Napisano 28.06.2018 - 19:54
Szanowni Państwo,
mniej więcej godzinę temu zamknęliśmy typowanie fazy grupowej. Po zakończeniu trwających właśnie spotkań opublikuję tabelę typerów po trzeciej kolejce rozgrywek -- i przechodzimy tym samym do kolejnego etapu, czyli fazy pucharowej. Gdy tylko zapadną wszystkie rozstrzygnięcia, uzupełnię zestaw par 1/8 finału mundialu.
Przypominam zarazem o zmianie zasad typowania -- w fazie pucharowej nie ma potrzeby podawania wyniku spotkania, typujemy wyłącznie drużynę, która awansuje do kolejnej rundy (niezależnie od rozstrzygnięć w regulaminowym czasie gry, dogrywkach, czy w rzutach karnych). Tylko zwycięzcę rywalizacji. Prawidłowy typ oznacza 3 punkty.
Dziękuję wszystkim za dotychczasowy udział w zabawie i oczywiście zapraszam do jej kontynuowania
Napisano 28.06.2018 - 22:48
Faza pucharowa jeszcze nierozpoczęta, więc jeśli można zmienić typ na pudło, to chętnie bym skorzystał. I nie chodzi mi nawet o to, że wraz z wczorajszym meczem naszych zachodnich sąsiadów przepadła mi szansa na 20 pkt... po tej wczorajszej "żenuncji", jaką pokazali, po prostu wstyd mi za siebie, że w ogóle przeszło mi przez myśl stawiać ich w roli przyszłych mistrzów świata...
Więc jeśli można, mój obecny typ:
1. Francja
2. Hiszpania
a jeśli nie można, to chciałbym całkowicie zrezygnować z typowania mistrza i wicemistrza, i w przypadku Francji ze srebrem, jak było w moim pierwszym typie, proszę o nieprzypisywanie punktów.
Napisano 29.06.2018 - 23:32
Dopiszę tu typ Simpsonów na finał
Meksyk - Portugalia
bez podania zwycięzcy.
Napisano 30.06.2018 - 15:54
Francja - Argentyna awans argentyna
Urugwaj - Portugalia awans urugwaj
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych