Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pytania dziwne i zwyczajne

oobe metoda transowa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1125 odpowiedzi w tym temacie

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dlaczego Trzynastka ma tytuł Zasłużony? Z tego co widziałem ten ten tytuł mają osoby które od dawna są na forum. Tak tylko pytam.

D.K..

Semper invicta

• Tematów: 2725
  • Artykułów: 16
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dlaczego Trzynastka ma tytuł Zasłużony? Z tego co widziałem ten ten tytuł mają osoby które od dawna są na forum. Tak tylko pytam.

Za 83 tematy i 3 artykuły opublikowane w ciągu dwóch miesięcy piastowania funkcji Redaktora.

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Aha... Myślałem że ten tytuł należy się tylko osobom, które dużo działały na rzecz forum i są tu parę lat.

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Te tematy to same kopiowanki z neta. Większość z tego już było, a reszta okazała się nieprawdą.

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czyli wystarczy nabijać tematy, by stać się zasłużonym. :D

Daniel..
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czy cukier w normie w jakikolwiek sposób mówi nam, że trzustka pracuje poprawnie? Czy można mieć cukier w normie przy jednocześnie chorej trzustce?

Cait Sith.
  • Tematów: 159
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czy cukier w normie w jakikolwiek sposób mówi nam, że trzustka pracuje poprawnie? Czy można mieć cukier w normie przy jednocześnie chorej trzustce?

Nie.

Daniel..
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale to odpowiedź na które pytanie, bo zadałem dwa zupełnie przeciwne jakby nie było. :D

Aidil.

Są ci co wstają z łózka, i ci co ewentualnie wstają z kolan.

• Tematów: 89
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Miałeś robioną krzywą cukrową?  Ważna jest też godzina o której robi się badanie cukru.

Jeśli zmiany w trzustce są "badalne" to jest już późno, oznacza to między innymi iż negatywne zmiany w tym narządzie przebiegają  bezobjawowo.  

Daniel..
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie, ja tylko pytam czy cukier w normie oznacza, że trzustka jest zdrowa czy równie dobrze można mieć cukier w normie i chorą trzustkę.

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czy jeśli wymienię plombę na białą, to będzie pod światło [ledowe, czyli te białe np.] widać, że część zęba jest ciemniejsza/jaśniejsza, czy po prostu będzie tak jakby to był mój ząb? Mogę wybielić zęby, a później dopasować białą plombę? Chodzi mi o taką, żeby w ogóle nie zmieniała koloru przez lata. To są chyba porcelanowe albo ceramiczne.

Gdzie kupię płatki Kangaroo?

McNugget.
  • Tematów: 10
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie chodzi ci o Nestle Kangus? :D

Ebola.

sceptyczny sceptyk

• Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja mam dostawioną z jedynkę porcelanową już kilka lat i ogólnie tego nie widać, jednak jak przed chwilą zaświeciłem se latarką ledową do gęby to ta część z porcelany bardziej przepuszcza światło i widać że nie jest to "oryginalny" ząb. Ale raczej to nie problem bo na codzień nikt mi do mordy nie świeci:) A i oczywiście że możesz najpierw wybielić kły a potem dostawić. 

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie chodzi ci o Nestle Kangus? :D ci

Tak, chodzi o nie xD

@Ebola- ok, dzięki, ale to w sumie trochę problem jest, skoro widać. Jak bardzo to widać? Jest bielsze czy ciemniejsze?

Ebola.

sceptyczny sceptyk

• Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Po prostu ta część dostawiona bardziej przepuszcza światło. W silnym słońcu zapewne też to widać, jednak chyba nie rzuca się to w oczy, bo nawet moja dziewczyna z 1,5roku nie wiedziała że mam dostawionego zęba. (Mówimy o górnej jedynce). Więc chyba nie masz co się obawiać że będzie to rzucać się w oczy.

Inne tematy z jednym lub większą liczbą słów kluczowych: oobe, metoda transowa

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych