Podalem wam zródla. Dr Robert Duncan i Bryan Tew (kanal na youtubie). Zapraszam jeszcze raz na blog https://thoughtsnotmine.wordpress.com/ Zapoznajcie sie z trescia tego bloga oraz ze zjawiskiem TARGETED INDIVIDUAL i GANG STALKING. Zeby choc troche zrozumiec temat, który poruszylem nalezy najpierw jednak troche poczytac. Informacji jest mnóstwo na ten temat.
Eksperyment z bykiem i malpami z 1965 roku. W przypadku malp nie byl potrzebny nawet implant.
W Anglii od samego poczatku (2010) na moich plecach mialem MI5/MI6. Nic jednak o tym nie wiedzialem. Zylem normalnie. Pojawily sie jednak problemy w pracy. W 2015 roku dla MI5 stalem sie TARGETED INDIVIDUAL. Falszywe skargii na policje od ludzi z którymi mieszkalem. Zmienialem miejsca zamieszkania, ale skargi na policje nie zniknely. Dowiadywalem sie o nich od kolegow w pracy. Nastepnie pojawil sie GANG STALKING. I takim sladem doszedlem do watku Technologii Kontroli Umyslu. Postanowilem wrócic do Polski (pol roku temu). Wszystkie problemy wiazalem z Anglia i MI5. Jednak tutaj sytuacja sie nie zmienila. Ba! Dowiedzialem sie, ze od conajmniej 30 lat bylem ludzka swinka morska, na której byla testowana technologia kontroli umyslu. Niewiem jednak w jaki sposób zostal umieszczony implant w mojej glowie. Niewiem jakie byly mozliwosci w tamtym czasie. Staram sie nawiazac jednak kontakt z odwaznymi dziennikarzami i bylymi agentami, zeby dowiedziec sie wiecej o sposobach implantowania chipów w tamtym czasie. Nie bedzie jednak latwo o taki kontakt i wspolprace. Technologia jest prawdziwa i juz nie sa potrzebne zadne implanty. Obecnie wykorzystywana jest w tych celach NANOTECHNOLOGIA. Jeszcze raz polecam informacje udzielane przez dr Roberta Duncana. Gdy wyjechalem do Anglii, MI5/MI6 zostalo o tym poinformowane przez sluzby w Polsce.
Niczego sobie nie wymyslilem. Nie jestem zainteresowany teoriami spiskowymi. Zawsze poszukuje prawdy. Gdyby nie moje doswiadczenia w Wielkiej Brytanii, to napewno niezainteresowalbym sie technologiczna kontrola umyslu. Prawdopodobnie wciaz kwalifkowalbym ja do teorii spiskowych, technologii przyszlosci. Jednak mam swoje doswiadczenia i wiem, ze taka technologia juz istnieje. Zrobilem swoje dochodzenie w tej sprawie. Mnie jednak mozecie nie wierzyc, dlatego odsylam was do dr Roberta Duncana.
Mapowanie mózgu. Czytanie mysli. Wysylanie syntetycznych mysli. Manipulowanie emocjami. Wysylanie glosów do czaszki (Voice2skull). Modulowanie snów. Ogladanie twoimi oczami itd. Dr Robert Duncan napisal na ten temat ksiazke. Bryan Tew opowiada o tej technologii na swoim kanale YT. Technologia i caly psychologiczny program jest szeroko zakrojony, gleboko rozwinieta i bardzo zaawansowana. Jesli nie wiesz z czym masz do czynienia, jest w stanie doprowadzic cie do szalenstwa.
Autor blogu https://thoughtsnotmine.wordpress.com/ przechodzil przez podobne doswiadczenia do moich.
Użytkownik AlienMIND edytował ten post 13.08.2018 - 00:10