Tłum szaleje , Zwłszcza przed telewizorami:
https://media.giphy....ru6Vq/giphy.gif
Napisano 18.02.2018 - 21:23
Napisano 18.02.2018 - 21:29
Napisano 18.02.2018 - 21:32
Uff, pora na kolejną statuetkę. W przyszłym roku trzeba będzie pomyśleć o tym, żeby dorobić im kółka, bo ile to się trzeba naszarpać z tym żelastwem to tylko ja wiem. Trójka pozostałych trzech konferansjerów ma łatwo, bo to krzepkie chłopy, każdy sobie weźmie Szaraka w rękę jak gazetę i tyle. A ja się muszę napocić, żeby przytargać ją na scenę... . Ale za to jak się przyjemnie ją wręcza!
Momencik, tylko przetrę miękką szmatkę tabliczkę, bo sapiąc z wysiłku ją zaparowałam oddechem... o, już. Gotowe. Tym razem będziemy nagradzać tych, dzięki którym macie Państwo co czytać i jesteście na bieżąco w kwestii najnowszych obserwacji UFO, kręgów zbożowych, nawiedzeń, a w przypadku posuchy tematyki paranormalnej, także mnóstwa innych interesujących artykułów z różnych dziedzin! A jak tam się rozłożyły Wasze głosy?
Na trzecim miejscu ex aequo mamy Endinajlę oraz Zaciekawionego -- po dwa głosy! Nieco wyżej, na drugim stopniu podium znów mamy parę -- ex aequo stoją na nim Dagmii oraz Staniq, po trzy głosy.
Dlaczego tak mało głosów? Bo całą resztę zgarnął ktoś inny. Kto to taki? Słyszę okrzyki z widowni... nadstawiam ucha? Tak, macie rację!
Złotego Szaraka dla najlepszego newsmana otrzymuje Nick!
Najszczersze gratulacje dla całej trójki i trzeci hamburger z kotem dla Nicka! Oj, ktoś tu dziś pęknie z przejedzenia
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych