Złoty Szarak Publiczności - głosuj na kogo chcesz i z jakiego powodu chcesz.
Napisano 18.12.2017 - 16:07
1. Staniq (za poradę z tym dll)
2. Wszystko (za szybkość w odpisywaniu na posty użytkowników)
3. TheToxic (za męczarnie z moimi przecinkami)
Napisano 27.12.2017 - 09:55
TheToxic - mimo, ze czesto mnie denerwuje i mielismy kilka "spiec" mniejszych badz wiekszych to nie moge nie miec szacunku za calkosztalt wykonywanej pracy i zaangazowanie w zycie forum i w "prace" moderatora. No i za utrzymywanie zywotnosci SB.
Napisano 31.12.2017 - 13:26
1. The Toxic
Tak naprawdę na forum robi wszystko, co się da - i jaki moderator, i jako użytkownik. Może nawet użyję może dziwnej metafory, ale ja ją porównam do takiego dobrego sędziego piłkarskiego. Bo rozmawia z innymi użytkownikami, jest konsekwentna, stara się by poziom konwersacji w tematach był jak najwyższy.
2. Wszystko
Najwięcej jest go na forum. Wypowiada się nawet w najgłupszych i najnudniejszych tematach.
3.Panjuzek
Też się dużo udziela. Najczęściej chyba uczestniczy w potyczkach poglądowych, które w dodatku są wg mnie racjonalne (no może poza świadkami Jehowy)
Gdyby się dało (ale się nie da...) to bym dał wyróżnienie Szczyglisowi, gdyż może wypowiadać się na temat, w który nie wierzy, jednocześnie nie odrzucając go w 100% (nie wiem, jak to ubrać w słowa). Nie wiem, czy tak jest, ale tak to zinterpretowałem, jak czytałem jego temat o tym, że istnienie dusz jest możliwe, czy coś takiego (i potem kwantowe wyjaśnienia itd).
Użytkownik dorian2t edytował ten post 31.12.2017 - 13:41
Napisano 14.01.2018 - 21:41
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych