Wyglądają jak by obeszły solą, czy coś..
Napisano 30.10.2014 - 18:10
Dlaczego wszystkie pająki w mojej piwnicy zrobiły się białe i umarły? Wygladają jakby same zawinęły się we własną pajęczyne, wystają tylko nogi, wygląda to jak wata cukrowa na kilku patykach.
Wsadź ze dwa okazy do wyparzonego słoiczka i zanieś do sanepidu niech to przebadają i sprawdzą czy to co zunifikowało pająki nie zraża Tobie.
Napisano 30.10.2014 - 20:55
Widziałem coś takiego w opuszczonym schronie cywilnym. Wyglądają, jakby obeszły pleśnią.
Napisano 30.10.2014 - 21:11
Pytanie do osób które mają xboxa 360. Mam takiego od tygodnia jakoś. Mam podłączonego do neta przez wifi z ruterem. Pobrałem kilka dem gier bezpośrednio na dysk xboxa. Natomiast wczoraj wcale się nic pobrać nie dało, bo jak dałem na pobierz to była jedynie opcja anuluj, i tak jakby się zawiesiło. Dziś pojawiła się opcja pobierz ale pobieranie się przerwało na około 70% czy jakoś tak. Nie wiem co jest grane. Miejsce na dysku jest bo ma 500GB, więc to nie to.
Jakieś pomysły? Ruter też działa dobrze bo przez fona normalnie na wifi mi działa.
Napisano 30.10.2014 - 21:34
@Ultimate
Żeby sciagac dema nie trzeba miec gold.
@Wszystko
Mnie w takiej sytuacji wystarczał restart konsoli. Sprawdź czy inne urządzenia nie korzystają w tym czasie z sieci. Moze byc to wina dzielenia łącza. Dostawca ma duże znaczenie. Ustawienia początkowe mogą zrobić porządek. Nie pomijaj też aktualizacji systemu. To nowy xbox?
Napisano 30.10.2014 - 21:49
Czasami to długo trwa przy obciążeniu sieci. Mnie sie gry potrafią ściągać na ps 3 ze dwa dni. Z X'em nie miałem takich problemów, ale używałem krótko. cierpliwości.
Jeżeli okaże się, że przez dłuższy czas jest zastój to daj znać, poradzimy coś na szybko. 8D
Kiedy ściągasz coś z "network" traktuj to jako priorytet dostępu do sieci.
Napisano 30.10.2014 - 21:50
erebeuzet - dzięki za odpowiedź
Wszystko - sprawdź sobie sygnał, prawdopodobnie w Twoim miejscu zamieszkania wszyscy nadają na jednym kanale - dla tego dwa urządzenia to za dużo, jeżeli tak - zmień kanał na którym nadaje Twój sprzęt.
http://www.download....-sygnal/n/2877/
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych