Mam placek pasterski z pastafarianina - brat mi dostarczył w ostatniej chwili. Ktoś reflektuje?
Użytkownik Urgon edytował ten post 18.02.2018 - 21:55
Napisano 18.02.2018 - 21:58
Serdeczne gratulacje dla zwycięzcy, zapraszamy noxilego na scenę i prosimy o parę słów dla potomnych
Oczywiście także gorące brawa dla szczyglisa, Mariusha i Zaciekawionego, nie zapominajmy o nich!
Kilka stron wcześniej wyciekło nieoficjalne zdjęcie ściany z trofeami u Wszystko -- mamy także podobną fotografią z ukrycia podobnej części domu noxilego, jeszcze bez najnowszej pozycji. Proszę, oto ono:
Napisano 18.02.2018 - 22:05
Napisano 18.02.2018 - 22:08
No, może niekoniecznie od pierwszych dni, ale fakt faktem, że siedzę już tutaj całkiem długo! Ale DK! Cóż to za spektakularna zmiana kreacji?! Jestem oniemiały z zachwytu!
Nie uwierzysz, ale już trafiłaś na okładki czasopism!
Uff, co za gala, co za emocje! Gratulacje dla wszystkich dotychczasowych laureatów! Impreza się rozkręca, publika już nieco wstawiona od ciągłego sączenia trunków, więc to idealny czas na żart!
Co mówi Japończyk gdy widzi okno?
Toshiba!
Ahahahahahahaha… hahaha. Ha. Co taka cisza? Klaskać!
No dobrze. Czymże byłoby forum gdyby nie poświęcenie i praca społeczności proparanormalnej i proalternatywnej. Czy tego chcemy czy nie – jesteśmy tu wszak wszyscy ze sobą związani, będąc częścią jednej, wielkiej rodziny VRP a zwolennicy są tu kluczowym jej elementem – nawet dla swych zagorzałych wrogów - sceptyków. No bo przecież zastanówmy się sami - czy sceptyk byłby sceptykiem, gdyby nie miał teorii w które mógłby wątpić…? Otóż to, proszę Państwa!
Mam więc zaszczyt zaprezentować państwu najlepszych z najlepszych jeśli idzie o prezentowanie teorii paranormalnych oraz alternatywnych na naszym forum. Właśnie przylewitowała do mnie koperta z nazwiskiem zwycięzcy. Wróżbita Maciej już wie. Różdżki i wahadełka znajdujące się na sali wariują próbując ustalić kogo spotkał ten zaszczyt.
Trzecie miejsce przypadło w tym roku Danielowi – gratuluję!
Drugie miejsce przypada Universe24 – brawo!
Spoglądam na miejsce pierwsze…
Tak jest! Zwycięża Endinajla bijąc konkurencję na głowę! Publika szaleje!
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych