A co ty byś chciał ? Żeby jakie były ? Zielone?
Przecież na ziemi są zielone kamienie...
Napisano 14.08.2012 - 16:49
A co ty byś chciał ? Żeby jakie były ? Zielone?
Napisano 14.08.2012 - 17:05
Napisano 14.08.2012 - 19:08
Czemu na ostatnim zdj. podanym przez @ Messenger, są czarne paski zasłaniające coś?
Napisano 14.08.2012 - 20:13
Napisano 14.08.2012 - 23:35
Wszystkie zdjęcia są takie same. Ok fajnie, zobaczyliśmy sobie powierzchnie marsa, ale poco wklejać co chwile te panoramy, nikt ich nie odróżnia.
Napisano 15.08.2012 - 11:12
Nie wiem za co twoja wypowiedz dostala tyle plusow, bo to kolejny tekst w stylu "Zyskalismy tyle ze ja pitole! Ogarniasz??" a ja wlasnie nie ogarniam zadalem proste pytanie: "Co konkretnego zyskalismy? i widze ze sprawia ono duzo klopotow.
Skoro dalej nie ogarniasz, to napiszę najprościej, jak potrafię - zrobiliśmy kolejny, milowy krok w kierunku podboju kosmosu. To, że ty g... zyskałeś, to nic nie znaczy, bo to LUDZKOŚĆ zyskała.
Ale z tego co piszesz, widzę, że dla ciebie najlepiej byłoby, gdyby z okazji szczęśliwego lądowania na Marsie, NASA przelała ci na konto parę dolców - o tak! Wtedy TY byś coś z tego zyskał! A tak to trza dalej pracować i narzekać na forum, że JA nic nie zyskałem...
Jak widzisz, większość piszących w tym temacie cieszy się z tego lądowania. Cieszą się, że będą mogli obejrzeć kolejne zdjęcia w jakości, jakiej jeszcze nie widzieli. Są podnieceni, że może nowatorskie urządzenia na tym - jak to określiłeś - "samochodziku" przybliżą nieco odwieczną zagadkę ludzkości - czyli SKĄD SIĘ WZIĘLIŚMY? Ale co tam dla ciebie takie pierdoły... - "JA nic nie zyskałem i tej wersji bedem siem trzymał. A że inni zyskali (i mogą zyskać dużo więcej), to widocznie są gupi, bo to JA tutaj rzondzę i piszę w imieniu wszystkich, że NIC nie zyskaliśmy!"No przeciez juz ponad 50 lat temu wyladawali na Ksiezycu bezpiecznie ludzie i to kilka razy podobno, wiec skad to podniecenie ze tam "samochodzik" zrzucili w jednym kawalku i teraz juz wiemy jak ladowac..Dzięki temu, droga ludzi na Marsa skróciła się o parę dekad, bo wiadomo - mniej więcej - jak lądować.
Ci sami ludzie wymyślili też coś takiego, jak komputer, który umożliwił lądowanie na Księżycu. Ale idąc dalej twoim tokiem myślenia, to lądowanie na Księżycu też nam (tzn. TOBIE) nic nie dało, prawda? No bo co dało?
Więc wyciągnij wtyczkę z kontaktu i skończ pierdzielić, skoro - wg ciebie - nowe wyzwania nic TOBIE nie dają.
No to cześć.
Napisano 15.08.2012 - 11:23
Popularny
Pozno bo nie mialem czasu..
a wiec sluchaj panienko - jak chcesz tak pokozaczyc to zapraszam na ustawke bez sprzetu, na priv ustalimy czas i adres - ja dojezdzam.
2 wypowiedzi nad twoim desperackim jazgotem, byly dla mnie tym na co czekalem i sam tam wcisnalem plusa.. a twoja to sobie w dupe wsadzic mozesz i tam pokozaczyc jak lubisz.
dolary? dzieki ale prowadze rachunki bankowe w pln i euro.. poza tym obecnie raczej szukam kosztow aby unkiknac kolejnego wyzszego progu podatkowego, wiec nawet bym tych dolcow nie przyjal..
z twojej wypowiedzi, to jedynie co konkretnego moge wyciagnac, to to ze najwyrazniej znasz sie na olejach, maszynach.. wiec jakbym kiedys zamiast lesingow mial jakies graty to zapytam ciebie o rade jaki olej wlewac o ile po spotkaniu ze mna jeszcze bedziesz w stanie pisac..
Napisano 15.08.2012 - 11:33
Użytkownik overdose edytował ten post 15.08.2012 - 12:32
Napisano 15.08.2012 - 11:44
Napisano 15.08.2012 - 12:43
Czymś się różni, tak jak każda porcja makaronu , jednak nie zmienia to faktu iż to jeden i ten sam makaron z tego samego gara. Pasjonujące już to bynajmniej nie jest.Może Ty nie odróżniasz Pisz za siebie
Napisano 15.08.2012 - 13:20
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych