Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pytania dziwne i zwyczajne

oobe metoda transowa

• Please log in to reply
1125 replies to this topic

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

12. Rozpuszczanie zębów. Użyj szczelnego pojemnika. To zajmie chwilę… Ale ząb się rozpuści.

Chyba przesada? Jakbym co chwilę pił cole i trzymał w buzi jak długo mogę to zniknęłaby mi cała szczęka? :D

noxili.
  • Tematów: 17
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ząb się nie rozpuści ale zdemineralizuje po kilkudziesięciu godzinach.

https://youtu.be/ng1hvpfehhM

Dr Röck.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ostatnio przeglądam sobie jakieś fajne wieże. Takie dobrej firmy typu yamaha bo w mojej starej ze samsunga już odtwarzacz cd się popsuł, nie było możliwości odtwarzania mp3 i i brak wejścia na usb. Ma ktoś taką z z yamahy w domu? czy z pioneera bo innego badziewia to nie nie mam zamiaru brać. Zależy mi oczywiście na jakości dźwięku i tych funkcjach których obecnie nie mam.

Podaje linka do ofert http://www.euro.com....e,_Yamaha.bhtml  ( nie, nie robię reklamy)

I też zastanawia mnie od pewnego czasu, dlaczego oni nazywają je, mini albo mikro wieżami? więc czym jaka jest różnica między mini a normalną wieżą? czy to jedynie sklep to sobie tak nazywa, a inny nazwie to sobie inaczej?

Olej ten szajs za taka kase. Kup sobie dwie porzadne duze kolumny, np. mission m33 i do tego dobry wzmacniacz i odtwarzacz cd. Moga byc uzywane np. marantz pm-40 albo denon pma-280, a odtwarzacz w sumie bez wiekszego znaczenia. wydasz tyle samo albo mniej, a zagra to duzo lepiej niz jakakolwiek miniwieza.

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dzięki za porady. Jak sprawdzam w necie to kolumny mają dobre opinie. Jednak są trochę za duże. Ja mam mały pokój i ciężko by to było gdzieś dać, teoretyczne można na ziemię postawić ale max. 1, dwa to nie bardzo. Poza tym nie są łatwo dostępne. Na allegro to aukcje już wygasły a ceneo to nie podaje żadnego sklepu.

Użytkownik Wszystko edytował ten post 19.10.2015 - 19:26

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jak myślicie warto kupować?

http://www.barneys.c...-504188753.html

Chodzilibyście w takim czymś?

Daniel..
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tyle kasy za potargany sweter bezdomnej? Co jest z tym światem.

Wszystko.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Widziałem ten na jakiejś polskiej stronie sprzedawany za ponad 8 tys zł.

Cena wzięła się z tego że został zaprojektowany przez tego westa i nic poza tym. Taką kasę jak już to wolałbym wydać na jakiś dobry zegarek a nie na potargany łachman.

Ebola.

sceptyczny sceptyk

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Taki sweter to może mój pies zaprojektować, ewentualnie powiesiłbym go na płocie i posiekał trochę z giwery, ech szkoda że nikt by ode mnie tego nie kupił...

Użytkownik Ebola edytował ten post 21.11.2015 - 22:06

noxili.
  • Tematów: 17
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Kupujesz tzw sweter oficerski, zamaczasz w goracej (bardzo) wodzie i rozciągasz natychmiast po wyjęciu z wody . Potem podkładasz pod spawarkę z ustawionym  zbyt wysokim prądem spawania i jeszcze najlepiej starymi elektrodami. Kapiące krople metalu i rozbryzgi wypalają ci taki wzorek. Jak kupisz z demobilu to całość kosztuje cię z 20-30 zł.

5801579701.jpg

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja już bym wolał taki sweterek:

44699020.jpg

od tego za 8 tysięcy. Bo w tym może nie na ulicy, ale w dobrym towarzystwie można by się pokazać.

bomej.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z tym swetrem i jego cena to głupota, nie kosztował on tyle tak na prawdę, to tylko resellerzy podbijają cenę po wyczerpaniu zapasów z oficjalnego sklepu, co jednak nie znaczy ze byl taki tani jak można się spodziewać.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Edit: oczywiście mogę się mylić, ale widziałem go w niższej cenie nieco wcześniej

Użytkownik bomej edytował ten post 21.11.2015 - 23:53

Daniel..
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wszyscy wiemy jak wygląda Jezus, ale może mi ktoś powiedzieć jak wygląda Allah?

Kronikarz Przedwiecznych.

Ten znienawidzony

• Tematów: 272
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nikt nie wie jak wygląda Jezus, bo nikt takiego gościa nigdy nie widział (o ile w ogóle istniał). Tak samo jest z Allahem i wielkim potworem spaghetti oraz Cthulhu.

Daniel..
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nikt nie wie jak wygląda Jezus, bo nikt takiego gościa nigdy nie widział (o ile w ogóle istniał). Tak samo jest z Allahem i wielkim potworem spaghetti oraz Cthulhu.

Ale są jego wyobrażenia, że tak powiem. Pomijając już książki w szkole, pisemka religijne, itp to jak wpiszesz w google Jezus to masz miliony zdjęć, a jak wpiszesz Allah to masz jakieś literki i nic więcej.

Ebola.

sceptyczny sceptyk

Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ale są jego wyobrażenia, że tak powiem. Pomijając już książki w szkole, pisemka religijne, itp to jak wpiszesz w google Jezus to masz miliony zdjęć, a jak wpiszesz Allah to masz jakieś literki i nic więcej.

Widać araby mają kiepską wyobraźnie.

Also tagged with one or more of these keywords: oobe, metoda transowa

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych