy, których w rzeczywistości nie było... Mam nadzieję, że na tym forum schizofreników nie ma.
  • 1

#1387 Gość_DREJ

Gość_DREJ.

Napisano

Użytkownik DREJ edytował ten post 15.09.2011 - 12:13

• -15

xyz8472.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Mam pytanie DREJ, dlaczego wrzucasz takie filmiki? Nabijasz licznik postów? Bo nie wierzę że nie widzisz na tych zdjęciach zwykłych flar. Gdybym mógł, wstawiłbym więcej minusów.
  • 0

#1389 Gość_DREJ

Gość_DREJ.

Napisano

panie ,,xyz84 plusy czy minusy nawet nie zwracam na to uwagi jak nie którzy sa tu tylko dla plusów to ich sprawa ,,,a w filmiku wyzej nie rozchodzi sie o tą czerwona flare tylko mniejsza biała okrągla wyglada jak obiekt ,jest ciągle w tym samym miejscu ,nagrono to w niemczech ,,a moze sa osoby na forum co chcą zobaczyc ten filmik ,,adios
  • -2

xyz8472.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

raz, naucz się pisać, przecinek a potem spacja, nie odwrotnie
dwa, choćbyś nie wiem jak chciał, większa biała plama też zmienia położenie
trzy, szkoda że Słońce zaszło, sprawdziłbym czy nie widać tam przypadkiem jakiejś białej plamy, ale zapewne bym się srogo zawiódł
  • 3

Biedronka.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Plamy byś nie zobaczył, bo widać ja tylko w Niemczech i mogą ją sfilmować tylko wybrani, a Ty do nich nie należysz.

A poważnie.
Nie wierzę, że jest tu tyle dorosłych ludzi, którzy wrzucają takie zdjęcia i filmy uważając, że "faktycznie coś tam jest". Każdy kolejny link mnie osłabia. Kiedyś ludzi straszono, że jak będą niedobrzy to świat ogarnie ciemność i szatan wyjdzie z piekła zabrać ich dusze. Wtedy nikt nie wiedział co to zaćmienie słońca. Dziś się wrzuca nagrania odbicia światła w kamerze i straszy Nibiru.
  • 0

żaba.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

bo ludziom potrzebna jest wojna. wtedy by przestali się bać i straszyć jakimiś plamkami z kosmosu
  • 0

#1393 Gość_DREJ

Gość_DREJ.

Napisano

jak ci sie podoba wojna to potrzebują ochotników ,a nibiru jak istniej to dobrze zrobi porzadek ,jak nie to bedziemy dalej tkwić w tym chaosie

Użytkownik DREJ edytował ten post 15.09.2011 - 10:18

• 0

żaba.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

nie wykluczone, że pojadę. ale wojna chyba bardziej jest potrzebna wszystkim tym co wymyślają jakieś śmieszne, nierealne zagrożenia z kosmosu. to by ich sprowadziło na ziemię
  • 1

#1395 Gość_DREJ

Gość_DREJ.

Napisano

przeciez my szara masa nie wymyslamy tych czy tamtych zagrozeń z kosmosu ,jestesmy ciekawi jak kazda jedna istota ludzka tego co nas czeka w przyszłosci ,jak ześmy sie tu znalezli na ziemi ,,a w kazdej bajce jest rąbek prawdy ,sumerowie ,majowie ,egipcjanie ,,nie nadarmo kuli w kamieniu przekazy ..a ja mysle tak ,,elenin jest tylko zwiastunem czegoś wiekszego co gdzies sobie spokojnie podąża ,,NIBIRU
  • -2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych