Cześć wszystkim,
Nie znalazłem jakiegoś zbiorowego wątku do powitań, więc stwierdziłem, że chyba muszę zaSPAMować i przywitać się w ten sposób. Z góry przepraszam, jeżeli jednak okazało się, że przeoczyłem takowy.
Mam 22 lata, mieszkam w Krakowie. Zarejestrowałem się tutaj niespełna 4 lata temu, bo bardzo podoba mi się zawartość tego portalu. Zawsze interesowały mnie zjawiska paranormalne, historie kryminalne, jednak brak mi było czasu, by się w to konkretnie zagłębić. Jedyne co robię w tym kierunku, to czytanie portali jak ten w wolnych chwilach. Wracając, zarejestrowałem się i nie napisałem nawet jednego posta. Szybko też zapomniałem, że mam tu w ogóle konto. Dopiero dziś, gdy od paru miesięcy znów czytam Was w miarę regularnie, zdecydowałem się założyć konto i okazało się, że jednak już jestem zarejestrowany. Chcę podkreślić, że jestem tu głównie po to, by czytać Wasze artykuły i posty. Mi samemu w życiu nie przydarzyły się jakieś odjechane historie paranormalne, także nawet nie mam o czym opowiadać. Jeżeli nawet miały takie miejsce, to wspomnienia z nich są raczej szczątkowe i z pewnością łatwo je zgonić na dziecięcą wyobraźnię czy ingerencję upływu czasu.
Jeszcze raz witam Was serdecznie. Mam nadzieję, że zaaklimatyzuję się tu szybko i dowiem się wielu ciekawych rzeczy, jak i poznam wielu ciekawych ludzi. Jeżeli macie do mnie jakieś pytanie, zapraszam śmiało!
Użytkownik A Silhouette In The Dark edytował ten post 20.01.2018 - 13:08