12. Rozpuszczanie zębów. Użyj szczelnego pojemnika. To zajmie chwilę… Ale ząb się rozpuści.
Chyba przesada? Jakbym co chwilę pił cole i trzymał w buzi jak długo mogę to zniknęłaby mi cała szczęka?
Napisano 19.10.2015 - 09:02
Ostatnio przeglądam sobie jakieś fajne wieże. Takie dobrej firmy typu yamaha bo w mojej starej ze samsunga już odtwarzacz cd się popsuł, nie było możliwości odtwarzania mp3 i i brak wejścia na usb. Ma ktoś taką z z yamahy w domu? czy z pioneera bo innego badziewia to nie nie mam zamiaru brać. Zależy mi oczywiście na jakości dźwięku i tych funkcjach których obecnie nie mam.
Podaje linka do ofert http://www.euro.com....e,_Yamaha.bhtml ( nie, nie robię reklamy)
I też zastanawia mnie od pewnego czasu, dlaczego oni nazywają je, mini albo mikro wieżami? więc czym jaka jest różnica między mini a normalną wieżą? czy to jedynie sklep to sobie tak nazywa, a inny nazwie to sobie inaczej?
Olej ten szajs za taka kase. Kup sobie dwie porzadne duze kolumny, np. mission m33 i do tego dobry wzmacniacz i odtwarzacz cd. Moga byc uzywane np. marantz pm-40 albo denon pma-280, a odtwarzacz w sumie bez wiekszego znaczenia. wydasz tyle samo albo mniej, a zagra to duzo lepiej niz jakakolwiek miniwieza.
Napisano 19.10.2015 - 19:25
Użytkownik Wszystko edytował ten post 19.10.2015 - 19:26
Napisano 21.11.2015 - 23:08
Kupujesz tzw sweter oficerski, zamaczasz w goracej (bardzo) wodzie i rozciągasz natychmiast po wyjęciu z wody . Potem podkładasz pod spawarkę z ustawionym zbyt wysokim prądem spawania i jeszcze najlepiej starymi elektrodami. Kapiące krople metalu i rozbryzgi wypalają ci taki wzorek. Jak kupisz z demobilu to całość kosztuje cię z 20-30 zł.
Napisano 21.11.2015 - 23:50
Użytkownik bomej edytował ten post 21.11.2015 - 23:53
Napisano 01.12.2015 - 22:30
Wszyscy wiemy jak wygląda Jezus, ale może mi ktoś powiedzieć jak wygląda Allah?
Nikt nie wie jak wygląda Jezus, bo nikt takiego gościa nigdy nie widział (o ile w ogóle istniał). Tak samo jest z Allahem i wielkim potworem spaghetti oraz Cthulhu.
Ale są jego wyobrażenia, że tak powiem. Pomijając już książki w szkole, pisemka religijne, itp to jak wpiszesz w google Jezus to masz miliony zdjęć, a jak wpiszesz Allah to masz jakieś literki i nic więcej.
Napisano 01.12.2015 - 22:34
Wszyscy wiemy jak wygląda Jezus, ale może mi ktoś powiedzieć jak wygląda Allah?
Nikt nie wie jak wygląda Jezus, bo nikt takiego gościa nigdy nie widział (o ile w ogóle istniał). Tak samo jest z Allahem i wielkim potworem spaghetti oraz Cthulhu.
Ale są jego wyobrażenia, że tak powiem. Pomijając już książki w szkole, pisemka religijne, itp to jak wpiszesz w google Jezus to masz miliony zdjęć, a jak wpiszesz Allah to masz jakieś literki i nic więcej.
Widać araby mają kiepską wyobraźnie.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych