Po maluszku to szkoda życia. Co to za impreza jak nikogo nawet UFO nie porwie! Do dna i niech się fimy urywają!!
Napisano 18.02.2018 - 20:18
W linii prostej ale jednak zginającej się w szlaczek.
Napisano 18.02.2018 - 20:19
Dobra, chłopaczki z ferajny, Noxili masz jeszcze wóz strażacki ? Dałoby się go pożyczyć na tą galę ?
Napisano 18.02.2018 - 20:21
To na co czekasz ? Lej wodę, rozruszaj tłum!
D.K to lej pod sukienkę.
Użytkownik Klaus edytował ten post 18.02.2018 - 20:22
Napisano 18.02.2018 - 20:22
Uff... można chwilę odetchnąć, bo statuetka swoje waży. Czysty mosiądz na podstawę, tekowe drewno na cokół oraz najwyższej jakości kryształowe szkło na pionowy blok. Na przyszły rok muszę opanować telekinezę
Wielkie brawa dla The Toxic oraz gratulacje dla Nicka i noxiliego. Przechodzimy teraz do kolejnej kategorii, którą zaprezentuje Państwu much.... wróć... znany i lubiany Edward IV Groźny!
Napisano 18.02.2018 - 20:24
Witajcie drodzy fani
Jak co roku, zebraliście się tutaj żeby uczcić najlepszego użyszkodnika tego forum.....mnie. Jestem wzruszony, naprawdę. Nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia z waszej strony.
-
-
-
-
Przepraszam, właśnie otrzymałem wiadomość tekstową od pani DK
"To nie jest impreza na twoją cześć głupcze tylko rozdanie złotych szaraków. Masz przeczytać najlepszą trójkę i wyginasz ze sceny i nie czytaj tego na głos"
Ok, mam tutaj statuetkę dla Najlepszego Redaktora/Tłumacza oraz mam tajemniczą kopertę od DK, to może ja już przeczytam zanim wszyscy sobie pójdą
1 miejsce to osoba która wręcz spamuje forum swoimi tematami (serio, chciałem banować ziomeczka) i jest nią...... "werble" NICK! Gratuluje Nick (i przestań tak spamować, poważnie ci pisze)
Nie zapominajmy o pozostałej dwójce!
2 miejsce to nie kto najstarszy gryzipiórek na tym forum! To on dogląda pracy wszystkich redaktorów, kochamy cie za to i w ogóle.....Staniq!
3 miejsca to, teraz uwaga bo nie będę tego dwa razy czytał.... YENISEY!
Napisano 18.02.2018 - 20:25
Mucha! Tylko bimbru nie tykaj! Bo się zabijesz!
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych