Napisano 18.02.2018 - 19:55
Napisano 18.02.2018 - 19:58
Napisano 18.02.2018 - 20:00
Aquila
(świeżo po opuszczeniu naszego specjalistycznego spa, rześki i gotowy)!
Edward IV Groźny
(dumny ze swej ksywki "Mucha")!
Staniq
(to właśnie ta rzekomo pominięta grupa -- Redaktor Naczelny, z każdej kieszeni wystaje mu zwinięty w rulonik artykuł. Lub cygaro. W tym świetle nie widać dokładnie.)!
OTWIERAM GALĘ ROZDANIA ZŁOTYCH SZARAKÓW 2017!
Co mówi obcy do dystrybutora na stacji paliw?
"Nie dłub w uchu, jak do Ciebie mówię!"
Napisano 18.02.2018 - 20:06
Witaj, wspaniała publiczności! Witaj, droga DK!
Jestem niezwykle zaszczycony tym, że mogę po raz kolejny uczestniczyć w tym wspaniałym wydarzeniu! Chciałbym podziękować naszej pani Admin za urządzenie kolejnej gali oraz naszemu koledze Yawowi za pomysł i „rozkręcenie” tej historycznej imprezy.
Ponieważ nie inaczej, mili Państwo - oto znów nadszedł czas by najważniejszymi nagrodami świata paranormalnego - statuetkami ZŁOTYCH SZARAKÓW – nagrodzić najwybitniejszych z wybitnych. Sala pęka w szwach a na widowni tradycyjnie zasiadła cała najprawdziwsza crème de la crème świata paranauki i sceptycyzmu stosowanego! Nie zabrakło nawet płaskoziemców, którzy z trudem, na podstawie błędnych przecież map, zjechali jednak z całej kuli ziemskiej by tu z nami świętować i przeżywać te emocje na żywo. Nie pozostaje nam nic innego jak entuzjastycznie rzucić się na głębię i zanurzyć w tej wspaniałej atmosferze!
Czas dowiedzieć się kto w tym roku otrzyma statuetkę Najlepszego Sceptyka. Przejdźmy do rozdania nagród, gdyż właśnie przyniesiono mi kopertę. Otwieram ją dystyngowanie, nie za szybko, lecz i nie za wolno, podtrzymując napięcie.
Trzecie miejsce przypada dziś… Urgonowi! Gratuluję!
Drugie miejsce zajął Zaciekawiony – brawa!
Natomiast statuetka trafi do… WSZYSTKO! Czy ktoś naprawdę był co do tego sceptyczny? Owacja na stojąco, Kamil Stoch może tylko zazdrościć!
Napisano 18.02.2018 - 20:09
Zamach!!
Napisano 18.02.2018 - 20:10
Żądam zwrotu pieniędzy!
Napisano 18.02.2018 - 20:13
Napisano 18.02.2018 - 20:15
Pora na kolejną kategorię. Cieszę się, że to właśnie mnie przypadł zaszczyt jej wręczania, bo osobiście uważam ją za ważną. Nawet bardzo.
Złoty Szarak za największy wkład w forum
Tutaj rywalizacja była dosyć zacięta do samego końca -- zacznijmy więc od trzeciej pozycji.
Ex aequo na trzecim miejscu z wynikiem 9 punktów uplasowali się Endinajla oraz noxili.
... napięcie rośnie...
Druga pozycja, zatem można to ująć jako srebrny medal, przypadł Nickowi, który łącznie zdobył 25 punktów. I trudno się dziwić, zważywszy na liczbę artykułów i innych ciekawostek, jakie mogli Państwo dzięki naszemu laureatowi przeczytać w zeszłym roku!
Ale pierwsza pozycja raczej nie będzie dla nikogo zaskoczeniem. Przypomnę tylko niezwykle ciekawe konkursy oraz wspaniałe nagrody rzeczowe - książki, czy też kalendarze lub długopisy z logo paranormalne.pl. Z pewnością wszyscy już doskonale wiecie, do kogo trafia w tym roku statuetka za największy wkład w forum. Dla formalności wspomnę tylko, że do pierwszego miejsca trzeba było zdobyć 30 punktów.
Złotego Szaraka za największy wkład w forum zdobyła The Toxic!
A ja w tym miejscu chciałam także bardzo gorąco podziękować zwyciężczyni -- bo pewnie Państwo nie wiecie, ale wszystkie te wspaniałości to wyłącznie jej własna zasługa oraz inicjatywa -- a także złożyć w pełni zasłużone gratulacje na ręce Nicka oraz noxiliego!
Napisano 18.02.2018 - 20:15
Klaus .Jak chcesz to naleję Ci bimbru . Świetny przepis od kanadyjskich strażaków.
O tak, dawaj przyjacielu po maluszku.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych