pogubiłem się. Po dwóch latach chłonięcia teorii spiskowych, mogę podzielić świat na tych co zwariowali, tych błądzących w ciemnościach, kompletnych ignorantów nie wierzących nawet w swoje istnienie, uduchowionych pogrążonych w medytacjach. Ja szukam odpowiedzi, jak wszyscy pozostali bezskutecznie. Należę pewnie do tych co zwariowali, słyszałem chóry Anielskie gdy ratowały mnie od kuszenia przez złego. Wtedy rozpocząłem swoją drogę odkrywania prawdy. Podstawowe pytanie "Czy jest czego szukać?", odpowiedź brzmi: "Zapewne jest". Przesłanki są takie:
1. W pewnym momencie nauczono mnie telepatii
2. Rodzą się dzieci indygo, które pokazują inny stan świadomości
3. Mózg jest jeszcze zagadką dla uczonych
4. Przepowiednie przyszłości
a. The Economist
b. The Simpsons
c. "Baron Trump's marvellous underground journey"
d. prorocy biblijni
e. inni prorocy
5. muzyka /odwieczny towarzysz wszelakich obrzędów/ powiązana z mk ultra i podobnymi/bardzo szeroki temat/
6. filmy pokazujące ten inny świat
7. Bardzo nieprzejrzyste wykorzystanie nadbudówek rzeczywistości przyrody jak: pieniądze, komputery, sztuczna inteligencja
8. dark world /od chwili kuszenia staram się go omijać bo strasznie zmienia człowiekowi psychę/
Zapewne jest jeszcze więcej powodów aby moje ja krzyczało Ten świat jest inny!
W chwili obecnej utknąłem w latach 70-tych na mechanicznej pomarańczy Kubricka.
Istnieją trzy podstawowe kolory światła: czerwony, zielony, niebieski, połączeniem ich wszystkich jest biały. Alex zabija kobietę w zieleni białym penisem. Penis ten symbolizuje ojca wszystkich kobiet, których portrety wiszą na ścianach. Ojciec jest promieniem światła rozszczepionym na kolory, poświęconych jest mu niezliczona liczba obelisków rozmieszczonych po całej ziemi. Kobieta w zielonym - Cat-woman/Sfinks/ włada naszym światem, Kubrik pokazuje jej zabójstwo dokonane najprawdopodobniej w Babilnie co ukazuje wzór za dywanie w chwili morderstwa. Ostatnio Taylor Swift w Look What You Made Me Do pokazuje nam bardzo podobny dom, TS wykropkowane przypominające ślady na pustyni ostatnio odkryte przez archeologów i zmartwychwstałą Cat-women. Czy wojna w Afryce jest walką o odzyskanie utraconych terenów?
Tekst został poprawiony. Regulamin 3.13
TheToxic